15.8.18

Sister Dew...

Deus





Παναγιά η Πολιτευόμενη…


Ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε προσωπικά την Παναγία για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας. Βέβαια υιοθέτησε την ιδιότητα της «Ελευθερώτριας», με την οποία η Μεγαλόχαρη μεριμνά για τις εγκύους, αλλά, εντάξει, ο Καμμένος είναι.




Ενδεχομένως σε μία άλλη χώρα να γελούσαν ακόμα και οι εικόνες των αγίων με το εξωφρενικό του πράγματος -ο υπουργός Αμυνας να ευχαριστεί το θείο για την παρέμβαση του και μάλιστα σε μία χώρα που δεν μοιράζεται την ίδια θρησκευτική πίστη. Τουλάχιστον όταν απελευθερώθηκαν τα παιδιά από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης, ο Τέρενς Κουίκ είχε ευχαριστήσει εκτός από την Παναγία και την τοπική θεότητα, υπαινισσόμενος μία ενδεχόμενη συνεργασία στη σφαίρα του υπερφυσικού…


Στις φιέστες είναι πρώτοι…


Η απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών είναι ένα σπουδαίο νέο. Είναι μια χαρμόσυνη είδηση που κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να χαμογελά και να ξεφεύγει λίγο από την μαυρίλα που του προκάλεσε η τραγωδία στο Μάτι.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους από το διπλωματικό σώμα πέτυχαν να πείσουν τους Τούρκους ότι πρέπει οι Μητρετώδης και Κούκλατζης να απελευθερωθούν διότι δεν είναι κατάσκοποι.




Αξίζουν κυρίως συγχαρητήρια στα δύο Ελληνόπουλα που άντεξαν, που υπέμειναν τον «Γολγοθά» τους με ψηλά το κεφάλι.
Και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους, από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ πίεσαν τον Ταγίπ Ερντογάν να πάρει αυτήν την καθαρά πολιτική απόφαση.
Η επιστροφή τους στην Ελλάδα είναι το καλύτερο νέο για ένα καλοκαίρι που μας μαύρισε την ψυχή…