12.4.19

Να πώς καθαρίζει η ανομία!


Με πολύ χαρά άκουσα σήμερα τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα καθαρίσουν τα «άβατα» που έχουν επιβάλει οι αναρχικοί και τα αριστερίστικα γκρουπούσκουλα με την «κάλυψη» του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι η πρώτη φορά, για να είμαστε δίκαιοι. Και νομίζω ότι και το εννοεί και το πιστεύει. Πρόκειται για μείζον πολιτικό θέμα από την έκβαση του οποίου θα εξαρτηθούν και πολλά άλλα.
Παρακαλώ, λοιπόν, προσέξτε τις πιο κάτω 10 επισημάνσεις:





* Πρώτα-πρώτα ΔΕΝ είναι «απλό» ζήτημα.
Δεν είναι, όπως λένε κάποιοι, απλώς ζήτημα «πολιτικής βούλησης». Δηλαδή, δεν αρκεί να «θέλει» η επόμενη κυβέρνηση να καθαρίσει τα «άβατα» για να πάει η Αστυνομία την άλλη μέρα και να τα καθαρίσει.
Όσοι αυτό νομίζουν, εμένα προσωπικά με… τρομάζουν!
Το γιατί θα το καταλάβετε αμέσως…


Suedehead...

Morrissey






Το Ισραήλ, το φεγγάρι, και ο… Νίκος Παππάς!


Ο ενθουσιασμός που κυρίευσε τον ελληνικό λαό με την πρόσφατη ανακοίνωση του οραματιστή Νίκου Παππά, ότι δηλαδή η ελληνική σημαία σε λίγα χρόνια θα κυματίζει και στη σελήνη (άσχετα αν προς το παρόν απαγορεύεται να κυματίζει στα Εξάρχεια κι αλλού), ίσως θα πρέπει να περιοριστεί ολίγον τι.





Κι αυτό διότι και το Ισραήλ, που απέχει παρασάγγας από την μπανανία μας σε ζητήματα τεχνολογίας και όχι μόνο, προσπάθησε να φτάσει στο φεγγάρι (δείτε εδώ)  αλλά … τζίφος.