14.12.12

Μουσική ξεκούραση.

Strange με  James και  Sometimes....


Μην υποκρίνεστε, παραιτηθείτε!


Στο άκουσμα της είδησης ότι η δρομολόγηση και η υλοποίηση του έργου της Ολυμπίας οδού- οποία ειρωνεία και εμπαιγμός- θα περατωθεί εν τέλει στην Πάτρα και δεν θα επεκταθεί, όπως αρχικά είχε προβλεφθεί, στην Ηλεία, οι αντιδράσεις πήραν τη μορφή της χιονοστιβάδας.  


Σύμφωνα, μάλιστα, με αξιόπιστες πληροφορίες που διακινούνται το τελευταίο διάστημα στους διαδρόμους διεθνών(!) πρακτορείων ειδησεογραφίας, τόση ήταν η μήνις των κρατούντων τα σκήπτρα του νομού, ώστε υπό το βάρος των αντιδράσεων, ο Πρωθυπουργός, ο Υπ. Ανάπτυξης και ο αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος εξετάζουν την άμεση και τελεσίδικη απόφαση τους να υποβάλλουν -συντετριμμένοι- την παραίτηση τους!!! 

Φαινόμενα χούντας και εμφυλίου…


Όταν οι πλέον προνομιούχοι εργαζόμενοι της χώρας κρατικοί υπάλληλοι της Βουλής απειλούν να καταλύσουν την Δημοκρατία διακόπτοντας τις εργασίες της Βουλής γιατί χάνουν επιδόματα και η κυβέρνηση υποχωρεί. Και όταν αφήνουμε τον κομματικό στρατό των Δήμων να καταλύει τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης το επόμενο βήμα είναι ή χούντα ή εμφύλιος.


Και επειδή η συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επιτρέπει ούτε κομμουνιστική ούτε στρατιωτική δικτατορία, τα φαινόμενα αυτά θα οδηγήσουν σε βέβαιο εμφύλιο και σε πολύχρονη σφαγή χωρίς τέλος. 

Αυτή είναι η Τουρκία!!!!!!


Όσοι για διάφορους λόγους επισκέπτονται την Τουρκία, ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές, και έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, να ξέρουν πως υπάρχουν και δρουν οργανωμένες σπείρες που μπορεί ανά πάσα στιγμή να εξαφανίσουν το παιδί τους χωρίς να πάρουν χαμπάρι, (haber !! στα τούρκικα). 


Είναι αλήθεια ότι στην γειτονική Τουρκία οργιάζουν τα κυκλώματα απαγωγής παιδιών και όπως αποκαλύπτει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα, Sabah, μέσα στην τριετία, 2008-2001, ακουστέ καλά, 27.000 παιδιά έχουν εξαφανιστεί.

Καταδίκη των Σκοπίων (ως τσιράκια της CIA).


Το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδίκασε χτες την FYROM, επειδή το 2004 επέτρεψε σε πράκτορες της CIA να βασανίσουν έναν αθώο Γερμανό πολίτη λιβανέζικης καταγωγής.


Η καταδίκη αυτή όμως στοχεύει κυρίως εναντίον των πρακτικών της αμερικανικής υπηρεσίας, η οποία μετά την 11/9/01, και μέσα στα πλαίσια του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» χρησιμοποιεί μεθόδους, τις οποίες για πρώτη φορά δικαστήριο χαρακτηρίζει ως βασανιστήρια.

Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.


Λέγανε παλιά, και συνεχίζει ακόμη να ισχύει, πως στην Ελλάδα αν πετάξεις πέτρα,  θα κτυπήσεις σκύλο, ή πρόεδρο!
(Ή σελέμπριτι, θα πρόσθετα εγώ ο κακεντρεχής).



Του αρέσουν του Έλληνα τα προεδριλίκια.
Ακόμη κι αν μιλάμε για την προεδρία της ... πολυκατοικίας του.

Grexit is dead

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί μια καλή ατάκα και περιμένατε την ευκαιρία να την "πυροβολήσετε"? Είτε είναι ανταπάντηση σε κάποιον εξυπνάκια, πέσιμο σε ενδιαφέρον πρόσωπο ή χιούμορ σε σημαντική παρέα. Ε, κάπως έτσι πρέπει να αισθανόταν ο Πρωθυπουργός όταν τους πέταξε το "Grexit is dead". Ή όπως θα λέγαμε στο λιγότερο επίσημο "μάγκες, σπάστε τα και ξαναρίξτε".