26.12.18

Ο Τσίπρας και οι άνθρωποι του…


Σε μια εποχή όπου μαίνεται ο πόλεμος κατά της γνώσης, της ... δημοκρατίας και των αποκαλούμενων ελίτ, οι άμεσοι συνεργάτες του πρωθυπουργού ανταποκρίνονται και αυτοί στο πολιτικό μάρκετινγκ που εφαρμόζει.





Απευθυνόμενος πρόσφατα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής, του είπε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Κύριε Μητσοτάκη, ακούστε, σε αυτόν τον χώρο -ιδιαίτερα στον χώρο της Κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ- υπάρχουν άνθρωποι έντιμοι και αγωνιστές που πάλεψαν τα χρόνια της ζωής τους για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτόν τον τόπο. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους σε μία χρεοκοπημένη ηγεσία, η οποία οδήγησε εκεί που οδήγησε αυτό το Κόμμα.
Εμείς τους απλούς αγωνιστές, τους έντιμους, όχι απλώς θα τους εντάξουμε στους δικούς μας αγώνες και στις δικές μας τις τάξεις, αλλά θα βρεθούμε δίπλα δίπλα, όπως σήμερα βρίσκεται στις τάξεις μας και δίπλα μας στον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80. Αν αυτό δεν σας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα»…