5.6.20

Η Δύση Αυτοκτονεί;


Αυτό που ονομάζουμε «Δύση» δημιούργησε ιστορικά τον πιο Φιλελεύθερο Πολιτισμόπου γνώρισε ποτέ η Ανθρωπότητα.
Πολιτικά Φιλελεύθερο (με πρόταγμα τη Δημοκρατία)
Κοινωνικά Φιλελεύθερο (με πρόταγμα τη Δικαιοσύνη).
Οικονομικά Φιλελεύθερο (με πρόταγμα την ατομική πρωτοβουλία)
Φιλοσοφικά Φιλελεύθερο (με ανθρωποκεντρική και λογοκρατική προσέγγιση).





Με υψίστη Αξία την Ανθρώπινη Ελευθερία!
Και με υψίστη αρετή τη θυσιαστική υπεράσπιση της Ελευθερίας…
Με την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ατομικών δικαιωμάτων, των προσωπικών Ελευθεριών, την ισονομία,  την ελεύθερη έκφραση, την αυτοκυβέρνηση, την αυτοδιάθεση, τον έλεγχο και τη λογοδοσία των κυβερνώντων…

Η παραπληροφόρηση κυριαρχεί στα κοινωνικά μέσα…


Τόσο στο  Twitter όσο και στο  Facebook,  εκατοντάδες αναρτήσεις χρηστών ισχυρίζονται πως ο George Floyd δεν είναι νεκρός.
Οι απανταχού συνωμοσιολόγοι επιχειρηματολογούν (χωρίς καμία βάση) ότι ο δισεκατομμυριούχος George Soros, χρηματοδότης των Δημοκρατικών, επίσης χρηματοδοτεί τις αυξανόμενες διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας.
Συντηρητικοί σχολιαστές επιμένουν, με ελάχιστα στοιχεία, ότι το ακροαριστερό αντιφασιστικό ακτιβιστικό κίνημα antifa συντονίζει τις διαδηλώσεις και το πλιάτσικο.


Τα ψέματα, οι θεωρίες συνωμοσίας, και οι ψευδείς πληροφορίες για την υπόθεση George Floyd θεριεύουν στο διαδίκτυο όσο περνάει ο καιρός.
Η παραπληροφόρηση αυξάνεται καθώς οι διαδηλώσεις της Αμερικής κυριαρχούν στον δημόσιο διάλογο, ξεπερνώντας τον διαδικτυακό όγκο αναρτήσεων και αναφορών εκ μέρους των ΜΜΕ για το κίνημα των κίτρινων γιλέκων στη Γαλλία, και τις διαδηλώσεις στο Χόνγκ Κόνγκ σύμφωνα με την εταιρία Zignal Labs, που παρακολουθεί και αναλύει τις τηλεοπτικές και διαδικτυακές αναφορές σε παγκόσμιο επίπεδο…