28.9.15

Βατερλό Τσίπρα στην Αμερική…



Σε ένα απίστευτο Βατερλό στη Νέα Υόρκη εξελίχθηκε το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα και η προσπάθειά του να προσελκύσει επενδυτές.




Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές από τις ΗΠΑ, επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός στην ελληνική αποστολή διότι ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε εντελώς απροετοίμαστος για μια συνάντηση που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν προεκλογική ομιλία στα... κάτω Τζουμέρκα.
Ο κ. Τσίπρας νόμισε ότι μιλώντας όπως μιλά στους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και με τα τραγικά αγγλικά του θα «θάμπωνε» την αμερικανική ήπειρο...


Same shit… different name….



Προσοχή! Ακολουθεί πολιτικό παραλήρημα…

Μου αρέσει που ξαφνικά κάποιοι έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν ότι ο άρτι ορκισθείς υπουργός των τσιπροκαμένων που μας κυβερνούν, είχε πλούσιο ιντερνετικό παρελθόν, και μάλιστα ιδιαίτερα απαξιωτικό όχι μόνο για τους Εβραίους αλλά και για τον ίδιο τον Τσίπρα, τον οποίο μέχρι πριν από μερικά χρόνια τον χαρακτήριζε ως και «εγκληματία» στα τιτιβίσματά του.




Και δεν έπεσαν απ τα σύννεφα μόνο οι άδολοι και αγνοί Έλληνες  ψηφοφόροι των ψεκασμένων, και οι πούροι αριστεροί δημοκράτες του Σύριζα, αλλά ακόμη και ο ίδιος ο αρχηγός των ΑνΕλ (λέγεται ότι είναι ξαδέλφια) ο οποίος επίσης έχει παρελθόν στα σόσιαλ μίντια (και όχι μόνο) με καταγγελίες του τύπου «οι Εβραίοι δεν πληρώνουν φόρους»!


Το γέλιο των επενδυτών και ο κ. Τσίπρας…



Ήταν κι εκείνο το γέλιο των παριστάμενων πολιτικών, επενδυτών και διαμορφωτών της κοινής γνώμης...
Ο κ. Αλέξης Τσίπρας ήταν τραγικός στην συνομιλία του με τον Μπιλ Κλίντον κατά την διάρκεια του 10oυ ετήσιου συνέδριό του Clinton Global Initiative που έγινε την Κυριακή (27.9.2015).



Αμήχανος, αδυνατούσε να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ· ερωτήσεις, μάλιστα, που ήταν χαλαρές πάσες για να σκοράρει ο Έλληνας πρωθυπουργός…

Ποιος Αλέξης και … βούρτσες μπλε;



Πριν από δυο περίπου χρόνια είχα ασχοληθεί με τα «εγγλέζικα» του Αλέξη, γράφοντας αρθράκια στον ΟΡΘΟΓΡΑΦΟ, και σχόλια στο φέισμπουκ, σε βαθμό που πολλοί (πάλι) να με κατηγορήσουν ως εμμονικό, κακότροπο, ποταπό, κλπ, που αγνοώ την ουσία, δηλαδή την επαναστατική ελπίδα που πρόσφερε ο Αλέξης στον υπόδουλο λαό μας, και  επικεντρώνομαι σε ένα τριτεύον (κατ’ αυτούς) ζήτημα, όπως είναι η γνώση της αγγλικής.



Μέχρι και ο ίδιος ο Αλέξης δεν άντεξε, και βγήκε στην αντεπίθεση, με αφορμή τα γέλια και τις λοιδορίες που δέχονταν για τα φρόζεν γουόρ, κλπ, λέγοντας με το γνωστό του στραβοστομιασμένο ύφος ότι ναι, δεν ξέρει καλά αγγλικά διότι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, αυτός ως λαϊκό παιδί που ήταν πήγε σε δημόσια σχολεία, και άρα δικαιολογείται.
Αγνοώντας (λογικό, αφού πάντα απουσίαζε λόγω καταλήψεων) ότι τα αγγλικά διδάσκονται στα ελληνικά δημόσια και δωρεάν σχολεία από τότε που ο ίδιος δεν ήταν ούτε καν  μια λάμψη στα μάτια του μπαμπά του…


Οι κακές παρέες του Αλέξη…



Όταν αγκαλιάζεσαι με τον Πάνο Καμμένο, πρέπει να είσαι έτοιμος να αγκαλιαστείς και με τον έτερο Καμμένο -αυτόν με τα αποκρουστικά tweets.
Η οικογενειακή φωτογραφία της κυβερνητικής ορκωμοσίας τον αποτύπωσε να κορδώνεται ως υφυπουργός.



Την ίδια ώρα το Διαδίκτυο έπαιρνε φωτιά ανασύροντας τον οχετό της ψηφιακής δράσης του…


Ως το Μάρτιο περνά στη Fraport ο Έλεγχος των αεροδρομίων…



Εξαιρετικά μεγάλα είναι τα περιθώρια εμπορικής ανάπτυξης και κερδών, για τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια, σύμφωνα με το business plan της Fraport, το οποίο αποκάλυψε στέλεχος του ομίλου σε παρουσίαση που έγινε στο Μόναχο.




Η Fraport καταρτίζει ήδη αναλυτικό επιχειρησιακό πλάνο για την ανάπτυξή τους, αμέσως μόλις τα παραλάβει από την ελληνική πλευρά, κάτι που εκτιμάται ότι θα έχει γίνει ως το Μάρτιο του 2016.
Η επιλογή αυτή δείχνει ότι το γερμανικό ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα…