8.1.17

Αρτέμης… ο ζάπλουτος σωτήρας μας!



Το παρελθόν του αυτοαποκαλούμενου εθνοσωτήρα δισεκατομμυριούχου Αρτέμη Σώρρα έχει ξεδιπλωθεί για τα καλά τις τελευταίες μέρες, με ρεπορτάζ του καναλιού «Ε» να αποκαλύπτει την πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα του αρχηγού του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», που ήταν ενοικιαστής φουσκωτών παιχνιδιών σε υπαίθριους παιδότοπους στην Αχαΐα.

 
Νοίκιαζε και πόνι στη Λούτσα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εν λόγω δραστηριότητα, η οποία εντοπιζόταν κυρίως στην παραλίες της περιοχής (που το καλοκαίρι είναι οικογενειακά θέρετρα) κράτησε μέχρι το 2003, οπότε και αποφάσισε να επεκταθεί…



Ο Αρτέμης Σώρρας τότε άνοιξε μια επιχείρηση που συνδύαζε την ενοικίαση των φουσκωτών παιχνιδιών με την εισαγωγή φορτηγών αυτοκινήτων και αγροτικών μηχανημάτων. Η συγκεκριμένη επιχείρηση άντεξε μέχρι το 2010, όταν και έκλεισε, πιθανόν λόγω της κρίσης.
Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν η επιχείρησή του Σώρρα, όταν πια αυτή έκλεισε, ο μετέπειτα αρχηγός των Ε.Σ. τού χρώσταγε κάποια μισθώματα. Στη συνέχεια όμως προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε.
Από το 2010 κι έπειτα ο Σώρρας έπαψε να δραστηριοποιείται στην Αχαϊα και βρέθηκε στην Αθήνα. Λίγο αργότερα, το 2013, ξεκίνησε η γνωστή ιστορία με τα δισεκατομμύρια, με τον Σώρρα να εμφανίζεται πλέον στο πανελλήνιο ως εκπρόσωπος Ελλήνων ομογενών που κατέχουν τίτλους πολύ μεγάλης αξίας στα χέρια τους.
Κουμπάρος Σώρρα: «Όχι 600 δισ. ευρώ, ούτε ένα ευρώ δεν έχει…»
Aποκαλύψεις σχετικά με τον Αρτέμη Σώρρα έκανε στο «Ε» και ο κουμπάρος του και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας.
Μιλώντας στο «Ε» αποκάλυψε πως είναι και ο ίδιος θύμα του Αρτέμη Σώρρα.
«Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος» ανέφερε ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας. Και συνέχισε: «Γιατί τις είδα με τα μάτια μου όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά από ένα αυτοκίνητο μου που πήρε να πουλήσει. Φανταστείτε ότι μου προσέφερε – ήταν γαλαντόμος – δηνάρια τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ για 40 με 50 χιλιάδες ευρώ.Δηλαδή πόσο ένας άνθρωπος πρέπει να ψάξει κάτι άλλο για να καταλάβει τι κάνει; Κατά την εισβολή των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια”. Οχι 600 δισ. ευρώ, ούτε ένα ευρώ δεν έχει. Τον γνώρισα όταν έβαζε μάρμαρα και πλακάκια και μου ζήτησε με την γυναίκα του να τους παντρέψω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου