9.5.16

Κινέζικες μπανάνες, και ελληνικά …αγγούρια!





Οι Κινέζοι κυβερνώντες, πραγματικοί κομμουνιστές, και όχι γιαλαντζί σαν τους δικούς μας, σφίγγουν όλο και περισσότερο τα λουριά της χώρας τους. Έτσι, μετά την πρόσφατη απαγόρευση της δραστηριοποίησης των ξένων ΜΚΟ στην χώρα τους, αποφάσισαν να απαγορεύσουν και την … βρώση μπανανών!




Ναι καλά ακούσατε, όμως δεν απαγορεύτηκε η κατανάλωση του θρεπτικού αυτού φρούτου, ούτε περιορίστηκε η αγορά του. Απλά απαγορεύεται στο εξής σε διάφορες μπίμπο (και μπίμπους) να τρώνε μπανάνες με αισθησιακό τρόπο στο ίντερνετ, κάτι που το τελευταίο διάστημα συμβαίνει κατά κόρον...



Σύμφωνα λοιπόν με το κινεζικό κρατικό CCTV News, το υπουργείο Πολιτισμού απαγόρευσε στις γυναίκες να τρώνε μπανάνες με αισθησιακό και λάγνο τρόπο όντας online.
Αυτό συνέβη επειδή τελευταία εκατοντάδες εκατομμύρια Κινέζων (είναι πολλοί οι άτιμοι) μπαίνουν σε διαδικτυακές πλατφόρμες για να παρακολουθήσουν «εκπαιδευτικά» βιντεάκια, στα οποία διάφορες ημίγυμνες συμπατριώτισσές τους τρώνε φρούτα! Και δεν μιλάμε για καταρτισμένες διατροφολόγους, που τεμαχίζουν τα φρούτα και αναλύουν την θρεπτική τους αξία, αλλά για σεξοβόμβες που το δίνουν να καταλάβει.
Σύμφωνα με τους αρμόδιους, οι δημοφιλείς αυτές πλατφόρμες προβάλλουν περιεχόμενο που χαρακτηρίζεται ως «χυδαίο, βίαιο, ή υπερβολικά ερωτικό».
Πρόκειται για live-streaming πλατφόρμες, άκρως δημοφιλείς, στις οποίες γυναίκες με πλούσιο μπούστο και ελάχιστο ρουχισμό, τρώνε με ύφος προκλητικό τεράστιες μπανάνες, αφού πρώτα τις γλείφουν με τις ώρες.
Οι live-streaming εταιρίες εκμεταλλεύονται αυτή τη νέα μόδα, με τις μπίμπο που απασχολούν να κερδίζουν μέχρι και $150.000 τον χρόνο! Πιο πολλά κι απ τους δικούς μας κομμουνιστές βουλευτές των συριζανέλ δηλαδή, που κι αυτοί γλείφουν … άλλα πράγματα. Λέτε να μεταναστεύσει καμιά Τζάκρη στο Πεκίνο, όταν το μάθει;
Έτσι λοιπόν έχει η κατάσταση με τις μπανάνες στην Κίνα, το πρόβλημα όμως που προέκυψε έχει να κάνει με τον σκληρό ανταγωνισμό μεταξύ των εταιριών, που είχε ως αποτέλεσμα το διαδικτυακό διατροφικό αυτό θέαμα να γίνεται όλο και πιο χαρντκορ, όλο και πιο πρόστυχο, όλο και πιο πορνογραφικό, και μάλιστα σε μια χώρα όπου η πορνογραφία είναι παράνομη από το 1949!  





Στο εξής λοιπόν, οι Κινέζες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και σεμνές όταν τρώνε μπανάνες, και όχι να βγάζουν τα μάτια τους με αυτές στο στόμα. Σύμφωνα μάλιστα με το BBC, το υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας έχει επίσης απαγορεύσει στις γυναίκες να κάνουν live-streaming φορώντας ζαρτιέρες και σέξι καλσόν, άσχετα αν τρώνε μπανάνες ή απλά χαϊδεύονται! Και βέβαια να θυμίσουμε ότι στην Κίνα, όταν κάνεις κάτι που απαγορεύεται και σε πιάσουν, πας φυλακή… κανονικά. Εκεί δεν έχει Τατιάνες και Παπαδάκηδες για να σε κάνουν φίρμα, ούτε συνηγορίνες του Σύριζα με γκούτσι και i-phones για να σε υπερασπιστούν έξω απ την ΓΑΔΑ.
Βέβαια εδώ τίθεται ένα σοβαρό ερώτημα: Ποιος αποφασίζει πότε είναι προκλητικό ή μη το θέαμα μιας γυναίκας να τρώει μπανάνα; Θα υπάρχει άραγε κάποια αρμόδια τριμελής επιτροπή, από πέντε έξι άτομα του χώρου; Από γραφειοκράτες; Από μανάβηδες; Από μέλη του πολιτμπίρο;
Και εν πάση περιπτώσει, τι θα γίνει αν οι κοπελιές αυτές, που έχουν γλυκαθεί απ το ζεστό χρήμα,  αρχίσουν από αύριο να τρώνε αγγούρια ονλάιν; Θα απαγορευτούν κι αυτά; Θα πάρει η μπάλα όλα τα οπωροκηπευτικά;
Που θα σταματήσει το κακό;
Παρεμπιπτόντως, να μια καλή ευκαιρία για τους δικούς μας αγγουροπαραγωγούς να κάνουν εξαγωγές στην μακρινή Κίνα πριν απαγορευτούν και αυτά, και πριν οι Κινέζες μπίμπο αποφασίσουν να το ρίξουν στο σεξ με αγκινάρες.
Και όλα αυτά την ώρα που οι δικοί μας κομμουνιστές (Φίλης, Καμένος, κ.ά) δεν έχουν ακόμη αποφασίσει τι θα γίνει με τον δημόσιο θηλασμό…

Strange Attractor

ΥΓ- Διαβάζοντας για την δίωξη της μπανάνας στην κομμουνιστική Κίνα θυμήθηκα ο ποταπός τα δικά μας, επί περήφανης δραχμής. Τότε που ένα τσαμπί μπανάνες κόστιζε όσο ένα παπάκι (χωρίς πινακίδες και τέλη), κι αν το έβρισκες κι αυτό, αφού στην Ελλάδα απαγορεύονταν η αγοραπωλησία τους. Των μπανανών, όχι των παπιών.

2 σχόλια:

  1. μακάρι να υπήρχε ακόμα απαγόρευση εισαγωγής μπανάνας και άλλων οπωροκηπευτικών.
    θα ήμασταν αυτάρκεις.
    οι μπανάνες δεν εισάγονταν ώστε να προτιμάει ο πολίτης τα ελληνικά μήλα τα οποία είναι εξίσου θρεπτικά και παράγονται από έλληνες αγρότες.

    το ίδιο και με διάφορα άλλα τρόφιμα- φρούτα - λαχανικά, για τα οποία υπάρχουν ισάξια ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν απαγορεύαμε και τα εισαγόμενα αυτοκίνητα θα αναβίωνε και η ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία (namco κτλ.), αξίζει μια σκέψη. :D

      Διαγραφή