30.3.14

«Πηδήξτε… για τη Δανία»!Η ελευθεριότητα των Δανών είναι παροιμιώδης, όπως και τα «ανοιχτά» τους μυαλά, ειδικά στον σεξουαλικό τομέα.
Όποιος είχε πάρε δώσε με Δανές, ξέρει τι λέω…Σήμερα όμως, οι Δανοί το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα.
Πιο συγκεκριμένα, ανησυχώντας για τους χαμηλούς ρυθμούς γέννησης της χώρας, ένα τουριστικό γραφείο  αποφάσισε να αναλάβει δράση, και να πάρει το παιχνίδι στους ώμους του.Έτσι, ξεκίνησε μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία, με απώτερο σκοπό την αύξηση των γεννήσεων στη χώρα.
Χρησιμοποιεί δε ως σλόγκαν το «Do it for Denmark», ή αλλιώς σε ελεύθερη μετάφραση: «πηδήξτε για τη Δανία»!
Το γραφείο προσφέρει κίνητρα σε όσα ζευγάρια κάνουν κάτι για την υπογεννητικότητα.
Αν για παράδειγμα κλείσουν πακέτο διακοπών κάπου στη Δανία, και η γυναίκα μείνει έγκυος με αποδείξεις (αντίγραφο ή φωτό του θετικού τεστ), τότε μπορεί να κερδίσουν δώρα όπως π.χ. δωρεάν πάνες για τρία χρόνια!
Στη Δανία γεννιούνται δέκα μωρά ανά 10.000 κατοίκους (2013), και αυτό το ποσοστό είναι το χαμηλότερο  εδώ και δεκαετίες, και παράλληλα ένα από τα χαμηλότερα στο κόσμο.
«Ανησυχούμε», λένε οι υπεύθυνοι του γραφείου, «αφού όσο λιγότεροι είμαστε, τόσο λιγότερο στηρίζεται ο γηρασμένος πληθυσμός μας, και συγχρόνως τόσο λιγότερους πελάτες έχουμε για το ταξιδιωτικό  μας γραφείο»!
Πάντως, δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια, αλλά το γραφείο αναφέρει στη καμπάνια του ότι τα ζευγάρια που πάνε διακοπές αυξάνουν τις σεξουαλικές τους επαφές ως και 46% στη διάρκεια τους…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου