16.3.17

She's a Rainbow...

The Rolling Stones





Καλό ταξίδι στον Παράδεισο, αδελφέ!



Βρίσκομαι με συγκίνηση μεγάλη, μπρος στη σορό ενός πολύτιμου φίλου μου, που στην πορεία του χρόνου έγινε για μένα αδελφός. Βρίσκομαι στην ανάγκη να αποχαιρετήσω έναν σπουδαίο άνθρωπο, με διαδρομή γεμάτη φως και προσφορά.




Βρίσκομαι εδώ για τα τελευταία λόγια αγάπης, μπροστά σε έναν ανυπότακτο και ανιδιοτελή Έλληνα, που δε φυγάδευσε ποτέ τον εαυτό του από τον αγώνα του για την πατρίδα!

Ζητιάνοι αξιοπρέπειας…



Πριν δυο χρόνια δημιουργήθηκε η ψευδής αίσθηση (όπως αποδείχθηκε) του ότι : ερχόμαστε εμείς οι καλοί, οι άσπιλοι, οι αμόλυντοι να ξεβρωμίσουμε το τοπίο, να διώξουμε τους κακούς ξένους, να διώξουμε τους Γερμανοτσολιάδες, να, να, να...να ξαναδώσουμε στον Ελληνα την χαμένη του αξιοπρέπεια.




Ετσι όλοι περίμεναν την 13η και 14η σύνταξη, περίμεναν να μην ψάχνει ο κόσμος στα σκουπίδια, περίμεναν τον βασικό στα 751, περίμεναν να ...βρέξει λεφτά ή έστω κέρματα. Οι "νέοι σωτήρες" υπόσχονταν, άλλωστε το τάξιμο δεν κοστίζει, το δόσιμο κοστίζει. Υπόσχονταν τα πάντα στους πάντες, ανέξοδα, χωρίς κοστολόγηση, με έμβλημα το "εμείς οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί"...

Θρίλερ τρόμου για ένα αθώο αγοράκι…



Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σε εκπαιδευτικούς, αλλά και γονείς για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός μαθητή, ηλικίας μόλις δέκα χρονών, που πηγαίνει στην Ε’ τάξη δημοτικού, με πρωταγωνιστές παιδιά τα οποία στο χρόνο των πράξεων πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και ήταν μεγαλύτερα κατά μία τάξη.




Πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και αποκαλύφθηκε…


Η «καταστολή» της ρηχής Αριστεράς…



«Η εισβολή  (ξημερώματα) σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο και η εκκένωσή του δεν αιτιολογείται. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ» έγραψε στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Καραγιαννίδης και το «καταστολή» το τόνισε με κεφαλαία, για να φανεί κάτι σαν κραυγή. Τι θέλει να πει όμως ο ποιητής βουλευτής; Ναι! Η εκκένωση δημόσιων ή και ιδιωτικών χώρων, τους οποίους καταλαμβάνουν διάφοροι, επειδή έτσι τους κάπνισε, είναι καταστολή παράνομων δραστηριοτήτων.




Κάποιοι τύποι –που δεν ξέρουμε ούτε ποιοι είναι και ούτε από πού κρατάει η σκούφια τους– αποφάσισαν να εγκατασταθούν σε χώρους που ανήκουν είτε σε κάποιον δήμο είτε στον Ερυθρό Σταυρό. Επειδή έχρισαν εαυτούς «αυτοδιαχειριστές» των χώρων, πρέπει η ελληνική πολιτεία να κάνει τα στραβά μάτια; Πολύ καλά έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (και της περιουσίας μας) κι έδωσε εντολή στην αστυνομία να απελευθερώσει τον χώρο. Αυτή είναι η δουλειά τους, αυτό είναι το καθήκον τους...