10.6.14

Έγινε η Απώλεια Συνήθειά μας...

Διάφανα Κρίνα.







 

Περί του ανασχηματισμού…



Από χθες το βράδυ που ανακοινώθηκαν τα νέα ονόματα υπουργών και υφυπουργών, τα σόσιαλ μίντια και τα μπλογκς πήραν φωτιά, με σχόλια (τα περισσότερα) κακεντρεχή, για την «ποιότητα» της νέας κυβέρνησης.
Λες και οι προηγούμενες (όλες) ήταν καλύτερες.



Στο πάρτι αυτό συμμετείχα και εγώ (ως συνήθως), με τις γνωστές «εμπαθείς και ποταπές» μου παρεμβάσεις, τις οποίες  δεν μπόρεσα να αποφύγω ακούγοντας το όνομα Γκερέκου, ή μαθαίνοντας για το αμετακίνητο της Φώφης, κ.ο.κ.
Θυμίζοντας όμως ότι διά μίαν ακόμην φοράν έπεσα έξω στις προβλέψεις μου, αφού θεωρούσα το πιο πιθανό ο ίδιος ο πρωθυπουργός να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών.
Όπως έπεσα έξω και στη τοποθέτηση Κικίλια που δεν την περίμενα καθόλου.
Για να μην αναφερθώ στον Γιακουμάτο…

Κυβέρνηση εκλογών;



Θέλετε μεγάλες αλήθειες που πονάνε;
Ο Αντώνης Σαμαράς έφτιαξε κυβέρνηση εκλογών.
Η σύνθεσή της, τα πρόσωπα που επελέγησαν προσδίδουν ακριβώς αυτόν το χαρακτήρα στη νέα κυβέρνηση η οποία θα έχει λίγους μήνες ζωής και θα προσπαθήσει να διασώσει ότι μπορεί και να πάει σε μια εκλογική αναμέτρηση για να τα δώσει όλα.




Δεν ξέρουμε αν θα νικήσει ή θα παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στον Τσίπρα. Αυτό που βλέπουμε ξεκάθαρα είναι ότι μπαίνουμε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο η οποία στην καλύτερη περίπτωση έχει ζωή μέχρι τον επόμενο Φεβρουάριο…


Τα μεγάλα πλεονεκτήματα της νέας κυβέρνησης.



Θέλω να καλωσορίσω τους αναγνώστες που θα διαβάσουν αυτό το άρθρο λόγω ενδιαφέροντος που τους προκλήθηκε εξ αιτίας του τίτλου, με τον οποίο και διαφωνούν.



Δηλαδή αυτούς που πιστεύουν ότι δεν έχει κανένα πλεονέκτημα η κυβέρνηση.
Κι αυτό γιατί το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι οι ίδιοι, και το κείμενο αυτό τους είναι αφιερωμένο!


Οι λεφτάδες, και οι φτωχομπινέδες του Μουντιάλ…



Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια.
Τα αστέρια, οι φανέλες και οι χορηγοί βγάζουν πρωταθλητή.
Πρωταθλητή στο μπάτζετ τουλάχιστον.




Την ώρα που ο διαιτητής θα σφυρίξει για πρώτη φορά, στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ, ταυτόχρονα θα δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσει ο "χορός" των εκατομμυρίων δολαρίων.
Το Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, θα είναι το πιο ακριβό στην ιστορία της διοργάνωσης, ενώ αναμένεται να είναι και το πιο επικερδές παρά τις αντιδράσεις των Βραζιλιανών πολιτών…


Ψήφισαν Ζαγοράκη, «μαύρισαν» τη διαστημική επιστήμονα!



Οι ψηφοφόροι της ΝΔ προτίμησαν να στείλουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη (συστάσεις δεν χρειάζονται) αντί τη Χριστίνα Γιαννόπαπα.



Και τι με αυτό, θα πείτε…
Κι όμως.

Η Χ.Α. συνέχεια της προδοτικής χούντας...



Τα γεγονότα στην Ελληνική Βουλή, την περασμένη Τετάρτη, αποτελούν ντροπή για τη χώρα μας.




Δεν νομίζω πως υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που αγαπά την Ελλάδα -εκτός βεβαίως αυτών που ψήφισαν τη ναζιστική οργάνωση- ο οποίος να αμφισβητεί πως οι σκηνές που παρακολουθήσαμε στο Ναό της Δημοκρατίας ήταν ντροπιαστικές για τον πολυβασανισμένο τόπο μας.

Υποχρεωτική στράτευση για πρώτη φορά στα ΗΑΕ!



Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια χώρα ζάπλουτη.
Οι πολίτες της, που αποτελούν τη μειοψηφία, δεν πληρώνουν σχεδόν καθόλου φόρους, περνάνε στη τούφα, και έχουν ξένους εργάτες μετανάστες για όλες τις βρώμικες και γενικά χειρωνακτικές δουλειές.



Ο δε στρατός τους είναι επαγγελματικός, και μάλιστα καλοπληρωμένος.
Κάτι όμως πρέπει να συμβαίνει, και ίσως οι αρμόδιοι να μυρίζονται φασαρίες, διότι πριν από λίγες μέρες ψηφίστηκε νόμος που επιβάλλει υποχρεωτική εννιάμηνη στράτευση σε όλους τους άρρενες άνω των 18 ετών.
Για όσους δεν έχουν απολυτήριο λυκείου, η στρατιωτική θητεία θα είναι δυο χρόνια!