17.11.17

Του Θάνατου Παράγγειλα...

Ξυλούρης & Χρύσανθος





Το τσίρκο των ημίτρελων (Μέρος Β’)

Συνεχίζουμε  τον κατήφορο. Την βουτιά στην άβυσσο των Συριζαίων αγωνιστών που σημάδεψαν τα τρία τελευταία χρόνια μας. Ένα πραγματικό Hall of Shame αποτελούμενο από ημίτρελους, πλην όμως επιτήδειους,  τσιρκολάνους.




Με ειδική μνεία στην άλλοτε αρχιέρεια του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και ζωντανό θρύλο της μεταπολίτευσης, την Κατάντια Βαλαβάναινα, ή «θείτσα», όπως την αποκαλούν οι αμετανόητοι νοσταλγοί του Σαμαρά. Στην οποία θείτσα ο Αλέξης ανέθεσε  βαρυσήμαντο υπουργικό χαρτοφυλάκιο με αποκλειστική αρμοδιότητα την είσπραξη των δημοσίων εσόδων! Καλά διαβάσατε… είναι σαν να ανέθετε στον Κουφοντίνα το Προστασίας του Πολίτη…


Εξαφανίστηκε το Ρενάκι…

Χθες το πρωί, όταν είδαμε τις πρώτες εικόνες από την τραγωδία της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, η πρώτη μας σκέψη πήγε στον τοπικό πρωθυπουργό της Αττικής. Στην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Αναζητήσαμε ένα πλάνο της κοντά στους ανθρώπους οι οποίοι πήγαν στις κάλπες και την ανέδειξαν στο τιμητικό αυτό αξίωμα.

 
Άστους να μας ψάχνουν...

Μέχρι αργά το βράδυ, οπότε τυπώνονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχαμε καταφέρει να εντοπίσουμε την κυρία περιφερειάρχη στην περιοχή - τα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών θα την είχαν φιλοξενήσει…

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας…

Εφοδο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησαν σήμερα περίπου 20 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι έφτασαν μέσα στον χώρο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και την κεντρική είσοδο που οδηγεί στο γραφείου του υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά, και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Αποστολάκη.




Οι νεαροί βγήκαν από το μετρό στη λεωφόρο Μεσογείων, προσέγγισαν το υπουργείο, μπήκαν από την κεντρική είσοδο ανενόχλητοι, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ασφάλεια στο σημείο, πέταξαν φυλλάδια στα σκαλιά της εισόδου του υπουργείου και έφυγαν - χωρίς όχληση - όπως ακριβώς μπήκαν!


Ενα λιντσάρισμα κοστίζει 16.500 ευρώ...



Αυτή η είδηση, στην εποχή της, είχε προκαλέσει αίσθηση, μολονότι η τότε αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και διάφορες παραφυάδες τους) είχαν τις υπερβολές για ψωμοτύρι. Αλλά αυτό ξέφευγε από τα συνηθισμένα. Δεν είχε ξανακουστεί δημόσιο πρόσωπο, βουλευτής, να προτρέπει το πλήθος να λιντσάρει ένα δήμαρχο, διαβεβαιώνοντάς τους αφιονισμένους «εγώ είμαι μαζί σας».





Τι συνέβη έκτοτε; Τίποτα το σπουδαίο. Τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) αντέδρασαν χαρακτηρίζοντας «φασίζουσα» τη συμπεριφορά του φερέλπιδος βουλευτή και αρχηγού, ο καλπάζων προς την εξουσία ΣΥΡΙΖΑ μούγγα, μόνο ελάχιστα μεμονωμένα στελέχη ψέλλισαν κάτι. Ο τραμπουκισμός του επιβραβεύτηκε διπλά. Πρώτα από τους ψηφοφόρους στις εκλογές του 2015 και μετά από τον Πρωθυπουργό. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τον Καμμένο συγκυβερνήτη του...



Έγκλημα στη Δυτική Αττική αναζητεί ένοχο…



Ο όρος «θεομηνία» που χρησιμοποιείται από πολλούς για την τραγωδία στη Δυτική Αττική, δεν μπορεί να… παραγράψει το έγκλημα που συντελείται επί χρόνια για να φτάσουμε στο να θρηνήσουμε δεκάδες νεκρούς από μία καταιγίδα.





Η λέξη «θεομηνία» περιγράφει την οργή του Θεού, ωστόσο, δεν ήταν ο Θεός αυτός που αποφάσισε για τη μοίρα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους. Άλλωστε, δεν μιλάμε για ένα πρωτόγνωρο φυσικό φαινόμενο. Μιλάμε για τη φύση που τιμωρεί όσους δεν την υπολογίζουν...