20.11.12

Ο Καπετάν Πάνος και ο … νέος Γοργοπόταμος.


Το ακούσαμε κι αυτό…
Όσο περίεργο κι αν φάνηκε σε κάποιους, το ότι δηλαδή ο καραδεξιός Καμένος σκέφτεται να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους Αν.Ελ. ως μια ακόμη συνιστώσα, τόσο πιο πιθανό είναι, όπως όλα δείχνουν.

 
Τον είδα και τον άκουσα λοιπόν στον Αυτιά, να δηλώνει ως άλλος Βελουχιώτης, πως ναι, δεν θα είχε αντίρρηση να συνεργαστεί με τον Τσίπρα, προκειμένου να φύγει από την μέση ο Σαμαράς.
 

Μονάκριβό μου ινδερνέτιο...


Άμα πέσουν οι server παγκοσμίως την κάτσαμε λεβέντες. Για τεχνικούς λόγους (με υπαίτιο την αφεντομουτσούνα μου) έμεινα 4 μέρες (όλες κι όλες) χωρίς τηλέφωνο και διαδίκτυο. Η αίσθηση μοναδική. Κάτι ανάμεσα στο ναυαγό του Τομ Χανκς και στον Μαντ Μαξ του Μελ Γκίμπσον.

Η νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.


Αυτές τις μέρες αναρωτιόμουν που να βρίσκεται ο Καμένος;
Γιατί κρύβεται;
Ο τόπος έχει ανάγκη από την στιβαρή πολιτική του παρουσία.

Τελικά όμως, τίποτα δεν μένει κρυφό.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ΣΥΡΙΖΑ.


Εκεί που λες ότι όποια σαχλαμάρα ήταν να πει ο ΣΥΡΙΖΑ την είπε, και ότι τα ποσοστά δημοσκοπήσεών του έπιασαν το ανώτατο όριο, έπιασαν δηλαδή οροφή…. έρχεται ένα ακόμη προβεβλημένο στέλεχός του, και πλειοδοτεί στην ανισορροπία.
Και έτσι, ίσως να δούμε και 60άρια, ή ποιος ξέρει, ακόμη και 70άρια για τον ΣΥΡΙΖΑ στα ποσοστά των επόμενων δημοσκοπήσεων!


Θα σας ταράξουμε στην αγριότητα


Δείξτε το βίντεο σ' έναν ξένο, σ' έναν ανίδεο. Τι θα δει; Θα δει μια αγέλη αγρίων να κυνηγάει έναν ανυπεράσπιστο μεσήλικο. 


Δείξτε το ίδιο βίντεο στην Κουμουνδούρου. Εκεί το τσούρμο θα μεταμορφωθεί σε «δοκιμαζόμενο λαό» που «παλεύει» (με τον γερμανό πρόξενο) «για την υπεράσπιση των στοιχειωδών του δικαιωμάτων».

Είναι θέμα ψυχολογίας…


Η αγορά και η κατοχή αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν ανέκαθεν μια ανορθολογική πράξη, που βασίζονταν περισσότερο στην εικόνα και στην ψυχολογία, παρά στις πραγματικές ανάγκες.


Και αυτό διότι επί ολόκληρες δεκαετίες το αυτοκίνητο θεωρούνταν σύμβολο στάτους, και κοινωνικής καταξίωσης.