6.7.14

Snooks....

The Elbow.



Έρχεται ο Γλέζος... και τρέμει ο φύρερ!

Ένα πρόχειρο χιουμοριστικό βιντεάκι που έφτιαξα, με αφορμή το πενταήμερο οδικό ταξίδι του ευρωβουλευτή Μ. Γλέζου προς τις Βρυξέλλες, για να κατατροπώσει τους κακούς Μερκελιστές.



Απολαύστε υπεύθυνα...
Strange Attractor


Έχουμε τους συνδικαλιστές που μας αξίζουν…



Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας με τους διάφορους «αντάρτες» συνδικαλιστές, που ανεβαίνουν στα κάγκελα για να υπερασπιστούν το «δημόσιο συμφέρον» έχει μεγάλη πλάκα αν το καλοεξετάσει κανείς.




Κυρίως διότι πρώτον οι εν λόγω συνδικαλιστές είναι πάντα του δημοσίου, και δευτερευόντως διότι βρίσκονται σε θέσεις που αμείβονται πλουσιοπάροχα, χωρίς όμως οι προσλήψεις τους να είναι διαφανείς (ΑΣΕΠ, κλπ), ή οι εργασιακές τους ειδικότητες να είναι τίποτα το σοβαρό.


Ιστορίες για … κροκόδειλους, και άλλα νεοελληνικά παλαβά!



Η εβδομάδα που πέρασε τα είχε όλα.
Είχε ποδόσφαιρο, είχε απεργίες και επαναστατικό ζήλο, είχε έρωτες και μίση, είχε και … κροκόδειλους!



Να τα πάρουμε όμως ένα ένα…

Να τελειώνουμε επιτέλους με τους γιαλαντζί αντάρτες…



Θα σκίσουμε τα φύλλα πορείας, διαμηνύει ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος ο οποίος μιλώντας το πρωί στα κανάλια είπε ο δυστυχής ότι παίρνει 1.400 ευρώ για 29 χρόνια δουλειάς.



Ξέχασε να μας πει όμως δύο πράγματα: Το ένα είναι από πότε έχει να πάει για δουλειά καθ’ ότι εμείς τον ξέρουμε χρόνια τώρα ως πράσινο συνδικαλιστή που τώρα έγινε Συριζαίος.
Και δεύτερον λησμονεί να μας πει αν είναι υπόδικος για την υπόθεση των επιχορηγήσεων της ΓΕΝΟΠ για να κάνει ταξιδάκια και συνέδρια.
Εν πάση περιπτώσει, ο Φωτόπουλος δεν είναι της παρούσης αλλά το κρίσιμο και μεγάλο θέμα για την Ελλάδα είναι οι… Φωτόπουλοι αυτής της χώρας που καταστρέφουν την πατρίδα…


Κακόβουλη νοσηρή δολιοφθορά…



Όταν, προ καιρού, είχα χαρακτηρίσει την συστηματική υπονόμευση οποιασδήποτε προσπάθειας της κυβέρνησης «δολιοφθορά», μετριοπαθείς και σώφρονες φίλοι, μου είχαν συστήσει, να μην χρησιμοποιώ αυτή την λέξη γιατί, όσον αφορά σε εθνικό συμφέρον, σημαίνει και προδοσία. Ακόμη και εσχάτη.




Χωρίς να διαφωνώ με την ερμηνεία, σημειώνω απλώς ότι η λέξη δεν υπάρχει στα αρχαία, ως αδιανόητη υποθέτω, ή πλεονασμός, εφ’ όσον η λέξη προδοσία καλύπτει την έννοια.
Στην σύγχρονη χρήση είναι μετάφραση του «sabotage»...

Οι γονείς της μεταπολίτευσης…



 Η διαφορά του συντηρητικού από το προοδευτικό σχολείο είναι απλή.
Στο μεν πρώτο, όταν ο καθηγητής καλεί τους γονείς για να τους πει ότι υπάρχει πρόβλημα με το παιδί τους την πληρώνει ο μαθητής.
Ετσι γινόταν κάποτε.



Στο δεύτερο όμως, το πρόβλημα το έχει πάντα ο καθηγητής ο οποίος, ως εκ τούτου, φροντίζει να μη δημιουργεί προβλήματα στον μαθητή, να μην του βάζει δύσκολα, γενικά να μην τον φέρνει σε δύσκολη θέση.
Ετσι τα πάει καλά και με τους γονείς.


Σαντορινιοί ντοματοκεφτέδες…



Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η ντομάτα είναι η βασίλισσα του καλοκαιριού.
Κατακόκκινη, ζουμερή, χυμώδης και νόστιμη.




Κάτι ανάμεσα σε φρούτο και λαχανικό, που τρώγεται ωμό αλλά και βράζεται, ψήνεται, τηγανίζεται και συντηρείται με χίλιους δυο τρόπους για το χειμώνα.
Πάει με όλα, μπαίνει παντού και κάνει πάντα τη διαφορά…

Ζητούνται καθηγητές…



Μια νέα "σχολή", έχει γίνει δημοφιλής στη Μολδαβία, καθώς στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Κισινάου, λειτουργεί ακαδημία στοματικού έρωτα.



Η "ακαδημία" προσφέρει μαθήματα σε γυναίκες άνω των 18 ετών, οι οποίες για εξάσκηση χρησιμοποιούν λαστιχένια πέη.