6.1.13

Αφιερωμένο εξαιρετικά!

Meltdown από την  Lisa Gerard, τραγούδι που ακούγεται και στην ταινία Insider.
Αφιερωμένο στην αοιδό Πάολα, με πολύ αγάπη από τον Strange...



Το πολύ το τάκα τάκα….


Η μακακία κοστίζει.
Ή τουλάχιστον κόστισε σε κάποιον Αμερικανό σεξουλιάρη.


Τι έγινε;
Διαβάστε:

Η Πάολα, και κάποια αμείλικτα ερωτήματα…


Ομολογώ ότι είμαι άσχετος με το ντόπιο λαϊκό σταρ σύστεμ.
Μέχρι σήμερα, όταν άκουγα να μιλάνε για την Πάολα, νόμιζα ότι πρόκειται για την πάλαι ποτέ νταρντάνα τραβεστί…

 
Σήμερα έμαθα ότι πρόκειται για μια από τις βασίλισσες της νύχτας, αυτές για τις οποίες συνήθως λέμε «κι από φωνή… κορμάρα».

Όλα τα είχαμε, το νέφος μας μάρανε....


Μετά το απίστευτο της λίστας, δηλαδή το σοκ που έπαθαν τα ΜΜΕ της χώρας μόλις αντιλήφθηκαν πως κάποιοι Έλληνες και μάλιστα κυβερνητικού περιβάλλοντος βγάζουν τα λεφτά τους έξω (!!!) σε ελβετικές τράπεζες (άκου να δεις τι συμβαίνει στο κόσμο...) έρχεται το δεύτερο σοκ!


Πάνω από τον μέχρι πριν λίγο πεντακάθαρο αττικό ουρανό, αυτή τη καταπράσινη πόλη με τα οικολογικά κτίρια, τα πάρκα, τους κήπους σε κάθε σπίτι, τους ανθρώπους που κυκλοφορούν όλοι με ποδήλατο, τα εργοστάσια, ναυπηγεία, διυλιστήρια, βιοτεχνίες κλπ που βρίσκονται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά να μην τα βλέπουμε καν, κάποιοι απαράδεκτοι φτωχομπινέδες άρχισαν να καίνε ξύλα, χαρτιά και σερβιέτες αντί για το αγνό, άσπιλο και αμόλυντο πετρέλαιο και προκάλεσαν... ΝΕΦΟΣ δηλητηριώδες, θανατηφόρο.

Ο Σαμαράς και το 2013.


Το 2013 μπορεί για το κινεζικό ημερολόγιο να είναι έτος φιδιού και να συμβολίζει το δηλητήριο, για το ελληνικό όμως θα είναι η χρονιά του «αντίδοτου». 

 
Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο οποίος θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει το «φάρμακο» για να θεραπεύσει το 2013 την «δηλητηριασμένη» ελληνική οικονομία και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει φορτωθεί η κοινωνία εξ αιτίας της επιβολής των σκληρών μέτρων. 

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον κατοίκων (και λογικής)


Και πάνω που ετοιμάζεσαι για τον Κυριακάτικο καφέ σου, βλέπεις τον φίλο Φαήλο Κρανιδιώτη (ο οποίος έχει αναλάβει μεγάλο βάρος του διαδικτυακού... αντάρτικου απέναντι στον αναρχοφασισμό των άπλυτων) να ποστάρει στο Twitter το βιντεάκι που παραθέτουμε, με την ένδειξη "Πως μια απλή πολίτης εξευτελίζει τους ιδεοληπτικούς φασίστες", όπου φιλοξενείται ο παγκοσμίως αγνώστου φήμης μέχρι πριν λίγες μέρες βουλευτής Καραγιαννίδης.

Το νέο αριστερό ιερατείο…


Ίσως να μην το ξέρετε, αλλά αν εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τη ζωή, έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα καθεστωτικά media

Προτιμάτε τις γυναίκες που ξυρίζουν τα πόδια τους; Είστε απλώς, άλλο ένα θύμα του λαϊφστάιλ.
Η «αληθινή» ζωή επιβάλλει να πίνετε νερωμένη ρετσίνα, γιατί κάποιοι συνάνθρωποί σας «δεν έχουν να φάνε», να τουιτάρετε τσιτάτα του Μαρξ και να συμμετέχετε σε συλλογικότητες στις οποίες οι κεντρικοί ομιλητές δεν φορούν γραβάτα και υψώνουν την αριστερή γροθιά όταν προσέρχονται στο βήμα.

Η ανεκτικότητα είναι μια θεμελιώδης και απαράβατη αξία όταν αναφέρεται σε ομάδες και μειονότητες που έχουν πάρει πιστοποίηση από το ιερατείο της αριστεράς.
Οι «άλλοι» και «οι ζωές τους» πρέπει να είναι υπό συνεχή παρακολούθηση γιατί είναι ενεργούμενα, κολαούζοι του συστήματος, σφουγγοκωλάριοι του αφεντικού τους, είναι μολυσμένοι και μολυσματικοί και ακόμη κι αν είναι καλά παιδιά κατά βάθος, είναι πεπλανημένοι και εν δυνάμει αντιδραστικοί, οπότε πρέπει να βρεθούν πίσω στο σωστό δρόμο.

Τα καλά του κόκκινου κρασιού!


Μειώνει τη χοληστερόλη
Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου Κομπλουτένσε της Μαδρίτης, τα πλούσια σε φυτικές ίνες κόκκινα σταφύλια της ποικιλίας τεμπρανίλο, τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ορισμένων κόκκινων κρασιών, όπως τα ισπανικά ριόχα, φαίνεται πως έχουν σημαντική επίδραση στη μείωση της χοληστερόλης. τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι υγιείς συμμετέχοντες στην έρευνα που κατανάλωσαν την ίδια ποσότητα κόκκινου κρασιού είδαν την «κακή»(
LDL)χοληστερόλη τους να πέφτει κατά 9%, ενώ όσοι συμμετέχοντες είχαν υψηλή χοληστερόλη διαπίστωσαν μείωση έως και 12%. 

 
Με απλά λόγια, το κόκκινο κρασί εμποδίζει την περίσσια LDL να προσκολλάται στα τοιχώματα των αρτηριών και να σχηματίζει πλάκες, οι οποίες προκαλούν αύξηση της αρτηριακής πίεσης, ενώ σκληραίνουν τις αρτηρίες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή.

Λ.Ο.Κ.


Χαράματα. Το κρύο αλλά και πιο πολύ η αναθεματισμένη υγρασία τρυπούσαν τα κόκαλα τους. Ένιωθαν το πόνο να τους σκάβει το μεδούλι.
Μάταια προσπαθούσαν  να ζεσταθούν ζαρώνοντας, τυλιγμένοι βαθιά μέσα στα υπερσύγχρονα Αμερικανικά sleeping bags τους. Τίποτα….

 
Το υγρό κρύο επέμενε να τους βασανίζει τα κορμιά.
Ήταν η πέμπτη νύχτα της άσκησης. Όπως τους το είχαν υποσχεθεί και οι παλιοί, πέντε μέρες και πέντε νύχτες καθαρής και ανόθευτης κόλασης.
Το πολικό ψύχος που επικρατούσε στα βουνά ήταν απλώς το συμπλήρωμα της απέραντης ταλαιπωρίας τους.
Το κερασάκι στη τούρτα της απόγνωσής τους. Η συνεχής πεζοπορία στα κακοτράχαλα μονοπάτια, οι εικονικές μάχες κάθε λίγο και λιγάκι, το άθλιο φαγητό βγαλμένο μέσα από αρχαίες σκουριασμένες κονσέρβες, και τέλος η αχόρταγη νύστα, τους είχαν γονατίσει από μέρες τώρα.
Συνέχιζαν από κεκτημένη ταχύτητα και μόνο. Οι όποιες αισθήσεις τους είχαν νεκρωθεί προ πολλού.

Τι θα γίνει με την εγκληματικότητα;


Ξάνθη. Μια γυναίκα μόνη επιστρέφει σπίτι της μετά από διασκέδαση στις 4.30 το πρωί.
Βιάστηκε, κάηκε, δολοφονήθηκε.
Ήταν το πρώτο «ωμό γεγονός»; Όχι.
Πρέπει να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα ώστε να σταματήσει να πληρώνει βαρύ φόρο αίματος απ’ αυτήν ο Ελληνικός Λαός;
Σαφέστατα ναι.


Είναι θέμα της Πολιτείας;
Και πάλι ναι.
Πρωτίστως όμως είναι θέμα της ίδιας της κοινωνίας.
Εάν αυτή δεν ευαισθητοποιηθεί για την ίδια την ασφάλειά της, τότε μην περιμένουμε ότι η «παθολογικά ψυχρόαιμη και βραδυκίνητη Ελληνική Πολιτεία» θα νοιώσει την «απαραίτητη δριμεία κοινωνική υποκίνηση» ώστε να αντιμετωπίσει καίρια το πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Αντιθέσεις και λανθασμένες αντιλήψεις


Αντιθέσεις και λανθασμένες αντιλήψεις. Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια βρίθει εικόνων που μόνο καλές δεν είναι.

Έτσι και ο αγροτικός τομέας κυριαρχείται από εικόνες όπου κακοί αγρότες, τεμπέληδες που κλέβουν ΦΠΑ, φόρους και ποτίζουν τη γη με φάρμακα και χημικά , αδιαφορούν για την υγεία των καταναλωτών και νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους.