5.7.15

Καληνύχτα Ελλάδα…



Δυστυχώς, το σημερινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος απέδειξε ξεκάθαρα ότι ο ένας στους δυο Έλληνες είναι αυτοκαταστροφικός, για να μη πω ηλίθιος.
Δυστυχώς, εδώ και 6 μήνες οι ψυχασθενείς διοικούν το ψυχιατρείο…
Και σήμερα αποφασίσαμε δημοκρατικά να βγάλουμε τα μάτια μας και να πεινάσουν τα παιδιά μας.



Να εγκαθιδρύσουμε στη χώρα ένα καθεστώς σαν αυτά που η παγκόσμια ιστορία έφτυσε, με πολύ κόπο, εδώ και 25 χρόνια.
Ο λαός μας επέλεξε απομόνωση, φτώχια, ουρές, δελτία, και κλειστές τράπεζες.
Επέλεξε σοβιετία εν έτει 2015…
Παίζοντας το παιχνίδι των επιτήδειων κερδοσκόπων που έβγαλαν τα χρήματά τους έξω, στηρίζοντας τη δραχμή,  και τώρα θέλουν να πλουτίσουν στο σβέρκο μας.
Αβαντάροντας τους μαυραγορίτες.
Με τον λαό να τους χειροκροτάει… Αριστεροί αγκαλιά με χρυσαυγίτες!!!!!!
Γι αυτό και ο ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ απόψε κατεβάζει ρολά. Μετά από τρία χρόνια.
Δεν αξίζει τον κόπο…
Ευχαριστώ (ευχαριστούμε)  λοιπόν όλους τους φίλους αναγνώστες μας, που μας επέλεγαν καθημερινά για την ενημέρωσή τους.
Θα τα ξαναπούμε αν ποτέ με το καλό απαλλαχτούμε από αυτό το τσίρκο που μας κυβερνά. Αλλά με το επίπεδο του λαού, που φάνηκε ξανά σήμερα πόσο χαμηλό είναι ... αμφιβάλλω πολύ.
Καλή αντάμωση λοιπόν … στα συσσίτια!
Και τα Ζιγκ Χάιλ μας στην πρόεδρο του ψυχιατρείου... 
Τέτοιοι ταγοί μας αξίζουν.

Strange Attractor


20 σχόλια:

  1. O Eλληνικός λαός είπε ΌΧΙ στην τρομοκρατία του Μαύρου Μετώπου των ακροδεξιού μπουλουκιού και λοιπων χουντοφτυσμάτων του Σαμαρα καθώς και των Γερμανοτσολιάδικων ΜΜΕ(orthografos,antinews και λοιπά "Φαηλοειδή" βοθρομπλόγκ)
    Υ.Γ.Ο ιστορικός του μέλλοντος σε ευχαριστεί για το γερμανοτσολιάδικο υλικό που θα του προσφέρεις.
    Υ.Γ.2.Μπορείς να αλλάξεις πλέον ρεπερτόριο και να το γυρίσεις σε θεματολογία του τύπου"σε ποια πασιγνωστη τραγουδίστρια ανήκει το μουνί της φωτογραφίας;"Δoκιμασμένη συνταγή επιτυχίας από το taxalia.

    Υ.Γ3.Ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι φασιστικό υποκείμενο.Θα έπρεπε να σε αναλάβει εισαγγελέας για τις ύβρεις εναντίων των Ελλήνων.

    Φτου σου ξεφτίλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δημοσιεύουμε το σχόλιο σου για να δει ο κάθε αναγνώστης με τι σκουπίδια είχαμε να κάνουμε καθημερινά.
      Τέτοια σχόλια είχαμε πολλά. Απλά δεν τα ανεβάζαμε.
      Επίπεδο... λέμε.

      Διαγραφή
    2. Γιατι τον διαβάζεις τότε; Τράβα στο Μακελιο και στο Ολυμπια του χοντρου.

      Διαγραφή
    3. ποιος ειναι ο χοντρος ?????για να μαθαινουμε και εμεις που δεν ξερουμε ?

      Διαγραφή
  2. Αν ταυτόχρονα κατέβαζε ρολά και ο Σκάι θα ήταν ότι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην παραδινετε τα οπλα στους αριστεροναζιστες. κρατηστε το οχυρο. σας χρειαζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυστυχώς δεν ακουσαν τους ανθρωπους της οικονομίας κ τις συνεπειες ενος ενδοχομενου grexit...Βέβαια με αυτο το τρόπο δειξαμε ποσο Ελληνες ειμαστε κ οτι ειμαστε κ επαναστατες και δεν θα υποταχτουμε κ αουα κ πολλα πολλα αλλα τετοια ωραια..τι να πει κανεις..καληνυχτα λοιπον ελλαδα οπως ειπαν κ οι εταιροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την αρχή του άρθρου ξεκίνησες λάθος. Σε απλά μαθηματικά το 61+ με το 39- η αναλογία είναι: οι 2 στους 3 Έλληνες. Απλή αριθμητική δεν ξέρεις, φυσιολογικό ειρμό δεν έχεις, λογικό να υπερασπίζεσαι αυτούς που μας φόρτωσαν 360 δις χρέος. Έτσι συνέχισε να ειρωνεύεσαι αυτούς που έχουν πληρώσει 18 δις μέχρι στιγμής. Να φανταστείς ότι είμαι ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Αλλά σύμπραξη ΝΔ με τον ΧΟΝΤΡΟ για να μου πάρουν τα σπίτια που έφτιαξα με αίμα, πληρώνοντας φόρους, εισφορές, τέλη κλπ. ΟΧΙ ρε δεν θα μας τα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα σπίτια ρε μπαγάσα έφτιαξες με αυτούς τους καταραμένους Σαμαράδες και Βενιζέλους?Ατιμούλη κάτι κρύβεις και περιμένεις από τον Παναγιώτη να στο σώσει...

      Διαγραφή
  6. Λυπάμαι και εύχομαι σύντομα να είσαι πάλι κοντά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αρθογράφος αγνοεί είτε εσκεμμένως είτε λόγω αγνοίας τίς εξής παραμέτρους η το ορθώτερον πραγματικά στοιχεία: -1- ισχυρίζεται (δια της αφαιρετικής μεθόδου) ότι ο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως θα αποτελούσε μια εναλλακτική πρόταση στον συφερτό των μαρξιστών λενινιστών οι οποίοι επελέγησαν να κυβερνήσουν.
    -2- αγνοεί το πραγματικό στοιχείο οτι επι 41 έτη εκυβέρνησαν αδιαλείπτως με πακτωλούς τρισεκατομυρίων από πακέτα, δανεικά, μεσογειακά προγράμματα και βεβαίως μια υγιεστάτη οικονομία αυτάρκη στον πρωτογενή τομέα και με συμμετοχή 26% του δευτερογενούς τομέως στο ΑΕΠ. Αυτά τους τα κατέλειπε η επάρατος επανάστασις της 21ης Απριλίου
    -3- Αγνοεί εσκεμμένως ο αρθογράφος ότι επί 41 έτη συναπτά συνωθούντο σε δηλώσεις και εκδηλώσεις πολιτικής ορθότητος και αναγνωρίσεως της αριστεράς οι γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις. Έργον των χειρών των είναι η τωρινή κατάστασις και κυβέρνησις.
    Αποτέλεσμα των μεσιστίων σημαιών επι τω θανάτω του Καπετάν Γιώτη, των δηλώσεων του Καραμανλή του νεωτέρου οτι "στην αριστερά οφείλουμε", οτι, οτι, οτι.
    Συνωστίζονταν να προσκυνήσουν τις κ@@@@@@ ποδιές της αριστεράς αφήνοντάς την να αλωνίζει στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στην τέχνη, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, σε κάθε πτυχή του δημοσίου και ιδιωτικού βίου.
    Αυτά τα γαλαζοπράσινα εγκληματικά καθεστώτα έφεραν την αριστερά στην ντεφάκτο εξουσία.
    Τής ετοίμασαν το έδαφος στο οικονομικό πεδίο με την επταετία 1974 - 1981 του αλήστου μνήμης σοσιαλμανούς ψευδοεθνάρχου και με τα τελικά καρφιά στο φέρετρο να μπαίνουν κατά την διακυβέρνηση του άλλου αλήστου μνήμης Α.Γ.Π και τών επιγόνων του Σημίτη και κώστα του νεωτέρου του ραφηνάτου.
    Οι πράξεις στην ζωή έχουν και συνέπειες αγαπητέ αρθογράφε και η ανήκεστος βλάβη είναι απλώς ο επιθανάτιος ρόγχος ενός ετοιμοθανάτου απο το 1974 και εφεξής.
    Είναι απλώς αφελές αν όχι υποκριτικό να γράφονται οι γραμμές αυτές όταν τα "θερινά ανάκτορα" έχουν καταληφθεί και το οχυρό έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό.
    Η ιστορία είναι αμείλικτη και στον σκουπιδοντενεκέ της καταλήγουν εδώ και χιλιετίες δεκάδες λαοί οι οποίοι χάνουν την ζωτική τους θέληση να μείνουν όρθιοι και να επιβιώσουν.
    Ο εφήμερος άνθρωπος νεοέλληνας του πρώιμου 21ου αιώνος. Θα κλείσει 15 χιλιετίες (μετρώ απο τα Ορφικά περί το 13.000 π.Χ) τόν κύκλο του και θα καταλήξει στόν εν λόγω σκουπιδοντενεκέ νομοτελειακώς. Ας το δεχθούμε τουλάχιστον με αξιοπρέπεια.
    Χαιρετώ και εύχομαι αξιοπρέπεια και κουράγιο μέχρι το τέλος.
    Τζιμισκής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ συνάδελφε...
    Βάλε μπροστά το ιστολόγιο και συνέχισε να πολεμάς.

    Ετούτοι οι άνθρωποι, κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να μας πείσουν ότι είναι πιο ηλίθιοι απ' ότι θα μπορούσαμε να φαντασθούμε.
    Ο "πρύτανης" επί των κοινωνικών ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς είπε σήμερα σε κάποιο κανάλι ότι θα καταργηθεί ο ΟΓΑ και οι ασφαλισμένοι θα ενταχθούν στον ΟΑΕΕ ως ελεύθεροι επαγγελματίες, όπερ σημαίνει πως οι ασφαλιστικές τους εισφορές από 200 έως 500 ευρώ το εξάμηνο που είναι σήμερα, θα πάνε στις 600 έως 1.200 ευρώ τον μήνα... Ναι καλά διαβάζετε... Τον μήνα. Φαντασθείτε μια γυναίκα ασφαλισμένη στον ΟΓΑ να πουλάει 10 αυγά την ημέρα και 3 κιλά γάλα από 2 κατσίκες... Ως ελεύθερη επαγγελματίας θα αρμέγει και τις γίδες της γειτόνισσας επ' αμοιβή;... Φτού ρε πούστη μου... Δεν μπορεί, οι άνθρωποι κάτι πάθαν....

    Γι' αυτό σου λέω... πάρτο αλλιώς και πολέμα.

    Με εκτίμηση
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ,ωχ,ωχ ρε Strange...Όταν σε θεωρούν συνάδελφο ορκισμένα ,δηλωμένα φιλοχουντικά μπλόγκς τότε πρέπει να ψαχτείς καλύτερα...Θα μου πεις πιστικός του Σαμαρά ήσουν δεν το φανταζόμασταν;Ναι αλλα τώρα .εμεινε και κανα μήνυμα συμπαράστασης από τον Πλεύρη.... και έδεσε το γλυκό!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν το κλείσατε ακόμη το ΟΛΥΜΠΙΑ του ψεκασμένου; Ποιος ο λόγος ύπαρξής του πλέον; Να γλείφει τον κωλοτούμπα;

      Διαγραφή
  9. Νομίζω φίλε Ορθογράφε ότι ήρθε η ώρα να ανεβάσεις και πάλι τα ρολά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ιστορικό επίτευγμα Τσίπρα – Καμμένου: Όλη η υφήλιος κατακεραυνώνει την Γερμανία!
    (Όταν ο αρχιδοσίλογος Σαμαράς υπέγραφε(κατα δική του δήλωση στα 4),και οι χρήσιμοι ηλίθιοι οικόσιτοι του, αβαντάριζαν!!

    Υ.Γ.Καμιά καινούργια σέλφι με τις σφίγγες από τον τάφο του Μεγαλέξανδρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σαμαράς στα 4 και ο συγκαμένος με την κοιλιά στο χώμα. Υπάρχει διαφορά.

      Διαγραφή
  11. Άιντε, Strange, δεν μπορούσες να το βγάλεις τελικά από μέσα σου το μικρόβιο του blogging, χαίρομαι πολύ που επέστρεψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ρε,ποιο μικρόβιο,απλά ανοίγουν από Δευτέρα οι τράπεζες και θα στέλνει ο Θαμαράς κανα μεροκαματάκι!

      Διαγραφή
    2. Συνεχίζεις να μπαίνεις όμως στον ΟΡΘΟΓΡΑΦΟ, ε πσαικαζμένε;
      Τι έγινε οι αρχηγός σου που θα παραιτούνταν αν υπογράφαμε ξανά μνημόνιο;
      Χα χα χα.... συγκάηκε; Μούγκα;

      Διαγραφή