14.3.15

Little Lies...

Fleetwood Mack




Ο Γιάνης και ο Yanni…



Oταν είσαι τέλειος, οφείλεις να μην κάνεις εκπτώσεις στην τελειότητά σου. Δεν αρκεί να ξέρεις εσύ και μόνον εσύ τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα της Ευρώπης. Δεν φτάνει να καλλιεργείς τους κοιλιακούς σου και να περιφέρεσαι ανάμεσα σε διάφορους γραβατωμένους με τη στολή της προσεγμένης ανεμελιάς.




Πρέπει και το σπίτι σου να έχει θέα στην Ακρόπολη -σαν τα φοιτητικά διαμερίσματα στα ελληνικά σίριαλ- και ανά πάσα στιγμή να είσαι έτοιμος να εκδηλώσεις την τρυφερότητά σου στη γυναίκα σου.
Πρέπει να ξέρεις να τρως, κάτι ελαφρύ για μεσημέρι, ψάρι κατά προτίμηση ψητό, προς Θεού όχι λουκάνικα, κορεσμένα έλαια και λοιπές χοληστερίνες.
Κι αν δεν παίζεις βιολί, ας παίζεις τουλάχιστον πιάνο, και να φωτογραφίζεσαι διαβάζοντας το δικό σου βιβλίο...

Κάτω τα ξερά σας από την ηρωίδα Βαλαβάνη!



Η αδελφή της Νάντιας Βαλαβάνη ξεσπά: Ντροπή σας να πιάνετε στο στόμα σας μια αγωνίστρια!




Διαβάστε το σχόλιο που απέστειλε στο protothema.gr - Τι λέει για τις καταθέσεις της αναπληρώτριας υπουργού στο εξωτερικό και τη νοσηλεία της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο - «Ο όχλος είναι έτοιμος να καταπιεί την Νάντια, που 20χρονη όταν της έκαναν φάλαγγα ούτε καν έδειχνε πόσο πονούσε και είχε το σθένος ν' αντιμετωπίσει τους βασανιστές της χωρίς καμιά διαμαρτυρία» γράφει η ψυχολόγος Τερέζα Βαλαβάνη, αδελφή της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών…


Οι κρατιστές στην εξουσία…



Ο Κατρούγκαλος ανακοίνωσε ότι θα μονιμοποιηθούν χιλιάδες υπάλληλοι αορίστου χρόνου. Κάποιοι λένε 20, κάποιοι 30, κάποιοι 40 χιλιάδες.
Πρόκειται για υπαλλήλους στο στενό δημόσιο τομέα, τα ΝΠΔΔ και τους δήμους.
Παράλληλα ο ίδιος υπουργός δήλωσε ότι θα επαναπροσληφθούν άμεσα 9.900 εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα που ήταν σε διαθεσιμότητα (καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης, διοικητικοί ΑΕΙ, σχολικοί φύλακες κ.λπ.).




Ο υπουργός είπε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό κόστος για όλα αυτά και ότι εν πάση περιπτώσει δεν δίνει λόγο στο Μνημόνιο αλλά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως, το να προσλάβεις 40 και 10 ακόμη χιλιάδες, δηλαδή 50.000 υπαλλήλους σε μια χώρα που δεν έχει ούτε τις δόσεις των δανείων να πληρώσει, προφανώς αποτελεί «θαύμα»…


Πίσω από τον Γιάνη Βαρουφάκη…



Ο Υπουργός Οικονομίας εφαρμόζει με συνέπεια και επιτυχία τις αρχές μάρκετινγκ του «star principle»
Δεν θα έπρεπε απαραιτήτως να είναι κανείς δόκτωρ ψυχολογίας για να καταλάβει το εύρος του ναρκισσισμού του σημερινού υπουργού Οικονομίας κ. Γ. Βαρουφάκη. 
Αρκούσε η ανάγνωση δύο-τριών άρθρων του στο protagon.gr του Σταύρου Θεοδωράκη και αλλού για να αντιληφθεί ότι ο συγγραφέας τους είχε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ήταν πολύ ερωτευμένος με αυτόν.
Αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Πόσο μ'αρέσω Θεέ μου...


Όσο η εγωπάθεια και ο ναρκισσισμός δεν επηρεάζουν επικίνδυνα την ζωή των άλλων, καλά κάνουν και υπάρχουν. 
Τα πράγματα, όμως, αλλάζουν όταν εγωπαθείς και νάρκισσοι εμπλέκονται στην δημόσια σφαίρα και οι πρωτοβουλίες τους αφορούν τρίτους –ιδιαίτερα δε, όταν αφορούν ολόκληρους λαούς που, όπως μας διδάσκει η Ιστορία, έχουν καταβάλει τραγικά τιμήματα για την εγωπάθεια ηγετών τους…


Ομοιοπαθητική: Τσαρλατανισμός;



Ομοιοπαθητική: Αυτή η ιδέα ότι κάποιος μπορεί να αυτοθεραπευτεί από αρρώστιες, εισάγοντας ουσίες σε μικρή ποσότητα στον οργανισμό του, αποτελεί βασικά έναν ακόμη τσαρλατανισμό κάποιων αλαφροίσκιωτων που παίζουν με την υγεία τους.




Σύμφωνα με το National Health and Medical Research Council της Αυστραλίας, το ίδιο (ή και καλύτερο) αποτέλεσμα θα είχε κάποιος αν κατάπινε ένα χαπάκι ζάχαρης…

Η χαρά του Δραχμαζάνη…



 Τι κατέγραψε το πολιτικό βαρόμετρο του δεύτερου προγράμματος της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF;
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης  το 52 % των ερωτηθέντων τάσσονται κατά της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη.




Πρόκειται για ένα ποσοστό αυξημένο κατά 11 % σε σχέση με το τελευταίο βαρόμετρο προ τριών εβδομάδων. Μόλις το 40 % τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ…