11.1.15

The Clash are rockin' the Casbah...

Για τις επόμενες δέκα μέρες ο TopGunZ στα decks των Μουσικογραφιών και τι άλλο για σήμερα από το τραγούδι των Clash ενάντια στην λογοκρισία της τέχνης από τα ισλαμιστικά καθεστώτα!

Μακάρι να πετύχει ο Τσίπρας!!!



Σε μια προεκλογική περίοδο από τα παλιά, με έντονες αντιπαραθέσεις και ξύλινη γλώσσα ο Σαμαράς έκανε την επιλογή του.
Τα ακροδεξιά παπαγαλάκια, η δεξιά «πλατφόρμα» της ΝΔ, τον έσυραν σε ένα κλίμα πόλωσης και τρομολαγνείας.



Το δίλημμα Σαμαράς ή χάος, σταθερότητα ή BANKRUN και στο βάθος το grexit που έβαλαν η ανεκδιήγητοι συμβουλάτορές του  θα χαρίσουν υψηλά ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ, ποσοστά που κανείς δεν θα περιμένει, ποσοστά αυτοδυναμίας.
Γιατί, κακά τα ψέματα, η διαφορές των 2 και 3 μονάδων που δίνουν οι δημοσκοπικές εταιρείες, απλά δεν υπάρχουν

Ποιοι είναι πλούσιοι;



Προ τριημέρου, σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ο Λαφαζάνης βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα απλούστατο ερώτημα, αλλά όσο κι αν πιέστηκε απέφυγε να απαντήσει.
Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτό ακριβώς το ερώτημα αποφεύγουν συστηματικά να απαντήσουν όσοι και όποιοι Συριζαίοι ερωτηθούν.




Ετσι οδεύουμε προς μια εκλογική αναμέτρηση όπου το κόμμα που προηγείται στις δημοσκοπήσεις μάς διαβεβαιώνει ότι αν σχηματίσει κυβέρνηση θα επιβαρύνει φορολογικά τους πλούσιους, αλλά αποφεύγει, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να μας πει ποιους θεωρεί πλούσιους.

Η απάτη ως ιστορική φάρσα…



Μία από τις πιο βάρβαρες από τις απάτες αυτές, παρέα με τον εθνικοσοσιαλισμό και τον φασισμό, υπήρξε και το –κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενο «επανάσταση» –πραξικόπημα των μπολσεβίκων στην Ρωσία του 1917. 



Δύο κορυφαίοι Ρώσοι ιστορικοί, οι MichelHellerκαι AlexanderNekrich, στο εξ επτακοσίων σελίδων πολύκροτο βιβλίο τους «Η Ουτοπία στην Εξουσία» (εκδ. Calmann-Levy, 1982), εξηγούν με κάθε λεπτομέρεια και με βάση απίθανα στοιχεία από σοβιετικές πηγές ότι η περίφημη «επανάσταση» του Οκτωβρίου 1917 δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα πραξικόπημα των μπολσεβίκων, οι οποίοι ανέτρεψαν την κυβέρνηση του επικεφαλής των μενσεβίκων (σοσιαλιστές δημοκράτες της εποχής) Αλέξανδρου Κερένσκυ.