7.8.15

Η Ελλάδα κι η ζαλάδα…Μια Ελλάδα …χαμός!
Ακούστε τι συμβαίνει, μόνο, το τελευταίο διάστημα και πέραν των οικονομικών ζητημάτων:
Ο νέος υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κωμικός το επάγγελμα και Χαϊκάλης τ’ όνομα, την ώρα η που η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κορύφωσή της και περιλαμβάνει μέγιστα ζητήματα της αρμοδιότητάς του, ασχολείται με τις μηνύσεις που καταθέτει εναντίον δικαστικών λειτουργών.
Ο λόγος;
Επειδή, λέει, έβαλαν στο αρχείο τις καταγγελίες του για απόπειρα χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας!
Κωμωδία, τραγωδία ή ότι θυμάται χαίρεται;Παρουσιάζεται στα ΟΥΚ ο Κορωνάκης;Είμαστε φανατικοί αναγνώστες της Αυγής, από όπου πληροφορηθήκαμε το τι θα γίνει με τις ανεκπλήρωτες στρατιωτικές υποχρεώσεις του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κορωνάκη.
Σας το παραθέτουμε αυτούσιο:


Ο εθισμός στον ολοκληρωτισμό…Στην πενηντάχρονη δημοσιογραφική μου πορεία μπορώ να πω ότι η γνωριμία μου με τον ολοκληρωτισμό και την απεχθή φυσιογνωμία του είναι βαθύτατη.
Γι αυτό και κυριολεκτικά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν. 
Πρόκειται για άτομα διεστραμμένα και με μεγάλες δόσεις ψυχρής βαρβαρότητας στον εσωτερικό τους κόσμο.
Είναι όλοι τους δυνητικοί ιεροεξεταστές και απάνθρωποι δήμιοι. Είναι τα πιο αποκρουστικά απόβλητα, που μόνον η ανοχή της δημοκρατίας τούς επιτρέπει να ζουν στον κόσμο των ανθρώπων... 

Τσίπρας: Η τελευταία μαχαιριά στην πατρίδα…Το τριήμερο… πάρτι στο ελληνικό χρηματιστήριο, με τις απώλειες μόνο στα τραπεζικά χαρτιά να ξεπερνούν το 63% δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
Ίσως δε αγγίζει τα όρια των σοβαρών ποινικών ευθυνών.Και μην τολμήσει η κυβέρνηση να βγάλει από πάνω της τις ευθύνες και να τις ρίξει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ή στην Τράπεζα της Ελλάδος...