4.2.19

People Are Strange...

The Doors





Μήπως ακούτε θόρυβο από …ελικόπτερα;


Ο Πρωθυπουργός εκβιάζεται ανοικτά πλέον, από τον πρώην κυβερνητικό εταίρο του, Πάνο Καμένο!.
Εκβιάζεται με αποκαλύψεις σε βάρος του και με βαριά υπονοούμενα, μέσω δημοσιογράφου (του Γιώργου Τράγκα), που κατά δήλωσίν του υπήρξε συνεργάτης και είναι ακόμα «συνομιλητής» του Καμένου.
Υπό την πίεση των «αποκαλύψεων» - και των απειλών για άλλες, ακόμα πιο συνταρακτικές αποκαλύψεις - αρχικά το Μαξίμου δηλώνει ότι θα κάνει το χατίρι του Καμένου και θα αλλάξει τον Κανονισμό της Βουλής.





Κι ύστερα υπό το βάρος της κατακραυγή όλων πια, το παίρνει πίσω και δηλώνει ότι «δεν εκβιάζεται» και δεν θα αλλάξει τον Κανονισμό της Βουλής!
Λίγες ώρες πριν, βέβαια, ο κ. Τζανακόπουλος έλεγε τα ακριβώς αντίθετα
Οι άνθρωποι που κυβερνούν (ακόμα) σήμερα τη χώρα βρίσκονται σε πλήρη πανικό και τα έχουν χαμένα!


Εκτσογλανισμός…


Τον Δεκέμβριο του 2013 σε ομιλία του ο Ευ. Βενιζέλος είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί το αίσθημα του εκτσογλανισμού της κοινωνίας.
Ως εκτσογλανισμός ορίζεται ο εθισμός ενός ολόκληρου λάου στην βία και την χυδαία ρητορική.
Πώς μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ τον καιρό εκείνο να καλλιεργεί τον εκτσογλανισμό;




Θυμάστε ποιά ήταν η τότε πολιτική του;
Θυμάστε τις κρεμάλες, τις αφίσες «ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ», το σύνθημα «να καεί, να καεί το….. η Βουλή», το βάρβαρο «Στερήσατε λεφτά! Στερήσατε παιδεία! Και εμείς θα σας στερήσουμε την ελευθερία!», το μεθυστικά χυδαίο και όπως βλέπουμε και σήμερα πολύ επικίνδυνο «Είσαστε προδότες, είσαστε κουφάλες, λίγες μέρες μείνανε, να στήσουμε κρεμάλες».  
Πώς είναι δυνατόν να ξεχάσει κάνεις την άγρια πολιτική της περιόδου 2011-15;


Τα ύστερα του κόσμου…


Την ώρα που η Ελλάδα κρέμεται από το τσουλούφι του Παπαχριστόπουλου, και σεληνιάζεται με τις εκρήξεις της Μεγαλοοικονόμου, ή τις τσάμπα μαγκιές του Πολάκη (που τον πνίγει το δίκιο), την ώρα δηλαδή που χάρη στον Αλέξη οι νέοι μας έχασαν τη Μακεδονία αλλά έμαθαν επιτέλους και τη λέξη «ολετήρας»,  στον υπόλοιπο κόσμο τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλύτερα.




Στην Αμερική ο Τραμπ στέλνει κι άλλο στρατό στα σύνορα με το Μεξικό, αποφασισμένος να κάνει το δικό του ασχέτως των αντιδράσεων, απειλώντας παράλληλα και με μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα… αν χρειαστεί…