25.10.19

Μπαγάσας...

Νικόλας Άσιμος




Ποτέ στην Ιστορία δεν ξανάγινε τέτοιο πράγμα…


Μερικές χρήσιμες – και κρίσιμες – πληροφορίες, για τα γεγονότα που αντιμετωπίζουμε και τα - δραματικότερα ίσως - που έρχονται:
·       Όλες οι χώρες που έχουν μεταναστευτικούς πληθυσμούς, έλεγξαν απολύτως την είσοδό τους. Τους προσκάλεσαν, τους επέλεξαν όταν μπήκαν - και τους έλεγχαν συνεχώς.
Κάποιες υπήρξαν εξ αρχής οι ίδιες κοινωνίες εποίκων: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ζηλανδία.
Κάποιες άλλες είναι πρώην αποικιοκρατίες που απορρόφησαν μετανάστες από τις αποικίες τους: Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία.
Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος μεταναστευτικών ρευμάτων έγινε ελεγχόμενα. Με την πρόσκληση, την έγκριση και την επιλογή της φιλοξενούσας χώρας.

  


Η περίπτωση της Ελλάδας πρέπει να είναι η πρώτη και μόνη τους τελευταίους αιώνες, όπου σύγχρονη χώρα, με κράτος, νομοθεσία, πλήρη συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς κλπ., εποικίζεται ανεξέλεγκτα, από ανθρώπους που δεν τους ελέγχει, δεν ξέρει καν ποιοι είναι, γιατί έρχονται, που θέλουν να πάνε.
Και σε αριθμούς που, έτσι κι αλλιώς, δεν τους αντέχει. Και από περίεργα κυκλώματα λαθρο-διακινητών, κι από ΜΚΟ που κανείς δεν γνωρίζει από που καθοδηγούνται, πως χρηματοδοτούνται και τι επιδιώκουν.
Ενώ παραβιάζουν ανοικτά και κατάφωρα το Δίκαιο, Εθνικό και Διεθνές, ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα..


Έπεσε νέα γραμμή για το μεταναστευτικό;


Οι ίδιοι που υποσχόταν κλειστά σύνορα, οι ίδιοι που ξεπλύθηκαν απο τις αμαρτίες τους στην κολυμβήθρα του Σύριζα, έρχονται 4 1/2 χρόνια μετά να μας πουν το νέο αφήγημα. 
Ότι τάχατες το μεταναστευτικό είναι ένα σύνθετο πρόβλημα.
Ναι το λένε οι ίδιοι που αμφιβάλλεις αν ξέρουν πως να δέσουν μόνοι τους τα κορδόνια των παπουτσιών τους. Οι ίδιοι που ψηφίστηκαν απο τον ελληνικό λαό πάνω στην απόγνωσή του για μιά ακόμα φορά.





Είναι βέβαια και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, οι δημοσιογράφοι τους που ψελλίζουν “να τους μοιράσουμε σε όλη τη χώρα ομοιόμορφα” για να δεχθούν αμέσως την οργή του κόσμου στα socialmedia γιατί όσο και να τον υποτιμούν ο κόσμος χαζός δεν είναι…


Νέο βιβλίο, σύντομα κοντά σας...

Σύντομα κοντά σας...



Δείτε εδώ