3.5.14

The Mysteries of Love...

Julee Cruise
Δεν είναι μόνο ο Βουσμάνος…Να τα λέμε αυτά, άσχετα αν οι Βουσμάνοι θα ψηφίσουν Βουσμάνους.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα γεννήθηκε το 1976 στo Χαλάνδρι Αττικής με καταγωγή από την Χίο και την Αρκαδία.
Ξεκίνησε σαν Μηχανολόγος-Μηχανικός με ειδίκευση στην Ρομποτική και σε θέματα δορυφορικής τεχνολογίας και διαστήματος και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σαν στέλεχος σε διεθνείς και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς.
Από το 2007 εργάστηκε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) και τον τελευταίο χρόνο υπήρξε στέλεχος του γραφείου του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού στο Παρίσι, υπεύθυνη για τις σχέσεις με τα κράτη-μέλη και τα κοινοβούλια των κρατών-μέλών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Σύμβουλοι δημοτικοί…Τί νόματα Συμβούλων ες τος τοίχους κολλημένα!
κα
δν παύουνε κόμη ν κολλονε λοένα....


Οι διαβόητοι «αυτοί»…


      Ο Έλληνας σπανίως έχει αμφιβολίες.
Όπως προσφυώς είπε σχετικά πρόσφατα ο Στέλιος Ράμφος αναφερόμενους γενικά σους λαούς της ευρωπαϊκής ανατολής: «ο Δυτικός (Ευρωπαίος) έχει ερωτήσεις, εμείς (οι Ανατολικοί) έχουμε απαντήσεις».
Και χωρίς να χρειαζόμαστε τις ερωτήσεις, οι οποίες κρίνονται περιττές καθόσον ενοχλητικές.
Γι’ αυτό και τις ξεπετάμε με κάποια έτοιμη απάντηση απ’ τις πολλές που έχουμε στο μανίκι μας.Βέβαια, ο Μπουκόφσκι είχε πει ότι το «κακό σ’ αυτόν τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι γεμάτοι βεβαιότητα», αλλά όχι, δε θα κάνω το συνδυασμό των δύο ρητών σε επίπεδο λαών και δη του ελληνικού, που θα υποδείξει το σε ποια από τις δύο κατηγορίες δικαιούται να καταταγεί – αυτό θα ήταν καραμπινάτη αντεθνική ενέργεια.
Αποφασίζω λοιπόν συνειδητά να μείνω με τη βεβαιότητα ότι οι κουτόφραγκοι (προσοχή στο συνθετικό «κουτο») μας φθονούν διότι είμαστε πανέξυπνοι.
Και στο κάτω-κάτω όταν εμείς χτίζαμε παρθενώνες αυτοί έτρωγαν βελανίδια. Γνωστά και χιλιοειπωμένα αυτά…


Μήπως δεν αυτοκτόνησε ο Χίτλερ; Απόρρητα έγγραφα του FBI  αποκαλύπτουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε ποτέ, αλλά φυγαδεύτηκε στην Αργεντινή.
Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο Γερμανός ηγέτης αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου του 1945.
Μαζί του ήταν η σύζυγός του, Εύα Μπράουν, με την οποία παντρεύτηκαν τα ξημερώματα τις 29ης Απριλίου. Ο Χίτλερ αυτοπυροβολήθηκε, ενώ η Μπράουν πήρε δηλητηριώδη χάπια.
Τα πτώματα τους μεταφέρθηκαν στον κήπο του καταφυγίου, όπου τα περιέλουσαν με βενζίνη και τους έβαλαν φωτιά.
Όταν ο Κόκκινος Στρατός έφτασε στο καταφύγιο, τίποτα δεν είχε απομείνει από τον Φύρερ, πέρα από την οδοντοστοιχία του.


Ο αρχαίος ναός που … περιστρέφεται!Οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί δεν ήταν τυχαία αρχιτεκτονήματα. Σίγουρα.
Δεν κατασκευάστηκαν μόνο για να στεγάσουν την αρχαία λατρεία, αλλά και για να αποτυπώσουν την αρμονία του σύμπαντος.
Μέσα τους είναι εγγεγραμμένη η βαθιά γνώση που συνδέει τη γη με τον ουράνιο θόλο, τον άνθρωπο με το άπειρο.Ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες Ηλείας κρατά, επίσης, κάποια αναπάντεχα μυστικά βαθιά κρυμμένα.
Κυριολεκτικά βαθιά στα θεμέλια του.
Αυτά που οι κλασικά σκεπτόμενοι επιστήμονες χαρακτήρισαν ¨σαθρά¨ δίχως να καταλάβουν το “μυστικό” που βρίσκεται εκεί…

Μακριά από τέτοια (διαβολικά) μηχανήματα.Όσες γυναίκες χρησιμοποιούν συχνά τις ειδικές λάμπες στεγνώματος των νυχιών τους, καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν.
Ή να φοράνε γάντια.Κι αυτό διότι σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη, οι λάμπες αυτές αυξάνουν το ρίσκο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος…


Το πρόσωπο του Ιησού;Αρχαιολόγοι που εξερευνούν την αρχαία αιγυπτιακή πόλη Oxyrhynchu, πιστεύουν πως έχουν ανακαλύψει μια από τις πιο παλιές απεικονίσεις του Χριστού.
Πρόκειται για μια μορφή ζωγραφισμένη στον τοίχο μιας κρυφής υπόγειας αίθουσας βαθιά μέσα σε έναν τάφο, που απεικονίζει έναν νεαρό άνδρα με σγουρά μαλλιά, ο οποίος φοράει έναν κοντό μανδύα, και με τα χέρια του δείχνει να ευλογεί…