21.4.15

Welcome to the Jungle...

Guns n' Roses



Οι πολιτικές ευθύνες θα έχουν ονοματεπώνυμο…



Ακόμα και οι πολίτες που παρασύρθηκαν στη δίνη της ιδεολογικής στρέβλωσης που εγκαταστάθηκε στην κοινωνία μας με την αντιμνημονιακή ρητορική ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αρχίζουν να αναρωτιούνται που οδηγείται η χώρα μας.




Τα κοινής αφετηρίας ιδεολογήματα νεοναζιστών και νεοκομμουνιστών δίνουν τη θέση τους σε πιο «πρακτικά» ζητήματα όπως είναι η πληρωμή των συντάξεων, των μισθών του δημοσίου, η βιωσιμότητα των τραπεζών, η αναγκαία ρευστότητα για να εξακολουθήσουν να λειτουργούν πολλές από τις επιχειρήσεις που θα κλείσουν χωρίς αυτήν, η πληρωμή των υποχρεώσεων του κράτους εντός και εκτός της χώρας, η διαφαινόμενη αποχώρηση από την ευρωζώνη και το ευρώ…


Ποιος είναι ο τρομοκράτης και ποιος ο τρομολάγνος;



Τρομοκράτες είναι το διεθνές κεφάλαιο και οι τραπεζίτες. Αυτό ακούστηκε από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά πως είπε και η γλυκομίλητη πρόεδρος της Βουλής, τρομοκρατία ήταν τα μνημόνια.



Κατά συνέπεια, περιμένουμε την θέση των μελών της ανθρωπιστικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη να καταλάβουν στις φυλακές οι υπουργοί των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι βιομήχανοι και οι τραπεζίτες!
Ή αλλιώς, τα πιο ωραία βρίσκονται μπροστά μας...

Το μέλλον του… από αέρος πολέμου!



Από μικρό παιδί ακόμη, βλέποντας τα πρωτόγονα τότε τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια πάντα απορούσα γιατί αυτά δεν χρησιμοποιούνται σε μεγαλύτερη κλίμακα, από τις πολεμικές αεροπορίες.




Σήμερα, πολλές δεκαετίες μετά, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη drones, είναι πλέον ο κανόνας, τουλάχιστον όσον αφορά στις πολεμικές αεροπορίες μεγάλων και πανίσχυρων χωρών…


Στο θολωμένο τους μυαλό…



Τι είναι χειρότερο από μια λάθος πολιτική; Η θολούρα.
Διότι, αν κάνεις κάτι λάθος, έχεις μια ελπίδα να το καταλάβεις και να το διορθώσεις. Ενώ αν δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις -και κυρίως πώς- φαντάζεσαι διάφορες λύσεις, που οδηγούν σε μεγαλύτερο αδιέξοδο.




Κι αν μεν αυτή η θολούρα βρίσκεται στο μυαλό των εν ευρεία εννοία καμένων, κανένα πρόβλημα.
Ο εκφραστής τους Πάνος Καμμένος μπορεί να φαντάζεται ότι θα έρθουν δολάρια από την Αμερική και (…δολαροποιημένα!) ρούβλια από τη Ρωσία (μέσω του Λαφαζάνη), αλλά οι διαψεύσεις πέφτουν βροχή και τελειώσαμε.
Οι Αμερικανοί λένε στον Βαρουφάκη «στρώσου στη δουλειά, αντί να δίνεις διαλέξεις» και οι Ρώσοι παίρνουν πίσω την προκαταβολή (σχήμα λόγου, οι άνθρωποι δεν την είχαν δώσει ποτέ, κάποιοι δικοί μας την κατασκεύασαν).


Τα νεύρα του Γκλέτσου…



Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας
Κάποτε είχα γνωρίσει έναν γκόμενο, Αλέξανδρος το όνομα.
Τα φτιάχνουμε που λέτε και βγαίνουμε ραντεβού σ' ένα εστιατόριο.
Κι εκεί που μας οδηγούν στο μπαρ, ο Αλέξανδρος αρχίζει: «Δηλαδή πόση ώρα θα περιμένουμε στο μπαρ; Αφού πήρα κι είπατε δεν χρειάζεται να κλείσω. Να μας βρείτε αμέσως ένα τραπέζι, αλλιώς θα σηκωθούμε να φύγουμε! Δεν έχετε;! Είστε απαράδεκτοι, σήκω Λίλα, δεν ξαναπατάω στο βρωμομάγαζό σας ρε!!!».




Να μην τα πολυλογώ, μετά από λίγες μέρες ο Αλέξανδρος τα πήρε με τον ταξιτζή που δεν είχε ρέστα από 50ευρω, μια άλλη μέρα ωρυόταν στο σούπερ μάρκετ γιατί η κυρία μπροστά του αργούσε με την πιστωτική κι άλλη φορά έκανε κακό χαμό σ' ένα φανάρι, ούτε κατάλαβα γιατί ακριβώς…

Το μεγάλο ψέμα για τους λαθρομετανάστες…



Το τελευταίο μεγάλο ψέμα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ότι ο τριπλασιασμός των λαθρομεταναστών που παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες οφείλεται σε μια μεγάλη αλλαγή της μεταναστευτικής ροής που κτυπά όλη την Ευρώπη.




Αυτή είναι μια μισή αλήθεια που σκοπό έχει αποκρύψει τις συνέπειες των ανοιχτών συνόρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση…