13.7.14

Καρπουζάδα!!!!!!



Αξίζει τον κόπο αυτός ο χυμός, για να φτιάξουμε μια καινούρια λέξη: καρπουζάδα!




Η καρπουζάδα ή αλλιώς ο χυμός από καρπούζι, που μυρίζει καλοκαίρι.


Φτιάξτε μια μεγάλη κανάτα και αφήστε την στο ψυγείο, για να βρίσκετε ένα δροσερό ποτό κάθε φορά που γυρίζετε από την παραλία.

Χρειαζόμαστε:
1 καρπούζι σε μεγάλα κομμάτια (αφού βγάλετε τα κουκούτσια)
1/4 της κούπας ζάχαρη
χυμό από ένα λεμόνι
πολλά παγάκια
Χτυπάτε το καρπούζι σταδιακά στο blender προσθέτοντας κάθε φορά λίγο από τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και 4 παγάκια.
Μόλις χτυπήσετε στο blender όλο το καρπούζι, βάλτε το χυμό σε μια κανάτα και φυλάξτε το στο ψυγείο.
Ανακατεύετε καλά πριν από κάθε χρήση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου