23.9.15

Τριγμοί στους ΑΝΕΛ…



Πολιτικοί τριγμοί προκαλούνται στους ΑΝΕΛ, ενώ ακόμα δεν ορκίστηκε η κυβέρνηση, καθώς η παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου, αλλά και η επιστολή δυσαρέσκειας του Νίκου Νικολόπουλου προς τον Πάνο Καμμένο, λόγω της μη υπουργοποίησής του, δημιουργούν αναταραχή στον Άγιο Σώστη.





Η υπόθεση του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος φέρεται στο παρελθόν να έχει γράψει tweets με ρατσιστικό, ομοφοβικό και αντισημιτκό περιεχόμενο, προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση και τελικά οδήγησε στην παραίτησή του, ύστερα από... παραίνεση του Πάνου Καμμένου...


«53»: Τσίπρα διώξε τον Δημήτρη Καμμένο από την κυβέρνηση!



Το πρώτο χτύπημα των «53» στον πρωθυπουργό ήρθε με αφορμή την υπουργοποίηση του Δημήτρη  Καμμένου.




Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, μέλος της ομάδας των «53», ζητά την αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση...

Θύελλα στο Διαδίκτυο για τον υφυπουργό(!!!) Καμμένο…



Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετήσει στη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τον Δημήτρη Καμμένο έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στο Διαδίκτυο -και όχι μόνο- με τους χρήστες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης να «υπενθυμίζουν» με αναρτήσεις τους τις θέσεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει ο νέος υφυπουργός και να διερωτώνται πώς ο πρωθυπουργός αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη νέα κυβέρνησή του.




Ο λογαριασμός του στο Twitter ήταν γεμάτος από ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια, μέχρι «τιτιβίσματα» κατά των Εβραίων και σκληρές επιθέσεις κατά του «εγκληματία» Τσίπρα - Παπαδημούλης: Δεν είμαι ευτυχής για την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ρατσιστικές απόψεις - Κατριβάνου: Ντροπή η υπουργοποίηση Καμμένου…


Σουρεαλισμός και πραγματικότητα…



Προσέξτε:
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε εκλογικό περίπατο προβάλλοντας τον επιχείρημα ότι χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία για να προστατεύσει πιο αποτελεσματικά τους πολίτες, από το μνημόνιο που ο ίδιος έφερε κι υπέγραψε.
Μ’ αυτό, έπεισε μέρος του εκλογικού σώματος.




Κι είναι χαρακτηριστικό ότι κατάφερε και προσέλκυσε 4 στους 10 εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, του τομέα που επλήγη περισσότερο από οιονδήποτε άλλο, εξ αιτίας των επιλογών του, που έφεραν τα capital control.
Σουρεαλισμός.
Τουτέστιν σκέψη χωρίς έλεγχο της λογικής και πέρα από κάθε αισθητικό ή ηθικό έλεγχο...


Αλλος το όνομα κι άλλος τη χάρη…



Βασιζόμενος στη γνώση του προσώπου και των συμβούλων του, δεν έχω την αμφιβολία ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το είχε πιστέψει: αν όχι ότι θα νικούσε, ότι πάντως η διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μικρή.
Τόσο μικρή, ώστε η Ν.Δ. να κερδίζει τις εντυπώσεις με τη δυναμική της: να είναι εκείνη το κόμμα που ανεβαίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα που κατεβαίνει.




Οπως ήλθαν τα πράγματα, όμως, ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε και έπεισε τον κόσμο να του πληρώσει τον λογαριασμό που έκανε, και ο ΣΥΡΙΖΑ διετήρησε κατά τρόπο εντυπωσιακό τις δυνάμεις του. Η δε Ν.Δ., παρότι εκτοξεύθηκε με φόρα προς τα πάνω, χτύπησε με το κεφάλι (τούτη τη φορά με το φαλακρό, στιλπνό κεφάλι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη...) το γνωστό ταβάνι: αυτό του 30 % στο οποίο τα τελευταία χρόνια σπάει το κεφάλι της…


The game is over…



Ένας λαός που υπερψηφίζει πολιτικούς εγκληματίες και ανταμείβει αυτούς που άλλα λένε, άλλα πιστεύουν και βεβαίως άλλα κάνουν, δικαιολογεί πλήρως την σαμπάνια που ήπιε ο κ. Β. Σόιμπλε.
Η αρχή του τέλους είναι εδώ …



Η αυριανή ή μεθαυριανή κυβέρνηση θα είναι αυτή της εφαρμογής του τρίτου μνημονίου και οι ευθύνες της απέναντι στην Ιστορία είναι τεράστιες.
Για έναν απλό λόγο: Εάν η κυβέρνηση αυτή, όπως επισήμως μας είπαν κορυφαίοι κοινοτικοί παράγοντες και εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου– δεν εφαρμόσει κατά γράμμα αυτά που συμφωνήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, ο δρόμος της εξόδου από την ευρωζώνη θα είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα… 

Ο Καμμένος τα παίρνει όλα…



Τα δυσοίωνα επινίκια του θαυμαστού νέου κόσμου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Αν κάτι ξεχειλώνει κάθε ξέφτι λογικής στη διάρκεια του εξουθενωτικά εκλογομανούς 2015, είναι η ευκολία με την οποία οι ψηφοφόροι του Αλέξη Τσίπρα υπομένουν αδιαμαρτύρητα την ανίερη συνεργασία με τον Καμμένο.




Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αυτό το άτυπο διευθυντήριο οπορτουνισμού και μισαλλοδοξίας της πολιτικής μας ζωής, εκδήλωσε υπερήφανα τις δηλητηριώδεις διαθέσεις του, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...