25.3.19

Τιμή και δόξα στους δημοσιογράφους-σωτήρες μας!


Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα που υφίστανται οι ηρωικοί δημοσιογράφοι, που παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμμα για να μας σώσουν.
Και όχι μόνο οι δημοσιογράφοι που πολιτεύονται, αλλά κι εκείνοι που μέσα από τα διάφορα ΜΜΕ προσπαθούν να μας ανοίξουν τα μάτια.





Όπως π.χ. ο Χαρδαβέλας, που κάποτε, αν και πολεμικός ανταποκριτής,  προσπάθησαν να τον βιάσουν ομαδικά κάποιοι νταβρατισμένοι Κούρδοι, σε μια σκοτεινή σπηλιά του ορεινού Ιράκ, αλλά ευτυχώς την γλίτωσε όταν έστρεψαν την προσοχή τους σε μια τροφαντή και σαφώς πιο σέξι προβατίνα που έτυχε να περνάει απ’ έξω εκείνη ακριβώς τη στιγμή.
Χώρια που μόλις μάθανε ότι είναι Έλληνας, άρχισαν να τον κερνάνε ρακές και λικέρ, υποκύπτοντας στο ανώτερο DNA του (λεπτομέρειες  εδώ)…


Κάτω τα ξερά σας από τη Μυρσίνη!


Πάνω που η χώρα βρήκε επιτέλους τον ρυθμό της, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Αλέξη, έρχονται οι διάφοροι φασίστες και βρίσκουν προφάσεις για να υπονομεύσουν το μέλλον μας.
Όπως π.χ. με την περίπτωση της Μυρσίνης Λοίζου… εκείνης της μεγαλοκοπέλας που, όπως λέει η Χάρις Αλεξίου, στράγγιξε τη ψυχή της για την προκοπή του τόπου. 





Αγωνιζόμενη από τα μικράτα της για να μας φέρει την ελπίδα, σε σημείο που με τόσους αγώνες, τόσα τρεχάματα στα πεζοδρόμια, αυτή η μπροστάρισα να μη δίνει σημασία στον εαυτό της (π.χ. στα δόντια της) αλλά ούτε και  στο χρήμα, το οποίο άλλωστε είναι ένα εργαλείο των καπιταλιστών για να μας κρατάνε γονατισμένους αφού…