21.6.17

Resist Much, Obey Little...

The Brian Jonestown Massacre





Η προπαγάνδα που πρέπει να ηττηθεί !



Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συμφωνούν πια πως ο Τσίπρας τα έκανε μαντάρα. Το δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις! Όλες ανεξαιρέτως… Και το διαπιστώνει καθένας μας καθημερινά στον κοινωνικό του περίγυρο. Ελάχιστοι έχουν απομείνει να τον στηρίζουν ακόμα. Κι αυτοί μένουν πια μάλλον σιωπηλοί.
Απομονώνονται συνεχώς, εισπράττουν την περιφρόνηση και την οργή των γύρω τους και λιγοστεύουν συνέχεια…




Δύο επιχειρήματα έχουνε μείνει που πρέπει να απαντηθούν:
--Το πρώτο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να απέτυχε σε όλα, αλλά μπορεί, τουλάχιστον, να «έμαθε». Επομένως ίσως θα έπρεπε να του δώσουμε την ευκαιρία να διορθώσει μερικές από τις ζημιές που έκανε. «Ο τρώσας και ιάσεται», που έλεγαν και οι Αρχαίοι… Άρα, αν ίσχυε αυτό, ίσως δεν θα έπρεπε να φύγει τώρα ο Τσίπρας από τη διακυβέρνηση. Αυτό το επιχείρημα της «συναίνεσης». Και πρέπει να απαντηθεί…


Η εκδίκηση της... γυφτιάς!



Ούτε πέντε, ούτε δέκα αλλά 14(!) απευθείας πτήσεις είχε την προηγούμενη Τετάρτη από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Αλέξης προτίμησε να έρθει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, φορτώνοντας με περίπου 6.000 ευρώ τα κρατικά ταμεία, κάτι που όμως το πλήρωσε με ταλαιπωρία τριών ωρών, καθώς φαίνεται ότι η μοίρα τον εκδικήθηκε!





Εξηγούμαστε: όπως μπορεί να διαπιστώσει πανεύκολα κάθε χρήστης του Διαδικτύου, την ημέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός έγιναν συνολικά 14 απευθείας πτήσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» προς το «Μακεδονία» με την πρώτη λίγο μετά τις 6 το πρωί και την τελευταία λίγο πριν τα μεσάνυχτα!  Όποιος λοιπόν ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη είχε πληθώρα επιλογών με κόστος από 56 έως 180 ευρώ, όπως δείχνει η σχετική ηλεκτρονική αναζήτηση. Το εισιτήριο μετ’ επιστροφής με πτήση προς Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης, ξεκινούσε από 68 και έφτανε τα 780 ευρώ, σύμφωνα με την ίδια εύκολη αναζήτηση!


Ψέμα, ήττα και αποτυχία με ΣΥΡΙΖΑ…



Γνωρίζοντας όσα κατάφερε για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε μια συνεργασία αγάπης με τον ψεκασμένη Δεξιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, είναι λογικό να επιδιώξουμε μία καταγραφή της συνεχούς αποτυχίας στην οποία βρίσκεται η χώρα και η πολιτική της ζωή μετά τον ερχομό της οικονομικής κρίσης.




Ποια είναι η συνδρομή, λοιπόν, του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στον θρίαμβο του ψέματος, του μίσους, της ήττας και της αποτυχίας για τους ίδιους, την Αριστεράς που πιστεύουν πως εκπροσωπούν και την χώρα γενικότερα...


Κάνουν το κορόιδο για τις παραδόσεις τούρκων προσφύγων…



Φαίνεται πως οι παραδόσεις τούρκων προσφύγων (ακόμα και οικογενειών με μικρά παιδιά) στις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών για τους πρόσφυγες και τις διαδικασίες ασύλου, είναι πλάσμα φαντασίας. Δεν υπήρξαν ποτέ! Αυτή είναι η επίσημη κυβερνητική άποψη, όπως εκφράστηκε από τα υπουργεία Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης (οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, Κοτζιάς και Τόσκας, ανήκουν… όλως τυχαίως στην ίδια πολιτική ομάδα).




Με το θράσος που τον διακρίνει, ο Κοτζιάς έβαλε το Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΞ να ανακοινώσει στις 8 Ιούνη ότι «το υπουργείο και ο υπουργός Εξωτερικών προσωπικά, έχουν γίνει στόχος μεθοδευμένης και ανήθικης επίθεσης από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά ότι το υπουργείο Εξωτερικών ουδεμία αρμοδιότητα και πρακτική εμπλοκή έχει σε ζητήματα προστασίας, ασφάλειας και φύλαξης συνόρων». Σ' ένα κρεσέντο προκλητικότητας, η ανακοίνωση κατέληγε ως εξής: «Είναι ολοφάνερο για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι η προσπάθεια αυτή επιχειρείται από γνωστά κυκλώματα που στοχεύουν στην αποδυνάμωση των ελληνικών θέσεων σε σειρά επικείμενων διεθνών διαπραγματεύσεων»…

Οι σαλταδόροι του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν Σύριζα...



Όσοι νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξατμίζεται, όσο εξευτελίζεται, δεν μπήκαν στον κόπο να ψάξουν τι είναι το περίπου 20% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Νομίζουν ότι πρόκειται για καλοπροαίρετους ανθρώπους που ο Τσίπρας ξεγέλασε, όπως ο κακός λύκος την Κοκκινοσκουφίτσα, ότι αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν με ποιον έμπλεξαν και δεν θα θέλουν να τον δουν στα μάτια τους.




Όσοι λοιπόν τέτοια πιστεύουν θα μπορούσαν να αποτελούν ιδανικό κοινό, για να τους διαβάζει παραμύθια η Σεχραζάτ. Αλλά σε αυτήν την ιστορία τίποτε δεν είναι αθώο…