26.3.15

Last Train to Transcentral...

KLF




Έβαλε μυαλό ο Τσίπρας;



Η Ελλάδα των επόμενων δεκαετιών  μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες.
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και όπως όλα δείχνουν ο Αλέξης Τσίπρας θα χρειαστεί μια ακόμη πιο ευρύτερη στήριξη για να περάσει την νέα συμφωνία με τους εταίρους.
Ηδη η Αριστερή Πλατφόρμα και οι κ.κ Δούρου και Κωνσταντοπούλου δείχνουν να είναι ξένο σώμα μέσα στην κυβέρνηση.




Εφτασε μάλιστα η Δούρου να απαντήσει στους επικριτές της για τα βασιλοχουντικά πανηγυράκια με τους στίχους του Νίκου Καλογερόπουλου από τον "Καραισκάκη"
-Οταν γυρίσω θα σας γαμήσω...
Αυτό το τραγούδι αφιέρωσε στους επικριτές της ανάμεσα στους οποίους και ο Παπαδημούλης...


Στον αστερισμό των τσιπροκαμένων…



Προσοχή ακολουθεί παραλήρημα…

Το ζήσαμε και αυτό… στρατιωτική παρέλαση με φουλ ταρατατζούμ, και με κορδωμένους σαν ανοιξιάτικα παγώνια επίσημους στις εξέδρες,  να επιθεωρούν το στράτευμα.
Και μάλιστα χωρίς κάγκελα, που να απομονώνουν τον λαό από την εμπνευσμένη πολιτική και στρατιωτική του ηγεσία.
Λαός, στρατός, και πολιτικοί προϊστάμενοι ένα… σαν μια γροθιά.

 

ΘΑΥΜΑ!!!!!!! Την ώρα της δοξολογίας εμφανίστηκε ξαφνικά μια οπτασία με το πρόσωπο της Παναγίας της Ξινισμένης πίσω από τον Αλέξη και τη Ζωζώ.
Αμέσως στήθηκε πρόχειρο παγκάρι....

Με φαντάρους να μοιράζουν σημαιάκια, με  (αριστερούς) υπουργούς να μη συγκρατούν την εθνικοφροσύνη τους,  και να λικνίζονται στους ρυθμούς των…  εμβατηρίων, με κομμουνιστές(!) να παρακολουθούν με ευλάβεια και κατάνυξη δοξολογίες, και με τον (αξιοπρεπή) λαό να στήνεται στην ουρά για να βγει μια σέλφι με τον υπουργό της καρδιάς μας τον Δρα Μπαρουφάκη, που όπως λέει ο Τράγκας αποτελεί διεθνές brand name, και έκανε διάσημη τη χώρα μας!!!!
Μα τι στο διάολο καπνίζουν κάποιοι; Ρίγανη;


Σαμαράς: "Ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραψε το Μνημόνιο"!



Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα τη συμφωνία του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου. «Η σύμβαση έφτασε στα χέρια μας και είχαμε χρέος να τη δώσουμε στη δημοσιότητα», είπε ο κ. Σαμαράς.




Στα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, υπάρχουν οι υπογραφές του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και των εκπροσώπων των «θεσμών»…


Πρωταπριλιά;



Τη λίστα με τους κορυφαίους στοχαστές του κόσμου δημοσιοποίησε το περιοδικό Prospect και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
Το περιοδικό Prospect που ειδικεύεται σε ζητήματα πολιτικής και οικονομίας δημοσιεύει κάθε χρόνο τη λίστα, την οποία και ψηφίζουν οι ίδιοι οι αναγνώστες του.




Φέτος οι αναγνώστες ψήφισαν μέσω social media και οι περίπου 3.000 που συμμετείχαν στην ψηφοφορία ανέδειξαν στην πρώτη θέση τον Γάλλο οικονομολόγο Τομά Πικετί.
Το βιβλίο του «Το Κεφάλαιο στον 21ο αιώνα» θεωρείται ήδη σταθμός. 
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης…

Το έπιασες Γκόλφω το υπονοούμενο;



Γενικό συμπέρασμα από την σημερινή (σημ. χθεσινή) στρατιωτική παρέλαση: τις περισσότερες μίζες τις έχουμε δώσει για αμερικανικά οπλικά συστήματα, μετά για γερμανικά και λιγότερα για γαλλικά και ρωσικά.




Μεγάλες στιγμές της σημερινής παρέλασης…
Πολιτικά: Την ώρα που περνούσαν από πάνω τα ελικόπτερα, ο Προκόπης Παυλόπουλος να κοιτάζει τα παπούτσια του ενώ οι τρεις στρατιωτικοί που στέκονταν πίσω του κοιτούσαν προς τα επάνω.
Η αλήθεια είναι ότι το αντίθετο θα ήταν πολύ πιο ανησυχητικό...


Ο Έλληνας μικροαστός, η μάνα και η κόρη του…



Ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook με ένα κείμενο - φωτιά υπό τον τίτλο «Η μικροαστική ασυναρτησία» έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Το άρθρο είναι: 




«Μετά το 1990 και την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, οι Λενινιστές σε όλον τον κόσμο, βαθμιαία και χωρίς να το συνειδητοποιούν μερικές φορές, υπέστησαν μια κορυφαία αλλοίωση της ιδεολογίας τους. Άλλαξε το πρόσημο. Η επαναστατική προσέγγιση της πραγματικότητας είχε πάντα θετικό και δημιουργικό χαρακτήρα. Αγωνίζονταν οι ιδεολόγοι των καταπιεσμένων για τα «επ’ αύριο που τραγουδούν»…


Bullying στην ενημέρωση;



Οι εξελίξεις στην υπόθεση του υπουργού Γ. Κατρούγκαλου, πέραν της ουσίας, πολιτικής, ηθικής και νομικής που η καθεμιά θα πάρει πολύ σύντομα τις διαστάσεις που της αναλογούν, αποκάλυψαν μια ιδιότυπη αντίληψη της κυβέρνησης για τον ρόλο του Τύπου.




Ο εμπλεκόμενος υπουργός -και αυτό έως έναν βαθμό είναι ανθρωπίνως κατανοητό- προσπάθησε με τον τρόπο του να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά έχασε το μέτρο και ενδεχομένως το όποιο δίκιο του, όταν προχώρησε σε προσωπικές επιθέσεις και συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις...

Οι Αριστεροί θα πουλήσουν το κράτος όσο-όσο...



Στην Ιταλία οι Κινέζοι αγόρασαν ένα από τα παγκόσμια βιομηχανικά σύμβολα, την Pirelli, και μελετούν αλυσιδωτές επενδύσεις στον χώρο του αυτοκινήτου.
Στην Ελλάδα οι Κινέζοι θέλουν να επενδύσουν στα λιμάνια, στις υποδομές και στα τρένα, συνδέοντας την Μεσόγειο με την Ευρωπαϊκή Ένωση.




Σκοντάφτουν όμως στο αριστερό «όραμα» Λαφαζάνη - Δρίτσα να γίνουν αφεντικά τους οι κομματικοί εργατοπατέρες...
Όταν θα πουλάμε όσο-όσο, οι Κινέζοι θα μιλάνε Ιταλικά και ίσως Ισπανικά...