15.4.19

Μην πυροβολούμε τα… πόδια μας! Please…


Μερικές παρατηρήσεις - για να μην τρελαθούμε, δηλαδή…
* Όταν λέμε ότι στις ευρωεκλογές δεν θα επικρατήσει χαλαρή ψήφος γιατί θα πάρουν «χαρακτήρα δημοψηφίσματος» (αυτό λέει επισήμως η ΝΔ ως τώρα),
ΔΕΝ μπορούμε να λέμε στη συνέχεια, ότι εμείς θα πούμε το πρόγραμμά μας στο λαό και δεν θα ασχοληθούμε με το ΣΥΡΙΖΑ!
Ήμαρτον πια!





«Δημοψηφισματικός χαρακτήρας» των ευρωεκλογών είναι να απευθυνθούμε στον κόσμο και να του ζητήσουμε να στείλει το ΣΥΡΙΖΑ σπίτι του.
Να πούμε και το πρόγραμμά μας, να πούμε κι ό,τι άλλο θέλετε, αλλά «δημοψηφισματικός χαρακτήρας» σημαίνει ένα κεντρικό σύνθημα: Διώξτε τους!
Ασφαλώς θα ασχοληθούμε με το ΣΥΡΙΖΑ! Μη λέμε τρέλες τώρα…
Αν δεν το κάνουμε, τότε δεν απευθυνόμαστε το 72% του εκλογικού σώματος που δεν αντέχει πια τον ΣΥΡΙΖΑ…

The Matador...

White Buffalo





Διέλυσαν και τον στρατό;


Μεταξύ 12-13 Απριλίου διεξήχθη ο ετήσιος Διαγωνισμός Στρατιωτικών Δεξιοτήτων Sandurst 2019 που πραγματοποιεί η Στρατιωτική Ακαδημία του Ουέστ Πόιντ των ΗΠΑ.
Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 49 ομάδες στρατιωτικών ιδρυμάτων, εκ των οποίων 14 ομάδες από 13 σχολές ξένων χωρών, μεταξύ των οποίων, για πρώτη φορά και η Ελλάδα με 11 σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Συνολικώς, 539 σπουδαστές στρατιωτικών σχολών έλαβαν μέρος.





Δυστυχώς, η ελληνική παρουσία ήταν τέτοια που οδήγησε στην τελική κατάταξη της 48ης θέσεως…


Άξιοι της μοίρας μας… απαξάπαντες!


Πρωί πρωί με τον πρώτο καφέ έβαλα τον ΣΚΑΙ… και τι να δω;
Την Δανάη (την μπουτού), την σύζυγο του Γιάνη, να μας εξηγεί με τα περίεργα ελληνικά της πόσο καλό έκανε στη χώρα ο σύζυγος, πόσο μπροστά ήταν, και πόσο αχάριστοι είναι οι Έλληνες που δεν τον έχουν αγιοποιήσει ακόμη, αλλά και πόσο αγνώμονες είναι οι συριζαίοι (πρώην σύντροφοί του) που δεν ακολούθησαν μέχρι τέλους τις εξειδικευμένες οικονομικές συμβουλές και πρακτικές του!





Αυτές δηλαδή που ήταν έτσι σχεδιασμένες ώστε να μας μετατρέψουν σε Σομαλία σε χρόνο ντε τε.
Και τι ήθελε να μας πει η Δανάη; Ότι είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή με το κόμμα του ψεύτη, και πως αν εκλεγεί… και αυτή θα μας σώσει, όπως θα μας σώσει η Ραλλία του Σύριζα, αλλά και όπως μας έσωσε ο Βουσμάνος της ΝΔ, ή όπως θα μας έσωζε ο Αυτιάς αν τον άφηναν ελεύθερο τα συμφέροντα…