21.11.19

Walk This Way...

Run DMC-Aerosmith





Σαμαράς: Σύμβολο ε(θ)νότητας…


Καθώς πλησιάζει ο Μάρτιος, οπότε και θα πρέπει να εκλεγεί από την Βουλή των Ελλήνων ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι φήμες φουντώνουν, καθώς και η ονοματολογία.




Και τι δεν έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό. Από την Άννα Διαμαντοπούλου, επειδή είναι γυναίκα και κεντροαριστερή (ένας Θεός ξέρει τι είδους επιχείρημα είναι αυτό), έως τον Δραγασάκη, ώστε να υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση…


Ο Ρομπέν των Αστών...

Ο Μάρκος Σερέτης άφησε με την πένα του ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη δημοσιογραφική σκηνή της μεταπολίτευσης, ξεσκεπάζοντας τρανταχτά σκάνδαλα και στέλνοντας στη φυλακή ή την πολιτική εξορία κάθε διαπλεκόμενο που έπεφτε στα χέρια του.
Έτσι κέρδισε τον τίτλο του υπερασπιστή των νοικοκυραίων απέναντι στη διαφθορά...
Ένας σύγχρονος Ρομπέν των Αστών.



Τώρα, μια αναπάντεχη ευκαιρία για ένα ακόμη ζουμερό θέμα θα τον πείσει να διαβεί τον επαγγελματικό του Ρουβίκωνα και να εκθέσει για πρώτη φορά τον εαυτό του στη τηλεόραση.
Μια κίνηση που θα ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα της προσωπικής και της επαγγελματικής του ζωής, και θα τον οδηγήσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για το ρεπορτάζ της ζωής του...


Ο Αλέξης, ο Μαντέλα, και τα ... παράλληλα σύμπαντα!

Εδώ και μερικούς μήνες ζω μια περίεργη κατάσταση.
Σε σημείο να αναρωτιέμαι αν τα έχω χαμένα.
Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο...
Αναφέρομαι στις καθημερινές συζητήσεις με φίλους, γνωστούς, συναδέλφους, και άλλους, οι οποίοι... αναπολούν τη διακυβέρνηση Συριζανέλ, έχοντας μόνο καλά λόγια να πουν γι' αυτήν.
Και όταν τους αναφέρω τις αναρίθμητες κωλοτούμπες, γκάφες, και όλα εκείνα τα απαράδεκτα και επικίνδυνα, που χαρακτήρισαν την περίοδο 2015-2019, αυτοί κάνουν τον ανήξερο.


Όταν μάλιστα αναφέρω συγκεκριμένες περιπτώσεις αυτοχειρίας του κράτους μας, π.χ. δημοψήφισμα, Πρέσπες, λαθρομεταναστευτικό, κλπ. με κοιτούν απορημένοι σαν να τα έχω χαμένα, σαν να ζω αλλού... "που τα άκουσες όλα αυτά;" με ρωτάνε!
Μέχρι που αποφάσισα να το ψάξω, και μάλλον βρήκα την εξήγηση στο μυστήριο...