24.1.19

Στάση πληρωμών, κίνδυνος για την πολιτική αεροπορία…


Ως γνωστόν ο Τραμπ δεν πληρώνει εδώ και αρκετό διάστημα τους ομοσπονδιακούς (δημόσιους) υπαλλήλους των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα σε σχεδόν όλους τους τομείς του κράτους.





Ένα τέτοιο πρόβλημα δημιουργείται και στην ασφάλεια των πτήσεων, με τους εκπροσώπους των συνδικάτων 130.000 πιλότων, αεροσυνοδών, ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, και άλλων συναφών κλάδων να ισχυρίζονται πως πλέον οι κίνδυνοι για την αεροπορία είναι ορατοί...

Οι κωλοτούμπες πάνε σύννεφο…


Άκουγα πάλι πρωί πρωί τον Τράγκα στο ραδιόφωνο να κατακεραυνώνει τον πρωθυπουργό μας, χαρακτηρίζοντάς τον «Ιωαννίδη της αριστεράς», γερμανοντυμένο, ψεύτη, ολετήρα, με παλιές οικογενειακές διασυνδέσεις με τη χούντα,  κλπ κλπ.




Και θυμήθηκα πως πριν από μερικά χρόνια, ο ίδιος άνθρωπος, αυτός ο σοβαρός δημοσιογράφος, που κάποτε είχε κάνει και εκπομπή ντυμένος γκεσταπίτης, κατακεραύνωνε με το ίδιο μένος τον τότε πρωθυπουργό ουρλιάζοντας: «Αντωνάκη πες αλεύρι… το γελαστό παιδί σε γυρεύει»!
Εδώ και λίγο διάστημα όμως, το γελαστό παιδί έγινε γι’ αυτόν το τσουτσέκι της Μέρκελ, ο Πήλιος Γούσης, και άλλα τέτοια πολλά…