15.12.12

Αυτή είναι η Ελλάδα… δυστυχώς.


Η παρακάτω φωτογραφία απεικονίζει την Ελλάδα που καλλιεργήθηκε, και που ανδρώθηκε τις τελευταίες δεκαετίες.


Την Ελλάδα του ψευτόμαγκα συνδικαλιστή, της συντεχνιακής λαμογιάς, και της ψευδεπίγραφης αριστεράς κομμάτων στυλ ΣΥΡΙΖΑ, που προκειμένου να μαζέψουν ψηφαλάκια, αγκαλιάζουν και εκτρέφουν την κάθε είδους παραβατικότητα, αναγορεύοντας την σε "λαϊκούς αγώνες".

Αμερική και όπλα.


Πριν από κάποιους μήνες, είχαμε στην πόλη Aurora του Colorado μια παρόμοια με την χτεσινή περίπτωση, όπου κάποιος τρελαμένος Αμερικανός μακελάρης αρπάζει ένα όπλο και σκοτώνει αδιάκριτα.


Έγραφε λοιπόν τότε το Antinews 

Βίοι (μεγάλων ανδρών) παράλληλοι.


Την εποχή που ο Κοσκωτάς βρίσκονταν στις δόξες του, και λατρεύονταν σαν ημίθεος από εκατομμύρια συμπατριωτών μας, κυρίως στον Πειραιά, λέγεται ότι μοίραζε μέχρι και 100.000 δρχ σε φιλοδωρήματα, κάθε φορά που πήγαινε στο γήπεδο.
Χιλιάρικο σ’ αυτόν που του άνοιγε τη πόρτα της λιμουζίνας, πεντοχίλιαρο στον παρκαδόρο, χιλιάρικο στον ταξιθέτη, κ.ο.κ.
Μέχρι να φτάσει να καθίσει στη θέση του, είχαν κάνει φτερά 100.000 δρχ.
Το να είσαι παρατρεχάμενος, ή βαστάζος του Κοσκωτά, ήταν από μόνο του ένα κερδοφόρο επάγγελμα.
Να θυμίσω,  ότι ένας αξιοπρεπής μηνιαίος μισθός τότε ήταν τα 70 και τα 80 χιλιάρικα!
Ότι και να ήταν ο χοντρός, τσίπης πάντως δεν ήταν…
Θα μου πείτε δικά του ήταν;

 
Και γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά;
Διότι με την περίπτωση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, είναι σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από εκείνη την «χρυσή» εποχή των `80ς, όπου κυριαρχούσαν ο Κοσκωτάς, η Μιμή, ο Μένιος, η Τουρλουμούση, και η … Βαγγέλω (ο αεροσυνοδός).

Ο λεβέντης ο Λαυρέντης, ο καραμπουζουκλής.


Πιστός στο δόγμα της αρπαχτής, και της γρηγοράδας, που χαρακτηρίζει χρόνια τώρα την «λούμπεν μεγαλοαστική μας τάξη», ο λεβέντης ο Λαυρέντης, που εζήλωσεν κι’ αυτός την δόξα του πατριάρχη της ντόπιας απατεωνιάς Κοσκωτά, συνελήφθη σήμερα για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, με κύρια κατηγορία την εξής μία: την απάτη.

 
Χοντρικά, ο λεβέντης ο Λαυρέντης δάνειζε μέσω της τράπεζάς του τον εαυτό του… ο οποίος κρύβονταν πίσω από σειρά μαϊμού εταιριών, τις οποίες έστηνε μόνο και μόνο για να πάρει το χρήμα, και μετά τις έκλεινε ή τις πτώχευε.