28.12.18

Τέρμα στην άσκοπη σφαγή εκατομμυρίων ζώων…


Να μια είδηση που θα χαροποιήσει τους φανατικούς φιλόζωους, ειδικά εκείνους που αφιερώνουν τη ζωή τους παλεύοντας για τα δίκια του Κορμοράνου και του Πούμα, την ίδια ώρα που δεν ζουν χωρίς μπριζόλες ή … αυγά.





Σε λίγο καιρό θα τεθεί οριστικό τέλος στην άσκοπη σφαγή εκατομμυρίων κοκόρων που γίνεται κάθε μέρα στα άπειρα πτηνοτροφεία του πλανήτη…

Ο ΣΥΡΙΖΑ το είπε και το έκανε: Αφόπλισε την αστυνομία!


Οι σφαίρες πέφτουν σαν χαλάζι, οι βόμβες το ίδιο, ακόμη και σε … ναούς, ακόμη και σε pet shops… κι ο Κικίλιας μας λέει πως το κόμμα του «προβληματίζεται» από τον τρόπο με τον οποίο οι συριζανέλ αντιμετωπίζουν την εγκληματικότητα!
Προβληματίζεται… άκου να δεις.





Έχουμε ένοπλες ληστείες ακόμη και φούρνων μέρα μεσημέρι, έχουμε carjackings στο κέντρο της Αθήνας, πάλι μέρα μεσημέρι, χώρια οι απαγωγές, χώρια τα σιδερώματα γιαγιάδων… και η ΝΔ, διά του  Κικίλια… προβληματίζεται.
Με την Παπακώστα (νουδού ήταν κι αυτή) να συστήνει αυτοσυγκράτηση στους… νεωκόρους, οι οποίοι προφανώς αποτελούν το εργαλείο της ντόπιας θρησκευτικής πλουτοκρατίας, αν ερμηνεύω σωστά την τελευταία βομβιστική επίθεση των τρομοκρατών…