18.12.12

Μουσική συμπαράσταση.

Ο Ορθογράφος συμπαρίσταται στον δαρμένο αγωνιστή σύντροφο Στρατούλη, και ο Strange του αφιερώνει το "Μωρό μου", του Δημήτρη Πουλικάκου, για να χαλαρώσει λίγο παρέα με τον θείο Νώντα....






Συλλήψεις ... για το τέλος του κόσμου.


Στην Δύση μπορεί να γελάμε με τις διάφορες προφητείες (Μάγια, κλπ) που θέλουν τα τέλος του κόσμου να πλησιάζει ολοταχώς, αλλά στην Κίνα τις παίρνουν στα σοβαρά.

 
Έτσι, σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΡ,  οι κινεζικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πάνω από 500 ατόμων, μελών της απαγορευμένης θρησκευτικής ομάδας «Παντοδύναμος Θεός», με την κατηγορία της διάδοσης και διασποράς  ψευδών ειδήσεων.

Η Όλγα τα πήρε στο κρανίο!


Σύμφωνα με ανάρτηση του inews,  η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη τα πήρε στο κρανίο με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Νίκο Καραχάλιο για τη στελέχωση των γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό, αλλά και για τα μάτια μιας ξανθιάς πρώην μοντέλας.


Όπως αναφέρουν τα Νέα, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξερράγη όταν έμαθε ότι ο ΕΟΤ πλήρωσε το εισιτήριο της πρώην μοντέλας και γυμνάστριας Γιάννας Νταρίλη για να έρθει από την Αμερική στα εγκαίνια μιας έκθεσης.
Την ίδια ώρα που τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό παραμένουν ακέφαλα, παρότι οι σχετικές προκηρύξεις είναι έτοιμες από τον περασμένο Μάιο!

Σαμαράς εναντίον Χρυσής Αυγής.


Η δέσμευση του έλληνα Πρωθυπουργού να διαγράψει την βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια από την ελληνική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, και αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις.


Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος ότι θα αλλάξει η σύνθεση της αντιπροσωπείας ελλήνων βουλευτών στο Συμβούλιο της Ευρώπης προκειμένου να αποκλειστεί η Ελένη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής.

Όταν τα τζάκια σκοτώνουν…


Η οικονομική κρίση στρέφει τους περισσότερους από εμάς σε εναλλακτικές μεθόδους θέρμανσης, τα τζάκια επιβαρύνουν το νέφος και η επανεμφάνιση του φαινομένου δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τους επιστήμονες. 

 
Σημεία των καιρών… όπως τότε, τον Δεκέμβριο του 1952, στο Λονδίνο, όταν ο καπνός από τα τζάκια κάλυψε για πέντε ολόκληρες ημέρες την πόλη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 4.000 πολίτες.

Ο κύκλος της βίας συνεχίζεται. Τελευταίο θύμα ο … Δαναός!


Η ανομία γιγαντώνεται.
Η κατρακύλα της χώρας μας δεν έχει όρια.
Αρχίζει και χάνεται οριστικά ο έλεγχος, με τον κύκλο της βίας να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.


Αλλά ας τα πάρουμε όλα από την αρχή...