7.10.12

Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Φωτόπουλος

Διέλυσε την κατάληψη στα Πληροφοριακά Συστήματα η Αστυνομία με τη συνδρομή των ΜΑΤ και μεταφέρθηκε ο Φωτόπουλος μαζί με την κουστωδία του (18 τεμάχια συνολικά) στη ΓΑΔΑ.

Είμαστε Έλληνες Μεσογειακοί, και άντε να .....


Με αφορμή την επερχόμενη επίσκεψη της Φράου Μέρκελ στο Ελλάντα, θυμίζουμε ένα «αντιγερμανικό» κείμενο της 30/4 του 2010, που είχε δημοσιευτεί στο Antinews.





Τον Σπύρο τον ξέρετε?


Για να θυμηθούμε ένα πάντα επίκαιρο κειμενάκι του διαδικτύου, αγνώστου πατρός. 

Η παρέα θα μεγαλώνει συνεχώς




Η επανάσταση της ξεδιαντροπιάς

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Ο προσφάτως ευρών θαλπωρή στις αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ μεγαλοσυνδικαλιστής Φωτόπουλος είναι το νέο υβρίδιο Επιθεωρητή Κλουζώ και Ρομπέν των Δασών.

Εν ώρα... καθήκοντος! (από MEGA)

Ακυβερνησία στην Λιβύη.




«Πού είναι η αριστερά;»






Κάποια στιγμή λίγο πριν τον θάνατό του το 2010, ο τιμημένος με Νόμπελ διανοητής και συγγραφέας της Αριστεράς, Jose de Sousa Saramago, δήλωσε τα παρακάτω για το κατάντημα της αριστεράς σήμερα.




Δημοκρατικός φεουδαρχισμός!





Το πολιτικό μας σύστημα, όλο και πιο πολύ, αρχίζει και μοιάζει με αυτό της φεουδαρχίας.
Τι συνέβαινε τότε; 

Ιπτάμενοι δίσκοι made in USA?




Τελικά, οι ιπτάμενοι δίσκοι μπορεί όντως να είναι αληθινοί...

Πικρές αλήθειες.

Το παρακάτω αρθράκι δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2008 στο Antinews, και δυστυχώς παραμένει επίκαιρο...


MADE IN

Ο Γιάννης Ανεργόπουλος άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του (MADE IN JAPAN) για τις 6 το πρωί …

Μια ξεχωριστή ευχή!

Πάνω από όλα ο συνάδελφος

Καθόταν αραχτός στη καρεκλίτσα του με το φραπέ ανά χείρας. Έτερος σύντροφος είχε φέρει το laptop για να περνάει η ώρα (μπρος στο καλό του αγώνα, είναι δόκιμη η χρήση των εργαλείων του καπιταλισμού). Όταν είδε ότι οι άλλοι είχανε μαζέψει τέσσερις-πέντε πιτσιρικάδες, άλλος είχε έρθει με τον κολλητό του, άλλος με τον μπαμπά, σηκώθηκε νωχελικά και τους πλησίασε. Έβγαλε το πατσαβουριασμένο χαρτί και πάτησε το play στην κασέτα.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Ανέκαθεν πίστευα ότι εδώ στην Ελλάδα ζούμε το θέατρο του παραλόγου, σε καθημερινές παραστάσεις.
Έχοντας περάσει αρκετά χρόνια της ζωής μου στο εξωτερικό, η σύγκριση της δικής μας καθημερινότητας με αυτήν των κατοίκων δυτικών χωρών είναι τραγικά … εις βάρος μας.

Η βλακεία είναι ανίατη

Μυαλό δεν πουλάνε ούτε στα θρανία ούτε στη λαϊκή- ή το 'χεις ή σου λείπει, και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει. Το φάρμακο κατά της βλακείας δεν έχει ακόμα βρεθεί- όσο πιθανό είναι να βγάλει ο μονόχειρας καινούργιο χέρι άλλο τόσο πιθανό είναι να βάλει μυαλό το ντουβάρι. Ούτε οι νουθεσίες ούτε τα γράμματα ούτε τα χρόνια μπορούν να προσθέσουν ένα δράμι μυαλό- είναι σαν να γράφεις στο νερό. Οι αρχαίοι δεν εντυπωσιάζονταν διόλου με τους πολυμαθείς και πολυδιαβασμένους σοφολογιότατους: «ως ουδέν η μάθησις, αν μη νους παρή». Ούτε οι σύγχρονοι σοβαροί θαμπώνονται με τους περισπούδαστους.



Σουτζουκάκι με τυροκαυτερή

«Εντάξει. Το κλείνω. Σε παρακαλώ μόνο, σήκωσέ το το βράδυ, θα σε πάρω να δω πως είναι η μικρή.» Ο Παύλος έβαλε το κινητό του στην τσέπη του σακακιού του, αφού έλεγξε πρώτα αν το είχε στο αθόρυβο. Ξεροκατάπιε, ανασκουμπώθηκε, ξεφύσησε και κατευθύνθηκε προς την επιβλητική πόρτα του Διευθυντή.

ΣΥΡΙΖΑ όπως ΠΑΣΟΚ 2.0

Σε τι βασίστηκε η πρωτοκαθεδρία του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ’80? Σε μια λανθάνουσα αίσθηση αδικίας απέναντι σε ορισμένες ομάδες του πληθυσμού που, θεωρητικά, θα «έπαιρναν το αίμα τους πίσω», στη γιγάντωση του Δημοσίου και του Κράτους, με ότι αυτό συνεπάγονταν στην κατασπατάληση των διαφόρων πακέτων (ΜΟΠ, Ντελόρ κλπ.) και, φυσικά, στο θράσος. Στο απύθμενο θράσος.

Χάνει το τάβλι τον θρόνο του?

Τι περιλαμβάνει βόμβες και δράκους και απειλεί την πρωτοκαθεδρία του τάβλι στις προτιμήσεις των φοιτητών? Το Tichu!

Τι δεν είναι η Δεξιά

Η αποϊδεολογικοποίηση που υπέστη τα τελευταία χρόνια η Δεξιά, οδήγησε σε μια γενικότερη σύγχυση ως προς το τι είναι τελικά Δεξιά, τι δεν είναι και σε ποιες… συνιστώσες είναι και αυτή χωρισμένη. Εδώ θα κάνουμε μια πρώτη μικρή προσπάθεια να αναλύσουμε δια της αφαιρετικής μεθόδου το που βρίσκεται η Δεξιά στο ευρύτερο πολιτικό φάσμα.