2.6.16

Every Day is Exactly the Same...

Nine Inch Nails...




Η αριστερή "φούσκα" έτοιμη να σκάσει…



Η κυβέρνηση Τσίπρα, η πλέον αντιμνημονιακή και ριζοσπαστική των τελευταίων ετών αποδεικνύεται μια "φούσκα". Έχει εφαρμόσει το πιο σκληρό μνημόνιο αλλά έχει υπογράψει και δεσμευτικές συμφωνίες όπως τα 99 χρόνια της συνδιοίκησης της δημόσιας περιουσίας με τους δανειστές στο πλαίσιο του Υπερταμείου που δύσκολα θα υπέγραφε οποιοσδήποτε εχέφρων μνημονιακός "μενουμευρωπαίος".




Η έλλειψη της ιστορικής επίγνωσης σε συνδυασμό με την άγνοια κινδύνου οδήγησε την κυβέρνηση στη μεγαλύτερη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στα 200 χρόνια του νεοελληνικού κράτους...


Ο συγκαμένος και τα Καλάσνικοφ…



Το όνομα Πάνος Καμμένος είναι, ως γνωστόν, συνώνυμο της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας. Ο,τι έχει πει δεν διαψεύσθηκε ποτέ. Ο,τι έχει υποσχεθεί έχει ήδη γίνει πράξη. Γι’ αυτό, το έπος Καμμένου στην ελληνική πολιτική θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στις δέλτους της ελληνικής Ιστορίας.




Και για όποιον κακόπιστο αμφιβάλλει, ιδού δυο-τρείς περιπτώσεις, στις οποίες αποθεώθηκε η αξιοπιστία και η συνέπειά του. Και δεν πάμε πολύ πίσω, όχι. Τα αναδραγαθήματά  του είναι όλα από τότε που ανέλαβε εξουσία. Ο υπουργός Καμμένος τα έλεγε, ο υπουργός τα έκανε (από την ανάποδη, αλλά τι πειράζει;).
Περίπτωση πρώτη: ο υπουργός Καμμένος ορκίζεται δημοσίως ότι ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστεί με όποιον υπογράψει Μνημόνιο (εδώ). Τι έγινε στη συνέχεια; Συνεπέστατος ήταν…


Ο ποδηλάτης έπαθε …έμφραγμα!



Μια κλήση που σίγουρα θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε έναν ποδηλάτη στο κέντρο της πόλης των Χανίων.
Συγκεκριμένα ο Χανιώτης «πιάστηκε» να παραβιάζει με το ποδήλατό του το κόκκινο στον φωτεινό σηματοδότη που είναι στην διασταύρωση των οδών Κυδωνίας και Σφακιανάκη.




Ο αστυνομικός που ήταν εκεί, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σταματά τον ποδηλάτη για να του κόψει κλήση. Μόνο που ο άτυχος ποδηλάτης μόλις είδε το ποσό που ανέγραψε ο αστυνομικός στην κλήση, κόντεψε να πάθει... εγκεφαλικό, αφού το πρόστιμο ήταν 700 ευρώ! Στο ερώτημα, αν είναι δυνατόν να επιβάλλεται τέτοιο πρόστιμο  σε ποδήλατο, έστω και για παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, η απάντηση είναι θετική...


Ευρώ vs εθνικό νόμισμα…



Η συνεχιζόμενη κρίση, η λάθος πολιτική επιβολής φόρων αντί του περιορισμού των δαπανών, οι πάσης φύσεως φαντασίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και οι αστικοί μύθοι έχουν οδηγήσει ένα τμήμα του Ελληνικού πληθυσμού να προτιμά την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.




Μιλούν για αυτό σαν να πρόκειται για τη λύση που αυτόματα θα αλλάξει τα δεδομένα και θα οδηγήσει τη χώρα μας στον παράδεισο, θα μας επιτρέψει να επανεκκινήσουμε την οικονομία και να κτίσουμε για πρώτη φορά τη βιομηχανία που ποτέ δεν είχαμε.
Είναι όμως έτσι; Η πρόσφατη ιστορία της Ρουμανίας αποδεικνύει το αντίθετο.

Η Νέα Δεξιά του Φαήλου…



Το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος “Νέα Δεξιά” παρουσίασε, σήμερα (σημ. χθες) στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του κόμματος Φαήλος Κρανιδιώτης.




Στην ομιλία του ο  Φαήλος Κρανιδιώτης αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πολιτική πρωτοβουλία, τονίζοντας πως ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται στη δεξιά παράταξη, είναι σήμερα πολιτικά άστεγοι έχοντας «πάει συνειδητά σπίτι τους»…