8.12.18

Wrapped Around Your Finger...

The Police






Όταν τους βγάζαμε τις κουκούλες βλέπαμε παιδάκια…


Ανήλικοι, παιδιά «προβληματικών οικογενειών» και ελάχιστοι «επαγγελματίες κουκουλοφόροι» ήταν εκείνοι που τα έκαναν γυαλιά καρφιά το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ολοκλήρωση των πορειών στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στη Θεσσαλονίκη.




Είναι χαρακτηριστικό και παράλληλα σοκάρει, αν αναλογιστούμε που οδηγείται η κοινωνία μας, η λέξη που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο δρόμο για να προστατεύσουν την πόλη όταν τους ρωτάμε ποιο είναι το προφίλ των βανδάλων;


Προδότες…


"Αν κάποιος σε προδώσει μία φορά, το λάθος είναι δικό του. Αν σε προδώσει δύο φορές, το λάθος είναι δικό σου... Αν συνεχίσει όμως να σε προδίδει... τότε μάλλον πρέπει να είσαι ηλίθιος".
Κάποιοι πολιτικοί είναι αναγκασμένοι, για ανεξήγητους λόγους, να προδίδουν είτε τη χώρα τους είτε τους ψηφοφόρους τους. Εμείς οι Έλληνες σπάσαμε αισίως όλα τα ρεκόρ...





Επιλέξαμε εκείνους που η ιδεολογία τους είναι συνυφασμένη με την προδοσία των πάντων. Παρ' όλα αυτά, κάποιοι αρκετοί ακόμα δεν μάθανε, όντας νοσούντες βαρέως εκ του Συνδρόμου της Στοκχόλμης, και επιμένουν στην επιλογή τους!


Πόλεμο στην ΑΛΗΤ…


Ο Τσίπρας είχε πει την περασμένη εβδομάδα ότι το σύνθημα των επόμενων εκλογών θα είναι:
Εμείς με το λαό και η ΝΔ με την ελίτ!
Ή αλλιώς: Διαλέξτε: Με το λαό ή με την ελίτ!
Μετά το απέσυρε, βέβαια…





Γιατί κατάλαβε ότι το σύνθημα θα του γύριζε «μπούμερανγκ» (και αυτό ακόμα, αφού του γύρισαν μπούμεραγνκ όλα τα άλλα…). Θα του έλεγαν ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελίτ πια.
Υπάρχει μόνο ΑΛΗΤ! Την εκπροσωπεί αποκλειστικά ο ίδιος…
Σημείωση: υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες του τι ακριβώς θεωρείται «ελίτ» σε μια κοινωνία…
Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ούτε αμφισβήτηση – «επιστημονική» ή άλλη – για το τι ακριβώς θεωρείται ΑΛΗΤ.
Το ξέρουν όλοι πια - το βλέπουν όλοι, το καταλαβαίνουν όλοι…