7.8.18

Η (αν)αρμόδια επιτήδεια κυρία Τσούπρα…


Πριν ακόμη σβήσουν τα αποκαΐδια  της τραγωδίας της ανατ. Αττικής, βγήκαν τα  μεγάλα μαχαίρια, με τους διάφορους (αν)αρμόδιους να κατηγορούν ο ένας τον άλλο, κι ο καθένας να προσπαθεί να κρυφτεί μέσα στον Δαίδαλο των αρμοδιοτήτων της θέσης του.
Κι ενώ, όπως διατράνωναν οι κυβερνώντες, δεν έγινε κανένα λάθος,  πριν αλέκτωρ… να οι «παραιτήσεις» να πέφτουν σαν χαλάζι.
Με τον Αλέξη να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για το όλο δραματικό και συνάμα τραγικό φιάσκο, κάτι όμως που στην πραγματικότητα αποτελεί κενό γράμμα, και έχει απήχηση μόνο στα γίδια που συνεχίζουν να τον πιστεύουν.




Έλα όμως που έπιασε δουλειά η δικαιοσύνη, οπότε (αν και πολύ αμφιβάλλω) ίσως κάποτε να μάθουμε ποιος ακριβώς έφταιγε για τι, και ίσως δούμε και καμιά τιμωρία.
Θα μου πείτε πως ακόμη να μάθουμε ποιος οδηγούσε το δολοφονικό κότερο της Αίγινας, θα μάθουμε ποιοι ευθύνονται για τις εκατόμβες στο Μάτι; Τι να πω; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…
Πάντως, εκτός από τις παραιτήσεις, πέφτουν και οι μηνύσεις σαν χαλάζι. Με προεξάρχουσα εκείνη της πρώην ΠτΒ, η οποία εγκαλεί στελέχη της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης για κακουργήματα(!) ακόμη και για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, ενώ αναφέρεται σε απόπειρα συγκάλυψης «των εγκλημάτων και υπόθαλψης των υπαιτίων, με τη συμμετοχή και του ίδιου του πρωθυπουργού»!!!!!
Ποιος να μας τα  ‘λεγε αυτά πριν από τρία χρόνια, τότε που η Ζωζώ ήταν η ελπίδα της πατρίδας μας για προκοπή και αξιοπρέπεια…