10.12.12

Όλη η αλήθεια για την κρίση στους Αν. Ελ.


Όπως ξέρετε, ο Ορθογράφος είναι αυτός που σκαλίζοντας πάντα βρίσκει την αλήθεια.
Όπως την είχε βρει πρόσφατα, με τον στολίσκο στη Γάζα, που όλοι έψαχναν τον Καπετάν Κουράκη , και μόνο εμείς αποκαλύψαμε το πώς και το γιατί αυτός απουσίαζε από την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

 
Έτσι και τώρα, ψάξαμε και βρήκαμε τις αιτίες που κρύβονται πίσω από τον ξαφνικό εσωκομματικό αλληλοσπαραγμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενός σπαραγμού που μπορεί (αν δεν ελεγχθεί) να βάλει τον τόπο σε περιπέτειες.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, και τις πηγές μας, όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος του κόμματος ανέθεσε μια μυστική αποστολή στον συνεργάτη του Τέρενς Κουίκ.
Ο Τέρενς έπρεπε να πάει στη Γουατεμάλα ινκόγκνιτο, να βρει τους απογόνους των Ιερέων των Μάγια, και να μελετήσει μαζί τους τα ιερά κείμενα.
Πράγματι αυτό έγινε, μόνο που το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο σοκαριστικό από ότι περίμεναν τόσο ο Τέρενς, όσο και ο Καμένος.
Για αυτό, χθες βράδυ, συνεκλήθη άκρως μυστική συνάντηση μεταξύ 4-5 εκ των κορυφαίων στελεχών του κόμματος, όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις.
Και μιλάμε για εξελίξεις που έχουν να κάνουν με ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα, όπως είναι η επερχόμενη συντέλεια της 21ης Δεκεμβρίου, σε συνδυασμό με την άφιξη των ΕΛ και των Ανουνάκι, αλλά και με την πρόσφατη ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στα εθνικά μας ύδατα.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο…
Δυστυχώς, κάποιοι μέσα στο κόμμα, αντέδρασαν στα μυστικοσυμβούλια, και με προεξάρχοντες τους Μαρκόπουλο και Ζώη, που ποτέ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του προέδρου τους, κίνησαν γη και ουρανό προκειμένου να μετέχουν κι αυτοί στις εξελίξεις, και στις εθνικές πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει το κόμμα.
Κουβέντα στη κουβέντα, το κλίμα χάλασε, ειδικά όταν μαθεύτηκε ότι ο πρόεδρος όρισε την κα Κουντουρά ως διαπλανητική εκπρόσωπό του στην επικείμενη συνάντηση με τους ΕΛ, οι οποίοι σύμφωνα με όσα ανακάλυψε ο Τέρενς (στο ταξίδι του) θα προσγειωθούν στη γη το μεσημέρι της 21/12, και μάλιστα σε χωράφι έξω από το Κατάκολο.
Ο Καμένος δεν ήθελε να διαρρεύσει αυτή η πληροφορία, ούτε και οτιδήποτε άλλο, αφού όπως λέγεται, τα ημερολόγια των Μάγια αναφέρονται σαφώς στο πρόσωπό του, ως τον «μεσσία» σύνδεσμο μεταξύ των εξωγήινων σωτήρων, και του πληθυσμού της γης.
Είναι ενδεικτικό ότι σε ένα απόσπασμα τους, τα ημερολόγια μιλούν για έναν «παχουλό, πλην όμως ρωμαλέο άνδρα, που θα ονομάζεται φλογίσιος ή φλογερός, ή καψαλισμένος, (ή κάπως έτσι) και που θα σώσει την ανθρωπότητα»!
Με αυτά και με αυτά, το κονκλάβιο των ισχυρών του κόμματος, αποφάσισε να αναθέσει στον Παύλο Χαϊκάλη την διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής αναφορικά με τα κοιτάσματα, η οποία θα διαβιβαστεί από την κα Κουντουρά στους εκπροσώπους των ΕΛ και των Ανουνάκι, οι οποίοι έχουν ήδη στείλει προπομπό κλιμάκιο για να συναντηθεί μαζί της (στον Ασπρόπυργο), και τέλος, το βράδυ της 21ης Δεκ. έχει συμφωνηθεί κοινή συνέντευξη τύπου Αν. Ελ. και ΕΛ από το κτίριο του ΟΗΕ, προς ολόκληρη την ανθρωπότητα, προκειμένου να ανακοινωθεί η παραχώρηση της παγκόσμιας εξουσίας στον Πάνο Καμένο (εν λευκώ), με σκοπό την ορθοπόδηση της οικονομίας, αλλά και της γενικότερης ευμάρειας του πλανήτη.
Η σύγκρουση επήλθε μόλις οι Μαρκόπουλος και Ζώης αντιλήφθηκαν τον εξοβελισμό τους από τα τεκταινόμενα, και απείλησαν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους ψηφοφόρους που επηρεάζουν.
Ο Χαϊκάλης αντέδρασε, και κουβέντα στη κουβέντα… πέσανε και μερικές γροθιές, με τις φήμες να θέλουν τη κα Κουντουρά να αποχωρεί με μαυρισμένα και τα δυο τα μάτια της, και με σκισμένο το καλσόν της…
Αυτά προς το παρόν, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, και όπως όλα δείχνουν αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος θα έχουν σοβαρές συνέπειες για ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Πάντως λέγεται πως ο Ομπάμα προσπαθεί απεγνωσμένα έρθει σε επαφή με τον Χαϊκάλη, ενώ ο Πούτιν έχει ήδη ξεκινήσει για την Ελλάδα, προσπαθώντας να μη μείνει απ έξω στα κοσμοϊστορικά αυτά γεγονότα.
Τα χαράματα, ώρα Ελλάδας, αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση του Γ.Γ. του ΟΗΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Foreign Policy, σημειώνονται σημαντικές μετακινήσεις ρωσικών και κινεζικών στρατευμάτων.


Φήμες θέλουν οι 6ος και 7ος στόλος να έχουν σαλπάρει πριν από λίγο για την ανατ. Μεσόγειο.
Από πλευράς ΕΕ τηρείται προς το παρόν σιγή ιχθύος, ενώ και ο κος Σαμαράς διέκοψε αιφνιδίως το ταξίδι του στην Κύπρο και επιστρέφει άρον άρον, ζητώντας να συναντηθεί με τον Καμένο, προκειμένου (σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου) να του ζητήσει συγνώμη για το ότι στο παρελθόν τον πλήγωσε.
Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες πως η κα Ντόρα Μπακογιάννη πρόκειται να ανακοινώσει (εντός της ημέρας) την προσχώρησή της στους Αν. Ελ. Μαζί με σύσσωμη την οικογένειά της!
Αναμένουμε επί του παρόντος, και θα σας ενημερώνουμε μόλις μαθαίνουμε κάτι το νεότερο.

Strange Attractor

1 σχόλιο: