9.2.15

«Αποκωδικοποιώντας» την φάτσα του Yanis!



Μέσα στα πλαίσια της Baroufomania, που «δέρνει» τελευταία τα ελληνικά ΜΜΕ, όπου η κυρίαρχη είδηση δεν είναι το ότι πάμε ολοταχώς για …. φακές, αλλά οι κοιλιακοί του Γιάνη, και το πόσο τον λατρεύει η σύζυγός του, το είδαμε κι αυτό:
Η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» έβαλε τον γνωστό(!) φυσιογνωμιστή και σύμβουλο Επικοινωνίας, Έβαν Γεωργουλάκη να «αποκωδικοποιήσει» το πρόσωπο του νέου τσάρου της Οικονομίας.



Έτσι, αφού διάφοροι ερασιτέχνες ανέλυσαν το ενδυματολογικό στυλ κλαρινογαμπρού που λάνσαρε στας Ευρώπας ο Γιάνης, και την γλώσσα σώματός του με την οποία «καθήλωσε» τον φλώρο Ολλανδό και άλλους ξενέρωτους τοκογλύφους, ήρθε πλέον η ώρα να μιλήσουν οι ειδικοί για το φαινόμενο Μπαρουφάκης.




«Έχει επικλινές μέτωπο με αντιληπτική σκέψη, παρορμητική, βλέπει τις καταστάσεις και αποφασίζει με αμεσότητα», λέει ο επιστήμων(!).
«Το κάτω τμήμα του μετώπου του είναι πιο ανεπτυγμένο – στα υπερόφρια τόξα -, κάτι που δείχνει οπτική μνήμη και παρατηρητικότητα», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ακόμη ότι τα έντονα μεγάλα μάτια, βαθιά, τοποθετημένα κοντά στα φρύδια, του κ. Βαρουφάκη υποδηλώνουν πνευματική και νευρική ένταση, διορατικότητα, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και συναισθηματική επιφυλακτικότητα.
«Η ικανότητα να επιδείξει κύρος, όπως και η ανάγκη να επηρεάζει και να έχει ρόλο καθοδηγητή, διαφαίνεται από το σχηματισμό της οφθαλμικής κόγχης και από τα ζυγωματικά του που προεξέχουν, ψηλά έντονα και σκαμμένα».
Ακόμη, η μύτη του είναι ένδειξη ικανότητας και ανάγκης άμεσης εφαρμογής των “θέλω” του με κάθε τρόπο και δείχνει άνθρωπο που δεν συμβιβάζεται.
«Το στόμα, το σαρδόνιο χαμόγελο και σε συνδυασμό με το έντονο κάτω χείλος, που προεξέχει προς τα έξω, τονίζει την αισθητήρια φύση του και την ανάγκη του να διεκδικεί. Οι βαθιές ρινοπαριακές γραμμές, με λακκάκι στα μάγουλα, που κατεβαίνουν από τα πλάγια της μύτης προσπερνώντας το στόμα, είναι θετική ένδειξη», σημείωσε ακόμη ο φυσιογνωμιστής. 
Τέλος, τα αυτιά του υπουργού (να μη τα ξεχνάμε), συμπαγή αλλά και λίγο πεταχτά, υποδηλώνουν μεν επιφύλαξη αλλά και ανάγκη να διαφοροποιείται και να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, σύμφωνα με τον ειδικό…
Αυτά λοιπόν λέει ο ειδικός επιστήμων σήμερα.
Θα περιμένω να δω τι θα λέει, όταν σκάσει η χρεοκοπία, και όταν εμείς οι ιθαγενείς θα κυνηγιόμαστε στα πάρκινγκ των σούπερμαρκετς για το ποιος θα πρωτοπάρει την τελευταία κονσέρβα φασολιών, και ο πολύς Γιάνης θα μας νουθετεί μέσω skype από κανένα Βανκούβερ…
Πάντως, επειδή πάντα ζητάω και μια δεύτερη γνώμη, απευθύνθηκα στον φίλο μου τον Βαγγελάρα, πρών ταξιτζή και νυν ντελιβερά, που είναι πετυχημένος, πλην όμως ερασιτέχνης φυσιογνωμιστής, αφού στο ιδιωτικό ΙΕΚ που σπούδασε δεν προσφέρονταν η επιστήμη της φυσιογνωμολογίας (χικ) την οποία ασκεί καθημερινά και με μεράκι.
Και επειδή ο Βαγγελάρας τα λέει χύμα και τσουβαλάτα, ιδού τι μου είπε για τη φάτσα του Μπαρούφα: «Πρόκειται περί σερσερή, για να μη πω κομπλεξικού, με τάσεις (οικονομικού) αυτοκτονικού ιδεασμού… για τους άλλους. Νύχτα θα φύγει».
Χμμμ… Μεστός ο λόγος του Βαγγέλη.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου