2.11.14

Space...

James



Senatus populusque…



Προχθές, όσο η τηλεόραση έδειχνε την ωραία σκηνή του έπους που ακούει στο όνομα ελληνικό πανεπιστήμιο, με τις λαϊκές δυνάμεις να εισβάλλουν στα ανάκτορα της αστικής συγκλήτου, προσπαθούσα να διακρίνω τη σεβάσμια μορφή της δασκάλας και αγωνίστριας Θεανώς Φωτίου.



Ματαίως όμως και ανησύχησα μην την τελευταία στιγμή λιποψύχησε, κρυολόγησε ή κατελήφθη εξαπίνης από κάποιον άγνωστο ιό, απ’ αυτούς που αναστέλλουν την εξέλιξη της ταξικής πάλης, κάτι σαν τους Β-αναστολείς της αρτηριακής πίεσης…


Γιούλα Μπουρδόλη: Χύμα και τσουβαλάτα!



Όσοι με γνωρίζουνε ξέρουν πολύ καλά πως πέρα από την ευμορφιά μου κατέχω και οξύ πνεύμα.
Που το έχω καλλιεργήσει επί χρόνια, και το έχω δουλέψει άοκνα.
Για αυτό με ζουλεύουνε, και γι αυτό με έδιωξαν από το φέσιμπουκ.
Και όχι μόνο για την εμφάνισή μου που κολάζει και ερημίτες.
Διότι ενοχλώ.
Διότι τα λέγω χύμα και τσουβαλάτα.



Εκτός και αν τα πάρω καμιά μέρα και δημοσιοποιήσω τα σκριν σοτς που έκαμα σέιβ, από το ινμπόξι μου, με όλα εκείνα τα διεστραμμένα και ανομολόγητα μηνύματα που με έστελναν διάφοροι κομψευόμενοι με σκοπό να με παρασύρουν στο κρεβάτι τους.
Αδιαφορώντας για το μυαλό μου και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον τους στο κορμί μου.
Που το κρατάω φρέσκο και λιμπιστερό τρίβοντάς το κάθε τόσο με γιδοτύρι Γρεβενών (από το σκληρό)…


Υπήκοοι Καγκουριστάν…



Ένας αντρότυπος που όταν τον βλέπω νιώθω ότι ξεπατικώνω σε συμπεριφορά το κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στον « Εξορκιστή».
Είναι ο άντρας που οδηγεί «πάπια» φορώντας άσπρη πετσετέ-κάλτσα μέσα από μοκασίνι, με το τελείωμα του παντελονιού να γλύφει με το ζόρι την αρχή του αστραγάλου.




Το συγκεκριμένο «μόρφωμα» είναι μια κατηγορία αντρότυπου τόσο συναρπαστική για μένα που φαντασιώνομαι την στιγμή που αποκτώντας μια μεταφυσική ικανότητα θα μπορούσα να εξατμίσω όλες τις πετσετέ άσπρες κάλτσες των αντρικών ποδιών που κυκλοφορούν στο βόρειο ημισφαίριο (με το νότιο δεν θ’ ασχοληθώ, γιατί αυτό το έχει αναλάβει η Αντζελίνα Τζολί) μαζί με τους φέροντες αυτές.


Δημόσιοι υπάλληλοι, ή προύχοντες;



Βρε τα παλικαράκια!
Τα μάθατε, φαντάζομαι, τα νέα που αποκάλυψαν οι εκθέσεις των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης αναφορικά με τους 5.260 δημοσίους υπαλλήλους που έβγαλαν στο εξωτερικό περισσότερα από 1,5 δις ευρώ.




Όταν ο μέσος εργαζόμενος χρειάζεται περισσότερα από 20 χρόνια σκληρής δουλειάς για να μπορέσει να εισπράξει συνολικά όσα ο μέσος όρος (285 χιλιάδες ευρώ) των χρημάτων που έβγαλε από την Ελλάδα κάθε ένας εκ των ανωτέρω δημοσίων υπαλλήλων, είναι σαφές ότι καταδεικνύεται πως οι περισσότεροι έχουν αφανή εισοδήματα…


Ο... κύκλος των χαμένων Καραμανλικών…



Θα σας διηγηθούμε μια ιστορία για το πως γίνονται τα παιχνίδια και πώς ορισμένοι μέσα στη Νέα Δημοκρατία αντί να κοιτάζουν το συμφέρον της παράταξης και κυρίως της πατρίδας, ετοιμάζουν «κοστούμια» εξουσίας και στήνουν προσωπικές στρατηγικές.




Εδώ και μερικούς μήνες, πριν το καλοκαίρι, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, περαστικός από διάφορα υπουργεία στα οποία δε άφησε κανένα σημαντικό στίγμα, ξεκίνησε μια προσπάθεια για να φτιάξει κάτι σαν… πολιτική πρωτοβουλία ή ένα think tank, προφανώς χωρίς πολύ think...


Η απόλυτη… γκαντεμιά!



Αυτό κι αν δεν είναι ο ορισμός της γκαντεμιάς.
Τι  έγινε; Διαβάστε και θα δείτε…



Σε ένα μοναδικό στα χρονικά αεροπορικό ατύχημα, συνέβη κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε στο παρελθόν.
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, την ώρα που «πετούσαν» μέσα σε έναν εξομοιωτή πτήσεων (flight simulator)…