20.11.19

Ο «Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης» και οι… «κοτσάνες» του!


Δεν είναι το μοναδικό «μαργαριτάρι» που ξεφούρνισε.
Όπως καταλάβατε, τον Τσίπρα εννοώ.
Βέβαια, αυτό το τελευταίο είναι και το πιο κραυγαλέο, που άφησε άναυδους τους πάντες:
Ότι στην Κατοχή λέει, οι Έλληνες άκουγαν τη… Ντόϋτσε Βέλλε(!), το δημόσιο Ελβετικό ραδιόφωνο!
Χριστός και Παναγία, Άγγελοι, Αρχάγγελοι κι όλοι οι άγιοι αντάμα.
Ούτε σύγχρονος 15αρης «κοπανατζής» από το σχολείο, δεν τα έχει τόσο μπερδεμένα στο μυαλό του.





Πώς τα κατάφερε σε μια φράση, με μιαν ανάσα, να πει τόσες κοτσάνες μαζεμένες;
·       Η Ντοϋτσε Βέλλε δεν είναι «Ελβετική» ραδιοφωνία - είναι Γερμανική!
Και στον Κατοχή οι Έλληνες δεν άκουγαν Γερμανική ραδιοφωνία, άκουγαν Βρετανική. Και δεν θα μπορούσαν να άκουγαν Ελβετική ραδιοφωνία, γιατί ποτέ δεν είχε εκπομπές στα Ελληνικά, αλλά και να είχε, δεν θα την άκουγαν, γιατί τότε είχαμε Κατοχή από τους Γερμανούς, και όποιος ήθελε να μάθει ειδήσεις πέρα από την κατοχική προπαγάνδα, άκουγε εκπομπές από σταθμούς χωρών εχθρικών προς τους Γερμανούς. Δηλαδή από το BBC...


«Κίνημα» στη ΝΔ για Σαμαρά ΠτΔ…


Με τη συνταγματική αναθεώρηση, που, μεταξύ άλλων, θα αποσυνδέσει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες να συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, παίρνει διαστάσεις η ανοιχτή στήριξη βουλευτών της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.





Μετά τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη που εξέφρασαν σε πρόσφατες τηλεοπτικές συνεντεύξεις τους την προτίμησή τους στον πρώην πρωθυπουργός, σήμερα (20/11) και τρίτος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος συντάχθηκε δημοσίως στη γραμμή Σαμαρά...


Δαμόκλειος σπάθη το λαθρομεταναστευτικό…


Σε βρόγχο κινδυνεύει να γίνει το λαθρομεταναστευτικό για την κυβέρνηση και είναι αδήριτη ανάγκη να βρει επειγόντως  διέξοδο και λύση, διότι υπάρχει βέβαιη πιθανότητα να μετατραπεί σε Δαμόκλειο σπάθη η οποία θα επικρέμαται πάνω από την κυβέρνηση, κάτι που πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί.
Η τόσο επιτυχής προετοιμασία και εφαρμογή της πολιτικής της η κυβέρνηση, θα είναι κρίμα και άδικο να αποβεί σε αυτοχειρία. 




Θα «πνίξουν» την χώρα – ΔΟΜ σε μετανάστες: «Ιδανικός προορισμός η Ελλάδα, θα γίνουν πράξη τα όνειρά σας! παρουσιάζεται η Ελλάδα από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης». 
Έτσι περιγράφεται διεθνώς η αβελτηρία αυτή της Ελλάδος. Θα ανεχθούμε το εθνικό αυτό έγκλημα;

Αλέξης, το μεγάλο ατού του Κυριάκου…


Από το 2010 περίπου, που πήρα χαμπάρι τις ανερμάτιστες συνιστώσες του Σύριζα, οι οποίες και  θέριεψαν εκεί γύρω στο 2012, βάζοντας πλώρη για το Μαξίμου… έγραψα δεκάδες «άρθρα», και ανέβασα εκατοντάδες αναρτήσεις στο φέσιμπουκ  για το κακό που θα μας βρει αν τυχόν κι ο σοφός λαός τους επιλέξει για κυβέρνηση.
Ή όπως είχε πει ο Σαμαράς … για το ατύχημα που μας περιμένει στη γωνία (ή κάπως έτσι).
  
Το τσίρκο του Αλέξη...

Και ήταν τόσο το «μένος» μου για τον Αλέξη και την τρελοπαρέα του, που πάρα πολλοί γνωστοί, φίλοι, και συγγενείς με έκαναν πέρα, θεωρώντας με έναν ακόμη εμμονικό εχθρό του λαού που δεν συμμερίζεται το όραμα του χαμογελαστού παιδιού για μια Ελλάδα «λεύτερη και αξιοπρεπή» με «πλέρια δημοκρατία»…