4.1.17

Are Friends Electric?

Gary Numan-Tubeway Army





Η Ελλάδα θα γίνει... Αρκτική το Σαββατοκύριακο!



Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει από την Πέμπτη - Τα θερμόμετρα θα δείξουν και αρνητικά διψήφια νούμερα σε πολλές περιοχές της χώρας - Για βίαιη εισβολή αέριων μαζών Αρκτικής προέλευσης μιλούν οι μετεωρολόγοι.




Λίγες ημέρες μετά το πρώτο «κύμα» του χιονιά που ταλαιπώρησε την κεντρική και νότια Ελλάδα οι μετεωρολόγοι, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αναμένουν σημαντική επιδείνωση του καιρού από το νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα πλήξει τη χώρα από το απόγευμα της Πέμπτης, με τα φαινόμενα να είναι έντονα αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια σε όλη τη χώρα…


Ασυγχώρητα φάλτσοι!



Είπα να μη το «χαλάσω», γιορτινές μέρες, έρχεται και χιονιάς… Αλλά μερικοί στη ΝΔ είναι φάλτσοι! Ανυπόφορα φάλτσοι. Αδιόρθωτα φάλτσοι… Και πρέπει να μαζευτούν!




Γιατί η υπεροχή της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις, που είναι μεγάλη και διευρυνόμενη, δεν αρκεί…  Πρέπει να ιδρώσουν τη «φανέλα»! Και να μην διαπράττουν χοντρά λάθη... Αλλιώς «κάνουν τα εύκολα-δύσκολα».  Χώρια που προσφέρουν δώρα στο… ΣΥΡΙΖΑ!


Πίστεψαν στον Σώρρα, και τώρα τρέχουν…



Εξαπατημένοι μπορούν να χαρακτηριστούν εκτός των άλλων οι οπαδοί του… δισεκατομμυριούχου εθνοσωτήρα Αρτέμη Σώρρα, που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και των ακινήτων τους.

 
Έξω από την εφορία...

Ο λόγος για τους «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», δηλαδή όσοι πίστεψαν τον Αρτέμη Σώρρα και αντί να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες, κατέθεσαν εντολή εξουσιοδότησης για την αποπληρωμή του προσωπικού τους χρέους από τα… 600 δισ. δολάρια που ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις» ισχυρίζεται ότι βρίσκονται κατατεθειμένα σε τραπεζικό λογαριασμό...



Ο μεγάλος ιδεολογικός πόλεμος…



Ξεκίνησε το 2017 και γίνεται πράξη το όραμα της Αριστεράς. Γίνεται ορατή η Αριστερή πρόταση. Για να κτυπηθεί η… πλουτοκρατία στο όνομα του λαού.
Με φορολογικά μέτρα και έμμεσους φόρους. Με ασφαλιστικές εισφορές που διαλύουν την ατομική ή άλλη επιχειρηματικότητα.



Ποιος βάζει βενζίνη; Ποιος βάζει πετρέλαιο; Ποιος καπνίζει; Ποιος έχει ίντερνετ; Σταθερό ή κινητό τηλέφωνο; Ποιος άλλος από την πλουτοκρατία; Έτσι δεν είναι αριστερόπουλα; Δώστε λοιπόν στο κεφάλι σ’ αυτήν… Πνίξτε την, υμνητές του Στάλιν. Διαλύστε τον περιπτερά, τον δικηγόρο, την καθαρίστρια που δουλεύει με μπλοκάκι.  Διαλύστε τον πλουτοκράτη αγρότη…


Ο πανικός της κατάρρευσης είναι αθεράπευτος…



Η ανακάλυψη ή κατασκευή «εχθρών» αποτελεί μέρος της προπαγάνδας όλων των κυβερνήσεων, αλλά η σημερινή έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εσχάτως φαίνεται ότι είναι τέτοιος ο πανικός που έχει καταλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε οι ένοικοί του δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι επιτίθενται πλέον σε άλλοτε φίλους τους, που τους βοήθησαν να έρθουν στην εξουσία.




Η υπόθεση με το δημοσίευμα του Guardian είναι εξόχως αποκαλυπτική. Το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε ένα μεγαλοπρεπές «non paper» , για να το χαρακτηρίσει «κατευθυνόμενο» και «καταστροφολογικό»! Όχι ότι δεν υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα. Αλλά η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι υπεράνω υποψίας σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά με τον Αλέξη Τσίπρα. Καμιά σχέση με «υπονόμευση» και τα παρόμοια. Αντίθετα, οι έπαινοι, οι εγκωμιαστικές συγκρίσεις, αλλά και η υπεράσπιση της σημερινής κυβέρνησης έναντι των κακών Ευρωπαίων (η εφημερίδα είναι βρετανική) περίσσευαν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν…