29.12.12

Music for the night...

Ο Strange ακούει τους A Place to Bury Strangers, στο κομμάτι τους I Know I'll See You Again!



Να δουλέψουν επιτέλους και οι αγρότες…


Τώρα που τα ταμεία του κορβανά είναι εντελώς άδεια και με δανεικά δεν μπορούν οι βουλευτές να «βρίσκουν κρατική θέση» για αγρότες-ψηφοφόρους με ανταλλαγή 3-4 ψήφους, ανά διορισμό. Γυρίστε όλους τους αγρότες στα χωράφια τους. Η πρωτοβουλία της Εκκλησίας να μοιράσει εκτάσεις για καλλιέργεια είναι ναι μια έξυπνη αρχή.


Χρειάζεται όμως συνέχεια. Με πρόσθετα μέτρα και κυρίως με ξεσκαρτάρισμα μεταξύ των πραγματικά νοικοκυραίων αγροτών που ξεπερνούν το 50% και εκείνων που... το παίζουν αγρότες λόγω καταγωγής.

Δημοτική αστυνομία, αγάπα με


Σε κωμωδία καταλήγει κάθε φορά η εμφάνιση κλήσης της αστυνομικής ομάδας του Δήμου Αθηναίων στο Αυτοκίνητο μου, δυστυχώς χωρίς να είναι έστω και ελάχιστα αστείο. Η ομάδα με το βαρύγδουπο περπάτημα, στα χνάρια του Μάριον Κομπρέτι, που οργώνει την πόλη πιο αποτελεσματικά και από γκασμά, γιατί η τσουγκράνα αφήνει κενά, που δεν αφήνει παρμπρίζ αγυάλιστο, καλύτερα και από τον Ντάλιεν Σαν σε στιγμές Wax On – Wax Off, δεν χάνει ευκαιρία να μου την κοτσάρει σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες του κέντρου.

Ο Πάνος μεράκλωσε!!!!!!!!


Και εκεί που έκανα ένα διαδικτυακό ζάπινγκ, έπιασα λαυράκι!

 
Όχι, δεν έπεσα επάνω σε ρητορικές ακροβασίες του Ανατολάκη, ή σε βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις της Κουντουρά ή της Βάνας Μπάρμπα.
Ούτε καν σε επαναστατικά μανιφέστα του Πάντζα!

Ζητιάνος



Το τελευταίο από πέντε παιδιά με τη μια, ήταν ο Σιένακ, του βασιλιά Υόμαλε και της βασίλισσας Ερέτνα στο βασίλειο του Ανεθυόπ στις βόρειες επαρχίες της Αυτοκρατορίας. Δυο φορές το ύψος της σε πλάτος έφτασε η βασίλισσα λίγο πριν γεννήσει και βδομάδες τρεις κράτησε η γέννα. Κι αφού ο Σιένακ βγήκε τελευταίος, αποκαμμωμένη η καημένη «στα τσακίδια» φώναξε και πέθανε επιτόπου.


Ο Αλέξης και οι φλώροι.


Ένα από τα πιο γελοία στοιχεία, που χαρακτηρίζουν την σημερινή μας πολιτική σκηνή, και που αν δεν υπήρχε η κρίση θα ήταν μια φαρσοκωμωδία, είναι και τα αγγλικά του Τσίπρα!

 
Όχι ότι είναι κανένα σοβαρό ζήτημα (εκ πρώτης όψεως), αλλά είναι ενδεικτικό του μεγέθους του ανδρός που ονειρεύεται να μας κυβερνήσει.

Για να την σπάσουμε στον Τσίπρα!


Έτσι, από χαιρεκακία, και για να την σπάσουμε στον Αλέξη, σήμερα δημοσιεύουμε μια είδηση … στα αγγλικά. Πρόκειται για μια ηρωίδα κότα ονόματι Cluck Cluck.

 
Hero chicken: A Wisconsin couple says a pet chicken named Cluck Cluck saved them from a fire. Dennis Murawska, 59, said Cluck Cluck woke his wife with loud clucking from its cage in the basement two floors below about 6:15am yesterday.

Οι γυναίκες φταίνε….


Η οικογενειακή βία, και η βία κατά των γυναικών έχουν σημειώσει ραγδαία αύξηση στην Ιταλία, με 120 νεκρές γυναίκες φέτος. 30% περισσότερες από ότι πέρσι.


Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, καθώς και πολλές διεθνείς γυναικείες οργανώσεις πιέζουν την πολιτική ηγεσία της χώρας να πάρει μέτρα προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο, αλλά κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη.