5.11.18

Down In The Hole...

John Campbell





Οι μετακλητοί υπάλληλοι της Δημοκρατίας…


Τα τελευταία  χρόνια, με αφορμή την ανάληψη της διακυβέρνησης του τόπου από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχει γίνει μία εκτενής αναφορά στους λεγόμενους μετακλητούς υπαλλήλους, και πιο συγκεκριμένα στον αριθμό αυτών που απασχολεί η συγκεκριμένη κυβέρνηση σε σχέση με τις προηγούμενες.




Σύμφωνα με τις εφημερίδες και τα μέσα που ελέγχονται από την αντιπολίτευση των φιλελεύθερων, οι μετακλητοί υπάλληλοι υπερβαίνουν τους 2.000 (Αυξάνονται και πληθύνονται οι μετακλητοί υπάλληλοι – 198 νέοι σε ένα χρόνο). Τα μέσα που ελέγχονται από την αριστερή κυβέρνηση απαντούν ότι δεν είναι όλοι τους «κομματικός στρατός.
Τι είναι όμως οι μετακλητοί υπάλληλοι; 


Τόσα φτυχία… τόση βλακεία;


Είναι γιατρός, χωρισμένος με γιατρέσσα, παντρεμένος ξανά με γιατρέσσα, και έχει ερωμένη επίσης γιατρέσσα, την οποία μάλιστα έπεισε ότι παντρεύονται, σκηνοθετώντας μαϊμού πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Χαλκίδας, με κουμπάρους, μάρτυρες, και καλεσμένους … γιατρούς και γιατρέσσες!
Μιλάμε δηλαδή για πολύ ιατρική επιστημοσύνη…




Και όμως, κανείς ή καμιά γιατρός ή γιατρέσσα, δεν κατάλαβε ότι ο τύπος είναι ένας ακόμη μυθομανής απατεώνας, ούτε όταν τους έπειθε επί δεκαετίες ότι εκτός από γιατρός του ΕΣΥ, είναι παράλληλα και μάχιμος μυστικός πράκτορας της ΕΥΠ!
Με μυστικές αποστολές, κυρίως τα σαββατοκύριακα, σε μακρινές χώρες, όπως το Αφγανιστάν…

Η Μερόπη και τα γίδια…


Πέτυχα σήμερα το πρωί στη στάση την παλιά σπιτονοικοκυρά μου την Μερόπη, που αν και αναμπάμ μπαμπαντάμ νεοδημοκράτισσα, ψήφισε Σύριζα για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ που είχε επιβάλλει ο «προδότης» Σαμαράς για να τσακίσει τους νοικοκυραίους.





Η Μερόπη είναι κληρονόμος 5-6 ακινήτων, διαζευγμένη μητέρα, και ζούσε άνετα μια ζωή από τα νοίκια, αλλά και από τη διατροφή του πρώην, καθότι συνειδητά άνεργη…
Όταν την πρωτογνώρισα το 2009 ζούσε μέσα στα λούσα, με τα σκι της, τα ταξίδια της, τα εξοχικά της, και τα μπουζούκια κάθε σαββατοκύριακο.
Το 2012 άρχισε να εκφράζεται πολιτικά, παπαγαλίζοντας, όταν με έβλεπε στο ασανσέρ, τις κορώνες των αγαναΧτιστών της εποχής....