29.1.21

Το ίντερνετ, ο Όργουελ, και ο… Αρκουδέας!

Την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα ασχολείται 24/7 με τις καταγγελίες της  νέας Μαντώς Μαυρογένους, της Μπεκατώρου δηλαδή, και την επαγγελματική «αυστηρότητα» του αριστερού ανθρωπιστή Κιμούλη ως θιασάρχη πριν από 20 χρόνια, η Κίνα πραγματοποιεί «πρωκτικούς ελέγχους» για covid σε όσους την επισκέπτονται, και η  ΕΕ διεξάγει έναν πρωτοφανή πόλεμο χαρακωμάτων με τις εταιρίες παραγωγής εμβολίων.

Οι οποίες εταιρίες ενεργώντας ως αυτό που είναι (ιδιωτικές κερδοσκοπικές) προτιμούν να δώσουν τα εμβόλια σε όποιον πληρώνει παραπάνω, άσχετα αν για να τα παράξουν πρόλαβαν και τα πήραν χοντρά από την ΕΕ.

 

 

Με την Μέρκελ να κάνει «την Κινέζα», αφού πρώτη αυτή προχώρησε σε υπόγεια ντιλς με τους φαρμακοβιομηχάνους για το καλό του λαού της.

Ένας πόλεμος μεταξύ βουβαλιών, με την Ελλάδα ως βάτραχο να παρακολουθεί αμήχανη, και με τη κυβέρνηση των αρίστων να βλέπει το όραμά της για μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού να ξεθωριάζει.

Όποιος πρόλαβε μάλλον πρόλαβε.

Οι συνήθεις ύποπτοι δηλαδή, ήτοι οι υπουργοί, οι βουλευτές, οι μετακλητοί, οι εν γένει κομματικοί παρατρεχάμενοι, και λοιποί επιτήδειοι.

Οι υπόλοιποι, υπερήλικες, ευπαθείς κλπ ακόμη περιμένουν στο ακουστικό τους.

Όσο για τους υγιείς κάτω των 65, αν όλα πάνε καλά τότε θα εμβολιαστούν γύρω στο 2024… αν ζουν ως τότε...