11.8.14

Heartbeat City...

The Cars



Θα πέσει πολύ γέλιο …



Όπως μαθαίνω από πηγές μου μέσα στον Σύριζα, υπάρχει πλέον μεγάλη αγανάκτηση  για τον σέξι Αλέξη.
Που, για να μη ξεχνιόμαστε, οι πούροι συριζαίοι τον θεωρούν από ανεπαρκή έως και φαιδρό.
Ας όψεται ο Αλαβάνος, αλλά και οι οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες που τους τον επέβαλαν, και κάνουν υπομονή κάμποσα χρόνια τώρα.



Διότι εκτός από εμένα που τον θεωρώ ως ένα κλασικό αρνητικό παράδειγμα της γενιάς του, αυτής των καταλήψεων και των ίντερνετ καφέ, δηλαδή ένα κουτσαβάκη, αδιάβαστο, που κάθε άλλο παρά αριστερός είναι, υπάρχουν και πάρα πολλοί μέσα στο κόμμα του (πρώην κίνημα) που έχουν την ίδια άποψη…
Όου γες!

Κορίτσια, ο... Παπαδημούλης!



Ο Παπαδημούλης, αδέρφια, ενοχλείται σφόδρα από τα άγρια και πολεμοχαρή τραγούδια και τα συνθήματα των λοκατζήδων της θρυλικής 35 Μοίρας Καταδρομών στο Σταυροβούνι της Κύπρου.



Ενοχλείται, διότι του χαλάνε την αυτοσυγκέντρωση, όταν μιλάει με τον λογιστή του για την απόδοση των μετοχών και των καταθέσεών του.
Διότι, σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» του, θυμίζω, ο ευαίσθητος αγωνιστής της Αριστεράς και η συμβία του «έχουν δυναμικό χαρτοφυλάκιο μετοχών, ομολόγων και αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού με συνολική αξία κτήσης 830.600 ευρώ.


Η ένοχη σιωπή των κομμάτων…




Εύλογα διερωτάται κανείς γιατί τα πολιτικά μας κόμματα, ευρηματικά και λαλίστατα στα θέματα της πολιτικής αντιπαράθεσης, τηρούν σιγήν ιχθύος στα κρούσματα συνδικαλιστικής διαφθοράς που αποκαλύπτονται ή εξακολουθούν να συμβαίνουν.




Μετά τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και άλλες ΔΕΚΟ, ξεσκεπάζεται, τώρα και το «πάρτι εκατομμυρίων» από τους συνδικαλιστές των ΕΛ.ΤΑ.
Ουδόλως έχει απασχοληθεί η Βουλή, ουδεμία ερώτηση βουλευτού έχει κατατεθεί για τα δισεκατομμύρια που αφαιρέθηκαν από τον Ελληνα φορολογούμενο, για να κατασπαταληθούν από τους συνδικαλοκηφήνες.

Στη Σπιναλόγκα της Ευρώπης…



Ας μη κοροϊδευόμαστε. Ποτέ τους δεν μας συμπάθησαν.
Είμαστε όντως ανάδελφοι.
Το 1821 μας βοήθησαν με μοναδικό τους σκοπό να ξεμπερδεύουν με τον μεγάλο ασθενή, την Οθωμανική αυτοκρατορία.
Δεν μας αγάπησαν.




Για αυτούς  δεν ήμασταν  παρά κάποιοι τσομπάνηδες κλεφτοκοτάδες, που απλά έτυχε να ζούμε στην ίδια γεωγραφική περιοχή με κάποιους πραγματικά σπουδαίους αρχαίους μας προγόνους.



Συνδικαλιστές που ζούσαν (και ζουν) σαν Κροίσοι…




Βρε τους ταχυδρόμους…
Πισίνες, σάουνες, σπα και πολυτελή ξενοδοχεία.
Αυτό ήταν το πακέτο που περιελάμβαναν οι διακοπές υψηλόβαθμων στελεχών των ΕΛΤΑ, τα οποία όμως έκαναν αυτές τις σπατάλες όχι βασιζόμενα στην τσέπη τους αλλά στα χρήματα που έπαιρναν για τη συνδικαλιστική τους δράση.




Το πόρισμα του φορολογικού ελέγχου της οικονομικής αστυνομίας είναι, αυτό που λέμε, καταπέλτης για τους συνδικαλιστές…

Ο Κομαντάντε του … Όρους, και ο Ηράκλειτος!



 Στην Κουμουνδούρου, μάλλον θα πρέπει να κατανοήσουν τα όρια ανάμεσα στην προπαγάνδα για εσωτερική κατανάλωση και στο φαιδρό.




Βέβαια, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας των επικριτικών σχολίων που ακούστηκαν κυρίως από την “αριστερή” συνιστώσα για την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, έπρεπε να πείσει αυτή τη μερίδα ότι ο επικεφαλής του κόμματος, πηγαίνοντας στο Αθως δεν σημαίνει ότι πλέον έχει γίνει “συστημικός” και ότι λειτουργεί στο πλαίσιο που λειτουργούσαν οι ΠΑΣΟκοι, όταν ακόμα φόραγαν ζιβάγκο, αλλά έβλεπαν να τους πλησιάζει η ... κυβέρνηση.