10.10.13

Drips....

Eminem mothafuckas... in Drips.



Το γράμμα του ηλικιωμένου πατέρα στον γιο…



Το βρήκα στο facebook, στον τοίχο μιας φίλης, το ερωτεύτηκα, και σας το παρουσιάζω.
Δεν ξέρω ποιος το έγραψε…



"Εάν μια μέρα με δεις "γέρο"... εάν λερώνομαι όταν τρώω και δεν μπορώ να ντυθώ...
Έχε υπομονή, θυμήσου πόσο καιρό με πήρε για να σου τα μάθω.
Εάν όταν μιλάω μαζί σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα...μην με διακόπτεις... άκουσε με... όταν ήσουν μικρός κάθε μέρα σου διάβαζα το ίδιο παραμύθι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος….


Να χαλαρώνουν μερικοί μερικοί…



Εδώ και καιρό, και όχι μόνο με αφορμή την κατάρρευση της Χρυσής Αυγής, ακούω συνεχώς για την αναγκαιότητα ίδρυσης ενός νέου δεξιού πατριωτικού κόμματος, που θα διεμβολίσει από τα δεξιά την Νέα Δημοκρατία, και θα προσφέρει διέξοδο σε πάρα πολλούς ανησυχούντες εθνικιστές συμπατριώτες μας, που δεν καλύπτονται πολιτικά αλλού.
Μάλιστα κυκλοφορεί ευρέως και το όνομα του απόστρατου κου Φράγκου Φραγκούλη, ο οποίος αγνοώ αν όντως ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.




Κατ’ αρχήν, για να διευκρινήσω ορισμένα πράγματα, και επειδή πολύ ακούγεται ο όρος «εθνικιστής» τελευταία, να θυμίσω ότι άλλο εθνικιστής και άλλο πατριώτης…


Για τους ρομαντικούς...

Rosanna Arquette



Διερμηνεύοντας τον Αντώνη Σαμαρά.



Ένας σχολιαστής, ο οποίος ασχολείται περίπου αποκλειστικά με την πολιτική, πρέπει να απαντάει καθημερινά σε πολιτικά ερωτήματα και να προσπαθεί να διερμηνεύει –πιθανολογώντας ασφαλώς, αλλά στη βάση της πείρας και της γνώσης του- σε καθημερινή βάση τις σκέψεις των πολιτικών ηγετών και κυρίως του πρωθυπουργού, ο οποίος έτσι κι αλλιώς, είναι και ο εκ του συντάγματος το κέντρο της πολιτικής και ο καταλύτης συνεπώς των πολιτικών εξελίξεων.



Διερμηνεύοντας τον Αντώνη Σαμαρά τι θα λέγαμε;
Πως είναι δύσκολο να τον διερμηνεύσουμε κατ’ αρχάς και να τον αποκρυπτογραφήσουμε…


Ο Πέτρος Γαϊτάνος ξαναχτύπησε.



Μετά το περιστατικό με τη χελώνα, τώρα καταφέρεται Χριστιανικά εναντίον όλων των ζώων και των ενεργών φιλόζωων.



Δεν ξέρουμε αν έχει πρόβλημα υγείας ο Πετράν, αλλά υποθέτουμε ότι έχει και οικογένεια, να τον φροντίσει.
Εκτός κι αν τον έχει ήδη φροντίσει και γράφει από κάποιο κελί υπό την επήρεια χαπιών, οπότε ζητάμε συγγνώμη και δείχνουμε κατανόηση και σεβασμό στο πρόβλημά του.
Μέχρι να εξακριβωθεί αυτό όμως, ας θαυμάσουμε τι έγραψε σε νέο ποστάκι στο facebook.
Ιδού: 

Η μεγάλη μας γεωπολιτική ευκαιρία…



Οι Ισραηλινοί αποκαλούν τον άξονα Τελ Αβίβ, Λευκωσίας, Αθήνας «διάδρομο της επιβίωσης».
Κοιτούν απλά τον χάρτη και βλέπουν ότι οι μόνες σταθερές δημοκρατικές χώρες κι αξιόπιστοι σύμμαχοι μπορούν να είναι η Ελλάδα και η Κύπρος.
Η Αίγυπτος είναι σε αστάθεια.
Η Συρία καίγεται, γεμάτη χιλιάδες τρελούς ουχαβίτες, σαλαφιστές μισθοφόρους, Αλ Κάιντα με πατέντα και με τη δημόσια κακοποιό υποστήριξη της Τουρκίας, από την οποία το Ισραήλ με τίποτα δεν θα ήθελε να περάσουν οι αγωγοί του φυσικού αερίου του.




Ενεργειακή εξάρτηση από φανατικούς ισλαμιστές δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί το έθνος που έχει τρία χρόνια στρατιωτική θητεία για τους άνδρες και δύο για τις γυναίκες του, έχει νικήσει σε τέσσερις μεγάλους πολέμους και οι πολίτες του ζουν από το 1948 με το όπλο παρά πόδα.



Το οριστικό τέλος της Ολυμπιακής.



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε χθες την προτεινόμενη εξαγορά της Olympic Air από την Aegean Airlines.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «από την διεξοδική έρευνα της Επιτροπής, προέκυψε ότι αν η Olympic Air δεν εξαγοράζονταν από την Aegean, θα αναγκάζονταν στο άμεσο μέλλον να παύσει να λειτουργεί λόγω οικονομικών δυσχερειών…




Μόλις η Olympic σταματούσε την επιχειρηματική της δραστηριότητα, η Aegean θα καθίστατο η μοναδική εταιρεία πτήσεων εσωτερικού και θα αποκτούσε τα μερίδια αγοράς της Olympic.
Ως εκ τούτου, ανεξαρτήτως της συγκέντρωσης, η Olympic σύντομα θα έπαυε να υπάρχει ως ανταγωνίστρια της Aegean.
Κατά συνέπεια, η συγκέντρωση δεν στρεβλώνει τον ανταγωνισμό, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα υπήρχε».


Η ακροδεξιά στην Ευρώπη.



Τον Μάιο του 2012, ένα τηλεγράφημα του Associated Press αποκαλούσε τη Χρυσή Αυγή «το ακροδεξιότερο από τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης».



Ο όρος ακροδεξιά σηκώνει πολλή συζήτηση καθώς το εννοιολογικό του φορτίο περικλείει από αντιευρωπαϊκά, ξενοφοβικά και αντιμεταναστευτικά κόμματα, που σέβονται όμως το δημοκρατικό πολίτευμα και δεν επιζητούν την ανατροπή του, μέχρι εξτρεμιστικές νεοναζιστικές οργανώσεις με απροκάλυπτη ατζέντα βίας και κατάλυσης των θεσμών.
Η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» συνθέτει έναν «χάρτη» της ακροδεξιάς στην Ευρώπη: