4.3.13

Κορίτσι για σπίτι…


Το γεγονός ότι ο όμορφος κόσμος του μόντελινγκ κάθε άλλο παρά αγνός και ζαχαροζυμωμένος είναι, αποτελεί εδώ και καιρό κοινό μυστικό.
Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον λαμπερό κόσμο των καλλιστείων, που ενώνεται με το μόντελινγκ μέσω συγκοινωνούντων δοχείων.



Τρανή απόδειξη των παραπάνω η περίφημη Τζούλια, και η εξέλιξη της φαντεζί και πολλά υποσχόμενης καριέρας της.


Θυμάμαι κάποτε, σε εκπομπή του Μάκη (ένας είναι ο Μάκης) έναν γνωστό ατζέντη μοντέλων να δηλώνει χύμα, τσεκουράτα, και ζωντανά, πως ο σκοπός του κάθε μοντέλου μέσω φωτογραφήσεων, εξώφυλλων, κλπ είναι απλά να ανεβάσει το κασέ του για τις … βίζιτες!
Σίγουρα ο παραπάνω αφορισμός δεν ισχύει για όλες τις μοντέλες, ή για όλες τις Μις και Σταρ, που στη περίπτωση της μπανανίας μας μπορούν με λίγη τύχη και λίγο τσαγανό να γίνουν μέχρι και «εθνομητέρες», με στιβαρή παρουσία στα έδρανα του κοινοβουλίου.
Δεν παύει όμως να ισχύει σε μεγάλο βαθμό.
Ακόμη ηχούν στα αφτιά μου παλιότερες «κομπορρημοσύνες» φίλων, με διασυνδέσεις στη νύχτα, για το πώς πήγαν με την τάδε ή την δείνα διάσημη μοντέλα ή παρουσιάστρια κλπ με 200.000 δρχ, και εγώ δεν το πίστευα.
Μα είναι δυνατόν; Έλεγα…
Έλα όμως που είναι.
Αρκεί να πέφτει το μπακίρι.
Τότε πάνε στο βρόντο και οι «σπουδές» ψυχολογίας, ή πυρηνικής φυσικής, που δηλώνουν όλες ανεξαιρέτως οι καλλίγραμμες διαγωνιζόμενες, όπως πάνε στο βρόντο και οι εκ βάθους καρδίας ευχές για απανταχού ειρήνη στον κόσμο, και για εξάλειψη της πείνας στη Σομαλία και στη Ζάμπια.
Γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά;
Διότι έπεσα επάνω  σε μια είδηση από την Αμερική, σύμφωνα με την οποία ένα από αυτά τα all American girls, που συμμετέχουν στα καλλιστεία, και ακτινοβολούν φρεσκάδα και apple pie, είναι καταζητούμενη!
Πρόκειται για την νεαρά Melissa Kingis, η οποία είχε βγει Miss Delaware Teen, αλλά στην συνέχεια αποκαλύφτηκε ότι εκτός από τα καλλιστεία είχε συμμετάσχει και σε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό που προβάλλονταν κατά κόρο στο διαδικτυακό ερωτικό σάιτ Youporn, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η κοπελιά να παραδώσει το στέμμα της.
Μάλιστα, οι επιδόσεις της στις ταινίες ήταν τέτοιες, που εξελέγη άτυπα και ως Miss YouPorn από τους μερακλήδες επισκέπτες της σελίδας.
Τώρα πότε πρόλαβε να γυρίζει ταινίες πορνό, και παράλληλα να συμμετέχει σε καλλιστεία, πέρα από τις εντατικές σπουδές της, παραμένει άγνωστο.
Αν όμως θέλει κανείς, όλα τα καταφέρνει.
Ή όπως θα έλεγε κάποιο μοντέλο, «αν πραγματικά θέλεις κάτι, τότε το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις…»,  το έγραψε και το CIAO.
Εκτός όμως από τις δημόσιες ερωτικές της επιδόσεις, που την καθιστούν περιζήτητη, η  εν λόγω κουκλίτσα είναι πλέον και καταζητούμενη από την αστυνομία, αφού δεν παρουσιάστηκε σε δυο δίκες που εκκρεμούσαν εις βάρος της για κλοπή, και κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικο.
Κανονικό μπουμπούκι δηλαδή…
Όπως λένε οι αρχές, η Miss Delaware Teen είχε κλέψει χρήματα από το κουτί ενός λεωφορείου το οποίο παραβίασε, ενώ έναν μήνα αργότερα συνελήφθη να κατέχει οινοπνευματώδη, κάτι που στην Αμερική αποτελεί σοβαρό αδίκημα όταν μιλάμε για ανηλίκους.
Η ίδια βεβαίως αρνείται την συμμετοχή της σε πορνό ταινίες, αφού όπως λέει πρόκειται για κάποια άλλη κοπέλα που της μοιάζει.
Αν όμως αποφασίσει τώρα να ακολουθήσει την επαγγελματική πορεία της πορνοστάρ, δεν θα είναι η πρώτη πρώην νικήτρια καλλιστείων που θα το κάνει.
Εκτός από την βέρα Ελληνίδα (και αποδεδειγμένα αντιρατσίστρια) Τζούλια, υπάρχουν και άλλες, όπως η διάσημη Kirsten Price, που πέταξαν την κορδέλα της Μις και τώρα εμφανίζονται εντελώς γυμνές σε υπερπαραγωγές  του ενός δωματίου, ή αλλιώς τσόντες.
Το ψωμί να βγαίνει, και καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, που λέγανε κι οι παππούδες μας….

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου