6.1.13

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον κατοίκων (και λογικής)


Και πάνω που ετοιμάζεσαι για τον Κυριακάτικο καφέ σου, βλέπεις τον φίλο Φαήλο Κρανιδιώτη (ο οποίος έχει αναλάβει μεγάλο βάρος του διαδικτυακού... αντάρτικου απέναντι στον αναρχοφασισμό των άπλυτων) να ποστάρει στο Twitter το βιντεάκι που παραθέτουμε, με την ένδειξη "Πως μια απλή πολίτης εξευτελίζει τους ιδεοληπτικούς φασίστες", όπου φιλοξενείται ο παγκοσμίως αγνώστου φήμης μέχρι πριν λίγες μέρες βουλευτής Καραγιαννίδης.



Τι συμπεραίνουμε από το παραπάνω βίντεο.

Πρώτον, διαπιστώνουμε το κλίμα φόβου μέσα στο οποίο ζούνε εδώ και χρόνια γειτονιές της Αθήνας (και όχι μόνο) εξ' αιτίας του κάθε άνδρου ανομίας στο οποίο με τόση ευκολία μετατρέπει κάθε άπλυτο μπουλούκι οποιοδήποτε κρατικό κτίριο βρεθεί στο διάβα του. Βλέπουμε όμως και κάτι εξίσου σημαντικό. Ότι ο κόσμος πλέον έχει αγανακτήσει ειλικρινά (και όχι σαν τον γνωστό του Strange που κατέβαινε στους αγανακτισμένους του Λευκού Πύργου για τα γκομενάκια) από τη μία, αλλά και προφανώς έχει αρχίσει να πιστεύει πως κάτι μπορεί να αλλάξει από την άλλη (ένεκα των τελευταίων επιχειρήσεων της Αστυνομίας και της δράσης του Υπουργού κου Δένδια), οπότε έχει αρχίσει να βγαίνει από το καβούκι του. Και αυτό είναι που τρέμουν περισσότεροι οι αριστεροφασίστες.

Δεύτερον, όποιος διαφωνεί με ΣΥΡΙΖΑίο είναι Χρυσαυγίτης. Θέσφατο. Συμπαντική αλήθεια και νόμος της φύσης. Κι αν τον ρωτήσεις "γιατί ρε μεγάλε", θα γίνει μέγας μπαλαδόρος και θα αρχίσει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα με ρυθμούς πολυβόλου. Αλήθεια, ο κος Καραγιαννίδης είναι βουλευτής των Ελλήνων ή των λαθρομεταναστών. Φυσικά και δεν επικροτεί κανείς τα τάγματα εφόδου των οριτζινάλε φασιστών, αλλά εδώ ρε μάστορα καίγεται το σπίτι μας. Για να μην πω δε για το άλλο το άσχετο, για αλυσίδα λέει καταστημάτων που έκαιγε τα μαγαζιά της... Τι σχέση είχε άνθρωπέ μου αυτό με τη συζήτηση? "Τι κάνεις Γιάννη", "τρεις παρά τέταρτο"!

Επίσης, να κάνουμε ειδική αναφορά στην αποτρόπαια συμπεριφορά των ΜΜΕ που 6 μήνες βουλευτή δεν τον είχε καλέσει κανείς να μιλήσει. Ε, πες το έτσι πουλάκι μου, ότι ήθελες κι εσύ τα 10 λεπτά δημοσιότητάς σου. Βέβαια, μετά το σημερινό καταλαβαίνει κανείς γιατί δε σε είχαν καλέσει και γιατί δεν πρόκειται μάλλον να σε καλέσουν ξανά (αν και βγάζεις γέλιο).

Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς, χαρά στο κουράγιο των δημοσιογράφων που δε βάλανε τα γέλια, μπράβο στην κάτοικο που μίλησε και συγχαρητήρια στα κοφτερά μυαλά που εκλέξανε τον βουλευτή των λαθρομεταναστών.

TopGunZ

1 σχόλιο:

  1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ 1000 ΟΠΑΔΟΥΣ..
    Υ/Γ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ Η ΤΑΤΙΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή